[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Tiamat

Tiamat

Weep for your mothers, cry for your sisters!!!

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda

Tiamat

Postby Mormy » Sun Mar 28, 2004 6:19

Eto zanima me što mislite o ovome bendu...Najbolji album itd.

Meni osobno je najbolji Judas Christ.
Go away, or I will replace you with a small shell script
Mormy
codemonkey

Postby Damir678 » Sun Mar 28, 2004 11:06

Nekada su bili odličan bend,sada su shit.
Najbolji album "Clouds"...nema mu ravnog,malo slabiji od njega "Wildhoney".Ostalo (meni osobno) nije vrijedno spomena...nađe se tu i tamo po koja pjesma da ima prolaznu ocjenu (brighter then sun,coldseed),ali i to je jako slabo.Šteta,kako bendovi odu u k+++c za kratko vrijeme...
Damir678

Postby Funeral Ghost » Sun Mar 28, 2004 12:29

Ja imam Wildhoney i nisu losi ,dobar je album
Perune, tebi se obraćam!
Slavljen i trostruko slavljen budi,
Oružje, kruh i rodu blagostanje podaruj!
Gromovi moćni dokaz su
Da upravljaš nad svim, sada i zauvijek!
Tako bijaše, tako biva i tako će biti!
Funeral Ghost
Graveworm Freak

Postby Anna » Sun Mar 28, 2004 16:52

jedino pjesma vote for love mi slici na nesto
imam wildhoney
Anna
Forum member

Postby morticia » Sun Mar 28, 2004 17:20

khmmmm....
Image
morticia
Forum member

Postby Svarte Kellon » Sun Mar 28, 2004 22:12

gledala sam ih 2001. u Grazu, svirali su sa Moonspell i Flowing tears. odlican nastup, bili su headlineri, i cini mi se da su bas na toj turneji promovirali Judas Christ album, koji me osobito nije odusevio, ali svejedno ne umanjujem koncertnu izvedbu i prekrasnu atmosferu. sto se tice faza i uradaka, definitivno ostajem u wildhoney i clouds fazi, premda mi je i deeper kind of slumber prilicno kvalitetan album, onako, veoma dreamy. s tim da i Judas christ i skeleton skeletron imaju par highlightsa... toliko :wink:
Last edited by Svarte Kellon on Sat Apr 24, 2004 18:56, edited 1 time in total.
Svarte Kellon

Postby _evilfreshflesh_ » Tue Mar 30, 2004 19:17

tiamat...onak, nije mi nest senzacionalno, ali skroz ok za poslusati time to time. when in mood.

vote for love mi bas nije nest posebno, bas mi je nekak mlaka ta stvar.
a ok album mi je prey
there are no friends in heaven - there are no friends on earth
_evilfreshflesh_
Forum member

Postby Pavao » Tue Mar 30, 2004 19:33

Astral sleep,Clouds i Wildhoney su mi sjajni albumi,pa čak mi je i Deeper kind of slumber dosta dobar,iako je već tada nstupila promjena.Uh,pamtim vrhunsku izvedbu "The sleeping beauty" sa Dynama 1995.
Oh ,Jesus,with your love,I´ĺl never be a lonely spirit!
Pavao
Forum member

Postby Klukas » Mon Apr 12, 2004 10:04

Fenomenalan bend, uz Deep Purple i My Dying Bride spada u moje najveće trojstvo. :D
Pratim ih od kad su izdali "Wildhoney", teško je reci koji mi je najbolji album, "Wilhoney" i "Clouds" moguće. Zakon su mi stari death metal albumi, i one starine dok su se još zvali Treblinka. I kad su mijenjali stilove nije mi bilo bed, jednostavno, štogod naprave - uživam. Ovaj zadnji, "Prey" - genijalan. Nastavak na "Judas Christ" samo malo sporije i mračnije.
Imao sam ih prilike gledati uzivo ali sam ih svaki put propustio, i to nikad necu prežalit. Ovo ljeto sviraju par festivala a nakon toga bi na jesen trebali na turneju i ako me ovog puta nešto ne zajebe - bit ću sretan ko šiparica. Frend ih je gledao na "Wildhoney" turneji u Milanu, svirali su nekoliko sati! Nakon normalnog koncerta otisli su se malo odmoriti, vratili se i odsvirali cijeli "Wildhoney"! A i od svih koji su ih gledali uzivo čuo sam samo najbolje. Npr. na zadnjoj turneji su bili s Moonspellom; Moonspell da su bili slabi i jadni, pogotovo u usporedbi s Tiamatom. No uostalom, Tiamat je institucija, pogotovo u usporedbi s Mooonspellom.
...behold how the blind lead each other...
Klukas
Forum member

Postby Angels die » Mon Apr 12, 2004 11:25

wildhoney,clouds a i skelton skeletron nije loš,može proć u svakom slučaju...zaista preheben bend,dobro dođe za promjenu :)
As a spark still I knew
I'll be lured be consumed
She a pyre incarnate incinerate
An inferno turned to flesh.

Lepa Brena Fan Club
Angels die
Forum member

Postby the watcher » Tue Apr 13, 2004 9:46

Wildhoney je najbolji album.Clouds je OK.Isto velim i za A Deeper Kind of Slumber.Ostalo mi nije nešto.Skeleton Skeletron je početak dekadencije.Nakon što sam čuo pjesmu Vote for Love,mislim da ne želim čuti više ništa novo od njih... :?
the watcher
Forum member

Postby KOSJEN » Sun Apr 18, 2004 20:58

HIHIHI

Vrhunski band

Clouds, remek djelo, šteta lošije produkcije, ali MUST HAVE U SVAKOGA TKO SE SMATRA METALCEM

Wildhoney, fenomenalno, genijalno, vrhunskotAKODJER MUST HAVE U SVAKOGA TKO SLUŠA METAL.

Deeper kind----genijalno genijalno unikatno
Skeleton skeletron - Odlično, originalno jako jako dobro..

Judas je otišao u drugom smjeru, a Prey još nisam čuo..
KOSJEN
Forum member

Postby Pshenica » Sat Apr 24, 2004 12:25

bila sam prenosioc cedea i ono odlucih...pa idem ja poslusat sta ja to prenosim i ono vauuu....lijepoooooo....bil je to wildhoney. :D sad moram nekog nazicat da mi jos toga spece.
samo...dal je to tak lose snimljeno u studiu il to przilica ne valja jebo mi dosta shushti cede?
opla!
Pshenica
Forum member

Postby dark murder » Mon May 31, 2004 11:05

CLOUDS RULES PO MENI...NAJJAČI ALBUM...odmah nakon njega astral sleep i wildhoney...i prvi oficijelni sumerian cry...ova nova faza me previše podsječa na klišeje paradise lost...ali ipak nije ni to loše..npr judas christ ili pray
dark murder
Forum member

Postby [hajvan_ho] » Fri Jun 04, 2004 22:09

joj ja sam lud za ovim genijalnim bendom!

Clouds je stvarno najjaci album...mrak!
meni ne smeta ni ova nova "ja volim Pink Floyd-e" faza ali ipak vise preferiram stari Tiamat (do Deeper-a)

P.S.
ljudi dobri... pomozite metalcu u nevolji
ne mogu nikako da dodjem do prva dva albuma u nekom digitalnom obliku (mp3, audio...)
ko mi nadje Sumerian Cry i The Astral Sleep i eventualno Sleeping Beauty - Live Israel EP i Gaia EP... dobice od mene sta god pozeli.... sta god treba od muzike, neki dio tijela...bubreg..... sta god hocete :lol:
[hajvan_ho]
Forum member

Next

Return to Gothic metal