Eto prošao i koncert u Berlinu. Eh, nije to koncert to je magično iskustvo. Bila je to večer predstavljanja nizozemskih bendova. Najjače je bilo kad su svirale neke kao njihove nove velike zvijezde, spotovi po svuda, kvazi seksi komadi u bendu...i onak, neloše, polupuna dvorana. A onda došli BOGOVI i POMELI ih sa stage-a

. Sad kužim što je mislio Rene kad mi je prije koncerta rekao da su "sad malo žešći" uživo

. Dvorana je bila totalno krcata (barem 1000 ljudi), a kad je izašla Anneke sva u bijelom...to je bilo oduševljenje. Žena izgleda bolje nego ikada, totalno se razbacala po stage-u, uobičajeno savršeno pjevala... I publika je zaista bila neočekivano fantastična. Zaista sjajan sjajan koncert. A ništa lošije nije bilo ni kasnije druženje u backstage-u uz razgovore o filmovima, hrvatskoj hrani, te zanimljivim zgodama na relaciji The Gathering/Morbid Angel

Naravno, razgovarali smo i o koncertu u Hrvatskoj i situacija nije baš blistava. Naime, uskoro dolazi još jedna mala prinova u bend (ne, nije ovog puta Ančica u pitanju) i vjerojatno će se svirke kresati na minimum. Odraditi će još samo južnoameričku turneju na proljeće. Ali dobra stvar je što pod "minimum" u svim njihovim kombinacijama stoji Hrvatska i njihov agent ima posebne upute o tome direktno od benda
Tako da ako bude sve po planu iduće jeseni bi mogao biti jedan zanimljiv koncertić
A za svaki slučaj, malo bolje gledajte iduće ljeto na plaži oko sebe. Tko zna. I ne, detaljnije od toga nećete čuti od mene
A do jeseni...
http://www.fabchannel.com/thegathering
I slinite. Slinite jako
Ako vam se neda baš gledati cijeli koncert (bogohulno znam ali ima nas svakakvih) kliknite barem na Waking Hours. Napisati takvu pjesmu nakon toliko godina karijere...nevjerojatno. Po meni jedna od 5 najboljih TG pjesama IKADA! Najmanje.
Girls are like slugs-they probably serve some purpose,but it's hard to imagine what.