[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Nepoznati filmovi i serije - pomoć

Nepoznati filmovi i serije - pomoć

Rasprave o filmovima i igrama svih vrsta

Moderators: ABIZMO, HuncuT

Postby Still of the night » Wed Jul 10, 2013 13:23

Nonsense? wrote:
Still of the night wrote:onaj neki film o onom odvjetniku što je pozatvarao sve mafijače. neš na S ? dosta star film. mislim da se odvija u napoliju.

joj mislim da sam to gledo na televiziji, jel na kraju dignu u zrak njegov auto sa njegovom curom u njemu, kada krenu sa aerodroma

moguće, ne sjećam se više. jako davno sam to gledao na tv-u. nemam pojma ni zaš sam se sjetio sad :D
Still of the night
Forum member

Postby Skullkrusher » Thu Jul 11, 2013 14:56

Still of the night wrote:
Nonsense? wrote:
Still of the night wrote:onaj neki film o onom odvjetniku što je pozatvarao sve mafijače. neš na S ? dosta star film. mislim da se odvija u napoliju.

joj mislim da sam to gledo na televiziji, jel na kraju dignu u zrak njegov auto sa njegovom curom u njemu, kada krenu sa aerodroma

moguće, ne sjećam se više. jako davno sam to gledao na tv-u. nemam pojma ni zaš sam se sjetio sad :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Falcone

film je sigurno rađen prema Falconeu, državnom tužitelju koji je uspija skupit dovoljno dokaza za pozatvarat sve te mafijaše i onda su mu digli auto u zrak. ima nekoliko filmova snimljenih na tu temu, šta dramatizacija po istinitom događaju, šta fiktivnih priča inspiriranih tim događajem. Možda ti pomogne da nađeš.
In Union We Stand
Skullkrusher
Forum member

Location: In the halls of Valhala where the brave may live forever (Split)

Postby Skullkrusher » Sat Jul 20, 2013 20:45

Tražin film koji san gleda ka dite. Nekakav mračan horror. Svega čega se sican je da je u pitanju nekakva beštija ili sl. i da se spominje u dijaligu riječ Lucifer referirajući se na tu beštiju. Uz to "preživjeli" su sebe zabarikadirlai u nekakvu kuću - djelomično drveni interijer, stakleni prozori sa zavjesama. Isto se sican da je ta beštija ili možda beštije koristile kanalizaciju ili nekakve tunele ispod zemlje da se kreću okolo.
In Union We Stand
Skullkrusher
Forum member

Postby ABIZMO » Sat Jul 20, 2013 21:38

mene isto zanima jedan hororac, vjerojatno iz 90tih
ne sjećam se ničega iz filma, vjerujem da je bio talijanski. sve što znam jest omot kazete na kojem je bila neka klinka u kavezu u pozadini i velika dlakava ruka (valjda neki vukodlak) kako drži ključ preko cijele omotnice
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby Skullkrusher » Wed Aug 28, 2013 23:05

Skullkrusher wrote:Tražin film koji san gleda ka dite. Nekakav mračan horror. Svega čega se sican je da je u pitanju nekakva beštija ili sl. i da se spominje u dijaligu riječ Lucifer referirajući se na tu beštiju. Uz to "preživjeli" su sebe zabarikadirlai u nekakvu kuću - djelomično drveni interijer, stakleni prozori sa zavjesama. Isto se sican da je ta beštija ili možda beštije koristile kanalizaciju ili nekakve tunele ispod zemlje da se kreću okolo.

je li itko zna???? heeeelp
In Union We Stand
Skullkrusher
Forum member

Postby Still of the night » Tue Sep 10, 2013 19:53

Skullkrusher wrote:
Still of the night wrote:
Nonsense? wrote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Falcone

film je sigurno rađen prema Falconeu, državnom tužitelju koji je uspija skupit dovoljno dokaza za pozatvarat sve te mafijaše i onda su mu digli auto u zrak. ima nekoliko filmova snimljenih na tu temu, šta dramatizacija po istinitom događaju, šta fiktivnih priča inspiriranih tim događajem. Možda ti pomogne da nađeš.

jooj tek sad vidim. mislim da je to taj, vidim da se u Palermu događa a mislim da se kod nas film zvao baš Palermo, a možda i Falcone. ne znam ,idem skinut, tenks :D

EDIT: jedino se ne sjećam da je bio baš na talijanskom, al bio sam klinac tko zna :D
Still of the night
Forum member

Postby priestfan » Mon Sep 01, 2014 19:06

E! Nešto kaj tražim desetljeće valjda. Neka mini serija, vjerojatno iz kasnih devedesetih. Zaboravih naziv, a gledao kod frenda na kazeti davno, snimao s HRT - a. Nekakva bolesna čapri o nekom doktoru kaj u kući radi eksperimente na ljudima. Ma ne znam više ni jedan detalj. Izgubio sam svaku nadu. Ne znam imena, likova, radnju, a nemrem pitat frenda jer je to davno presnimljeno, a on sigurno pojma nema.
priestfan
Forum member

Postby priestfan » Mon Sep 01, 2014 20:34

Moguće da je doktor neki nazi, a moguće da je undead. Jebogabog. Možda je silovo neku žensku. E! I jedan offtopic... Neki valjda new breed bend, zove se nešto kao korn, al jebga. Neki kanibalizam u spotu. Ma neka pederana od benda, al se vrtio spot na svim telkama. Sjedne obitelj za stol i jedu ljudske ostatke. Nije Marilyn Manson i nije koRn, al tak neka mračna brija.
priestfan
Forum member

Postby Mike » Mon Sep 01, 2014 21:09

old skul film.. neka bajkerska banda.. imaju noževe na felgama od motora, sukob s nekim, možda drugom bikerskom bandom, onako, kraj 70ih početak 80ih, svi u koži kose kovrčave, neki toranj je bio u jednoj sceni u kojoj je netko visio sa špage... imao na vhsu jednom davno, pitaj boga di je šta je...

nije baš detaljan opis filma, al zazvonit će valjda nekom ko ga je gledo..
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
Mike
Forum member

Postby Mile » Mon Sep 01, 2014 22:17

Možda Easy Rider? To mi je prva asocijacija na old school bikerski film
http://www.imdb.com/title/tt0064276/
Mile
.

Postby Covjek Golub » Tue Sep 02, 2014 13:03

hehe meni gornji opis vuče na mad maxa, prije nego na easy ridera
Idealna težina punice je 4kg ... zajedno s urnom.
Covjek Golub
Forum member

Postby Mike » Tue Sep 02, 2014 14:16

ne ne, baš je brutalka film, puno ubojstava i okršaja te dve bande (mislim da su 2 bile).. onako masovno se šibaju... početak je kao u nekoj garaži, netko hoda prema izlazu, al samo se njihove siluete naziru... pa jebemu mater...kako se glupo osjećam dok ovo objašnjavam al to su te glupe sitnice kaj su mi ostale u sjećanju... ti noževi na sredini felge su mi se najviše urezali u pamćenje
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
Mike
Forum member

Postby Mile » Tue Sep 02, 2014 14:43

Mike wrote:kako se glupo osjećam dok ovo objašnjavam

Pa onda se svi trebaju tako osjećati jer je takva tema. :idea:

Inače onda nemam pojma, vidi jel možda ovdje
http://www.stuff.tv/25-best-motorcycle-movies-ever/news
Mile
.

Postby Terrifixion » Tue Sep 02, 2014 16:59

Ovako - radi se o filmu gdje frajer može ubijati ljude u snovima (nije Nightmare on Elm Street). U jednoj sceni ga frajer drži za vrat, a ovaj se počne pretvarati u nekavog guštera ili tako nešto... Film je osamdesete TV movie đir...
"After king dead , lords of greate river , began to fight for her crown.Do you can victory in this war?"

"U davno vrijeme dinosaura, kad još nije bilo HDZ-a i SDP-a..."
Terrifixion
Forum member

Postby Vufli » Tue Sep 02, 2014 20:55

Vufli
<font color=yellow>Pacijent

PreviousNext

Return to Filmovi, serije & igre