[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Nepoznati filmovi i serije - pomoć

Nepoznati filmovi i serije - pomoć

Rasprave o filmovima i igrama svih vrsta

Moderators: ABIZMO, HuncuT

Nepoznati filmovi i serije - pomoć

Postby Black water » Sat Nov 10, 2007 17:05

Otvaram ovaj topic potaknut nemogućnošću prisjećanja naslova jedne serije koju bih veoma želio skinuti. Radi se o seriji, britanskoj mislim, u kojoj postariji inteligentni fratar posjeduje detektivske sposobnosti te riješava ubojstva. Prikazivala se na HTV-u pred desetak godina istovremeno s kvizom Treća sreća, tj. mislim da je na Prvom programu isao kviz, a istovremeno na Drugom ta serija. Glavni glumac pomalo podsjeća (mene barem) na Iana Holma. Ako itko ima ikakve informacije o spomenutoj stvari, cijenio bih da je podijeli s nama.

Također, tražim izvorni naslov filma po mojoj procjeni iz osamdesetih. Radi se o akciji Van Dammeovskog tipa, dakle tipu uzmu sve, na kraju mu ubiju žensku pa on popizdi i sve ih pobije, a u tom mu pomažu frend i njegova djevojka koji naravno prežive. Hrvatski naslov je ''Bez Predaje''. Imao sam film na kaseti koja je misteriozno nestala pa bih htio nabaviti spomenuti film iz sentimentalnih razloga.

Također, predlažem da topic ostane otvoren za sve potrage ovog tipa. Unaprijed hvala svima na potencijalnim informacijama.
Winter is coming...
Black water
Forum member

Postby Secret Face » Sat Nov 10, 2007 18:35

mislim da se serija zove Cadfael
Secret Face
Forum member

Postby Black water » Sat Nov 10, 2007 19:36

Secret Face wrote:mislim da se serija zove Cadfael

Jeste, najljepša ti hvala. Sad vidim da glumi Derek Jacobi. Ne znam kak sam ga mogo zaboravit.
Winter is coming...
Black water
Forum member

Postby ljenjivac » Sun Nov 11, 2007 22:01

to je bila odlična serija. šteta kaj ju ne repriziraju...
ljenjivac
Forum member

Postby Skullkrusher » Sat Dec 08, 2007 20:40

tražin film koji san gleda ka dite. horor film o nekom liku koji napravi robota (sican se da je bija zute boje i onako nije izgleda nesto cool) ali nesto zajebe pa taj robot postane zao i on ga mora iskljucit. onda neka njegova prijateljica dozivi nesrecu ili slicno pa da bi prezivila ugrade joj taj chip od robota i onda ona ozivi ali ka nastavi ubijat ljude. je zna ko ima filma???

drugi film je o djevojcici koja ima lutku koja ubija. lutka je zenska ne muško, a nabavila je tu lutku jer joj otac ako se dobro sican ima tvornicu lutaka. lutka je zlocesta jer pri kopanju necega radnici naidu na neku plocu koju pomaknu i onda neko zlo izade u ude u tu lutku.
In Union We Stand
Skullkrusher
Forum member

Location: In the halls of Valhala where the brave may live forever (Split)

Postby Secret Face » Sun Dec 09, 2007 15:25

Skullkrusher wrote:drugi film je o djevojcici koja ima lutku koja ubija. lutka je zenska ne muško, a nabavila je tu lutku jer joj otac ako se dobro sican ima tvornicu lutaka. lutka je zlocesta jer pri kopanju necega radnici naidu na neku plocu koju pomaknu i onda neko zlo izade u ude u tu lutku.

da nije ovaj :)
http://www.imdb.com/title/tt0104119/
Secret Face
Forum member

Postby Skullkrusher » Sun Dec 09, 2007 16:12

Secret Face wrote:
Skullkrusher wrote:drugi film je o djevojcici koja ima lutku koja ubija. lutka je zenska ne muško, a nabavila je tu lutku jer joj otac ako se dobro sican ima tvornicu lutaka. lutka je zlocesta jer pri kopanju necega radnici naidu na neku plocu koju pomaknu i onda neko zlo izade u ude u tu lutku.

da nije ovaj :)
http://www.imdb.com/title/tt0104119/

da to je jedan od dva. fala sad ovaj drugi ako ko zna. plz
In Union We Stand
Skullkrusher
Forum member

Postby Count Vexen » Sat Dec 22, 2007 12:53

tražim jedan stari sf film ali nikako se nemogu sjetit eng naziva i nemogu ga nigdje nać.
mislim da je hr prijevod ''posljednji zvjezdani lovac'' ili tako nešto.

uglavnom, radi se o tipu koji je razvalio neku igru na flipperu i po njega je došao tip koji ga je odfurao u svemir u neku stanicu gdje su ga regrutirali za zvjezdanog lovca.
pošto je bio odličan u toj igrici, mislili su da ima kvalitete da ih spasi u svemiru.

ako netko zna koji je to film, molim vas...?
Stara ti je bolesna pa si mene našo jebat
Count Vexen
Forum member

Postby sleeper » Sat Dec 22, 2007 13:01

Count Vexen wrote:tražim jedan stari sf film ali nikako se nemogu sjetit eng naziva i nemogu ga nigdje nać.
mislim da je hr prijevod ''posljednji zvjezdani lovac'' ili tako nešto.

uglavnom, radi se o tipu koji je razvalio neku igru na flipperu i po njega je došao tip koji ga je odfurao u svemir u neku stanicu gdje su ga regrutirali za zvjezdanog lovca.
pošto je bio odličan u toj igrici, mislili su da ima kvalitete da ih spasi u svemiru.

ako netko zna koji je to film, molim vas...?

http://www.imdb.com/title/tt0087597/

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Starfighter

:wink:
sleeper
Forum member

Postby ABIZMO » Sat Dec 22, 2007 13:22

zanima me ime jedne britanske krimi mini serije..glavni lik je ajmo reci redovnik koji u nekome srednjem vijeku rijesava slucajeve...malo stariji glumac...

eh..sad vidim da je prvi post upravo o tome...
:lol:
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby Skullkrusher » Sat Dec 22, 2007 14:47

Skullkrusher wrote:tražin film koji san gleda ka dite. horor film o nekom liku koji napravi robota (sican se da je bija zute boje i onako nije izgleda nesto cool) ali nesto zajebe pa taj robot postane zao i on ga mora iskljucit. onda neka njegova prijateljica dozivi nesrecu ili slicno pa da bi prezivila ugrade joj taj chip od robota i onda ona ozivi ali ka nastavi ubijat ljude. je zna ko ima filma???

In Union We Stand
Skullkrusher
Forum member

Postby Count Vexen » Sat Dec 22, 2007 15:07

Count Vexen
Forum member

Postby sleeper » Sat Dec 22, 2007 17:27

Nije bed :)
sleeper
Forum member

Postby Count Vexen » Sun Dec 30, 2007 13:04

Pozdrav!

Evo, zanima me jedan stari film, al neznam kako se zove, davno sam ga gledao, dok još nisam znao ni čitat, al se sjećam pojedinih scena.

Dakle, radnja je borba izmedju ljudi i robota.
Roboti su koristili ogledala kao ulaz u zemlju iz njihovog svjeta, a ljudi su prekrivali ta ogledala kako oni nebi mogli u svijet ljudi.

Samo se toga otprilike sjećam, pa ako netko zna kako se film zove....
Count Vexen
Forum member

Postby El Maestro Grande » Sun Dec 30, 2007 13:27

Skullkrusher wrote:
Skullkrusher wrote:tražin film koji san gleda ka dite. horor film o nekom liku koji napravi robota (sican se da je bija zute boje i onako nije izgleda nesto cool) ali nesto zajebe pa taj robot postane zao i on ga mora iskljucit. onda neka njegova prijateljica dozivi nesrecu ili slicno pa da bi prezivila ugrade joj taj chip od robota i onda ona ozivi ali ka nastavi ubijat ljude. je zna ko ima filma???

Sjećam se filma, al da me ubiješ se nemrem sjetit točnog naslova.

Nešt kao Love you to death, Smrtonosno nešto, Deadly Nešto, Smrtonosni prijatelj...

Ono kad se zenska na kraju digne iz mrtvačnice i koža joj se zguli, a ispod žuti sexy robot.

Arrrrgh, jebemti senilnost!

EDIT: našo!

Tadaaa: Deadly Friend iz 1986-e!

http://www.imdb.com/title/tt0090917/
Last edited by El Maestro Grande on Sun Dec 30, 2007 13:43, edited 2 times in total.
El Maestro Grande
Angel of Deaf

Next

Return to Filmovi, serije & igre