[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Nepoznati filmovi i serije - pomoć

Nepoznati filmovi i serije - pomoć

Rasprave o filmovima i igrama svih vrsta

Moderators: ABIZMO, HuncuT

Postby SOAD » Mon Sep 13, 2010 13:26

alcohol_abuser wrote:pomoc
jedan film tj ja mislin da ih je bilo vise nastavaka o liku koji je ka neki znanstvenik i mafija mu ubije obitelj ( ima neki seljak sta kida ljudima prste sa onin sranjen sta se kubanke kidaju)
i onda taj ka doktor pocne radit neke maske koje su slicne pravom licu jer njegovo lice je izgoreno ili sta vec al maske se otapaju nakon nekog vrimena i on in se osvecuje hvala

mislim da je darkman
http://www.imdb.com/title/tt0099365/
:ruza: KLUB BILJAKA INC. RIP :ruza:

You must gather your party before venturing forth...
SOAD
Forum member

Postby alcohol_abuser » Mon Sep 13, 2010 20:02

SOAD wrote:
alcohol_abuser wrote:pomoc
jedan film tj ja mislin da ih je bilo vise nastavaka o liku koji je ka neki znanstvenik i mafija mu ubije obitelj ( ima neki seljak sta kida ljudima prste sa onin sranjen sta se kubanke kidaju)
i onda taj ka doktor pocne radit neke maske koje su slicne pravom licu jer njegovo lice je izgoreno ili sta vec al maske se otapaju nakon nekog vrimena i on in se osvecuje hvala

mislim da je darkman
http://www.imdb.com/title/tt0099365/

da da to je to ,fala odlican film
oldschool thrash,bay area thrash
alcohol_abuser
Forum member

Film iz 90-tih

Postby killercake » Tue Sep 21, 2010 15:17

Pozdrav svima, novi sam član, čitajući ovaj index o filmovima i igrama otkrio sam puno filmova iz mladosti koje sam znao ali im nisam znao naslov, vidim da na forumu ima puno filmskih znalaca a već dugo vremena tražim jedan stari sf-film, možda mi netko od vas može pomoći. Nažalost nesjećam se nijednog glumca, al radnja ide otprilike ovako: Neki likovi u crnim odijelima se infiltriraju u vladu SAD, oni su iz neke druge dimenzije (planeta) nose cijelo vrijeme crne naočale zato što imaju crne oči kako bi prikrili da nisu s ovog planeta, uglavnom uz pomoć vlade SAD tajno grade nekakva dimenzionalna vrata (slično StarGate-u ali nije) kroz ta vrata počinje dolaziti vojska s njihovog planeta i oni ju iščekuju, međutim pozitivci shvate za njihovu zavjeru i počnu tražiti ta vrata kako bi ih uništili, u međuvremenu kroz ta dimenzionalna vrata u kapsuli doleti lik (plave kose) kojemu su na drugom planetu upravo ta vojska koja stiže sve uništili i pridružuje se pozitivcima. Nakraju se bore oko tih vrata vojska samo što ne uđe i uspiju ih ugasiti. Happy end. Pomozite mi ako išta znate ili ako možda znate naziv filma. Zahvaljujem unaprijed
killercake
Forum member

Postby killercake » Fri Sep 24, 2010 19:26

Molim Vas ljudi pa valjda netko zna kako se ovaj film zove, please pomozite
killercake
Forum member

Postby Qilaneq » Sat Sep 25, 2010 10:55

killercake wrote:Molim Vas ljudi pa valjda netko zna kako se ovaj film zove, please pomozite

Taj film ne postoji. Točka.
Qilaneq
Forum member

Postby underspell » Sun Feb 06, 2011 11:10

Nikako se ne mogu sjetiti kako se zove na engleskom film s kraja 80tih kod nas preveden kao "Đavolji Vjetar" a radi se o skupini studenata koji dođu u neku kuću na osami al tamo ih odjednom počnu napadati neki zombiji u stilu evil deada ali nikako ne mogu pobjeći odatle jer je vani neka magla koja kad te obavije vrati te ponovno pred tu kuću....ako tko zna pliz javite
Just because I don't care doesn't mean I don't understand. ..
underspell
Forum member

Postby ABIZMO » Sun Feb 06, 2011 18:58

Tražim jedan horror čiji mi se trajler na prastarim video kazetama urezao u pamćenje - nekakav krvavi rođendan ili pakleni rođendan, nemam pojma vise, samo znam da se na kraju tog trajlera zabije krvava sjekira u tortu :D

drugi koji tražim ne neki horror/thriller, isto se sjećam sa video kazeta, a radi se o nekom ubojici koji kolje okolo, a svaka scena s njim u filmu je prikazana kao scena njegovih kožnih čizama od zmijske ili krokodilske kože

:D
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby underspell » Mon Feb 07, 2011 7:26

..abYsmo.. wrote:Tražim jedan horror čiji mi se trajler na prastarim video kazetama urezao u pamćenje - nekakav krvavi rođendan ili pakleni rođendan, nemam pojma vise, samo znam da se na kraju tog trajlera zabije krvava sjekira u tortu :D

Da nije ovaj: ne sićam se trailera al otprilike...

http://www.imdb.com/title/tt0082084/plotsummary
underspell
Forum member

Postby ABIZMO » Mon Feb 07, 2011 11:04

uh mislim da nije...plot summary je previse SF :D
radi se o nekoj običnoj rođendanskoj proslavi samo što je pozvan neki manijak sa sjekirom :D
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby underspell » Mon Feb 07, 2011 11:19

..abYsmo.. wrote:uh mislim da nije...plot summary je previse SF :D
radi se o nekoj običnoj rođendanskoj proslavi samo što je pozvan neki manijak sa sjekirom :D

Jedino slično što mi pada još na pamet je Mutilator jer i tu se ubija sjekirom i neki lik što slučajno staru ubije...
http://www.imdb.com/title/tt0124014/
underspell
Forum member

Postby ABIZMO » Mon Feb 07, 2011 14:33

ne, nije :D
nema rođendana :D
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby underspell » Mon Feb 07, 2011 20:17

..abYsmo.. wrote:ne, nije :D
nema rođendana :D
a jebat ga onda...znači mora bit i rođendan, i torta i sjekira? a pokloni? :D jbg ne pada mi nikoji drugi napamet :D
underspell
Forum member

Postby Psiho Tetak » Thu Feb 24, 2011 14:15

ovak, film koji sam davno gledo pocinje s nekoliko razlicitih ljudi koji u krupnom planu nes svoje prepricavaju u kameru (crnobijele scene, neutralna scenografija tj ko neki studio) sjecam se jednog lika koji je prico kak je imo sjeban nos, priljepljen nekak sa strane uz lice pa ga je onda izubio s cekicom da ga ispravi...a mislim i da je jedan drugi lik nes prico kak su on i buraz dok su bili mali gledali kak im se deda gusi s ribljom kosti pa mu nisu mogli pomoc...zna neko?
Psiho Tetak
Forum member

Postby Mile » Thu Feb 24, 2011 22:24

Kak se zove češka ili čehoslovačka serija za djecu koja je išla par puta na tvu početkom/sredinom devedesetih? Radilo se o grupi klinaca koji su išli negdje na izlet, na jezero ili uz rijeku. I sjećam se da su u blizini bile nekakve planine i špilje, i tamo su neki kriminalci se motali, a kriminalci su imali maske. Sablasne maske. Maske vještica. I bili su u crnim plaštevima. Ko klinac sam srao u gaće dok sam vidio te likove.
Mile
.

Postby ABIZMO » Fri Feb 25, 2011 7:40

Mickey wrote:Kak se zove češka ili čehoslovačka serija za djecu koja je išla par puta na tvu početkom/sredinom devedesetih? Radilo se o grupi klinaca koji su išli negdje na izlet, na jezero ili uz rijeku. I sjećam se da su u blizini bile nekakve planine i špilje, i tamo su neki kriminalci se motali, a kriminalci su imali maske. Sablasne maske. Maske vještica. I bili su u crnim plaštevima. Ko klinac sam srao u gaće dok sam vidio te likove.

E TO TO!! to i mene zanima, iako ja mislim da je to bila talijanska serija (hmn?)
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

PreviousNext

Return to Filmovi, serije & igre