by killercake » Tue Sep 21, 2010 15:17
Pozdrav svima, novi sam član, čitajući ovaj index o filmovima i igrama otkrio sam puno filmova iz mladosti koje sam znao ali im nisam znao naslov, vidim da na forumu ima puno filmskih znalaca a već dugo vremena tražim jedan stari sf-film, možda mi netko od vas može pomoći. Nažalost nesjećam se nijednog glumca, al radnja ide otprilike ovako: Neki likovi u crnim odijelima se infiltriraju u vladu SAD, oni su iz neke druge dimenzije (planeta) nose cijelo vrijeme crne naočale zato što imaju crne oči kako bi prikrili da nisu s ovog planeta, uglavnom uz pomoć vlade SAD tajno grade nekakva dimenzionalna vrata (slično StarGate-u ali nije) kroz ta vrata počinje dolaziti vojska s njihovog planeta i oni ju iščekuju, međutim pozitivci shvate za njihovu zavjeru i počnu tražiti ta vrata kako bi ih uništili, u međuvremenu kroz ta dimenzionalna vrata u kapsuli doleti lik (plave kose) kojemu su na drugom planetu upravo ta vojska koja stiže sve uništili i pridružuje se pozitivcima. Nakraju se bore oko tih vrata vojska samo što ne uđe i uspiju ih ugasiti. Happy end. Pomozite mi ako išta znate ili ako možda znate naziv filma. Zahvaljujem unaprijed