[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Hala Park Zagreb

Hala Park Zagreb

Najave koncerata i dojmovi sa koncerata na kojima ste bili

Moderator: VVA mods

Hala Park Zagreb

Postby Blackadder123 » Wed Jun 16, 2021 23:32

Slucajno da nisam naletio tu i poceo kopati nebi saznao da je i Orgazam 2.7.

Treba neki popis staviti. Na muzika hr nema ni rijeci o koncertima u Hali.
Lemmy: "We are Motorhead and we play rock'n'roll!" (Lemmy: "We were not heavy metal," he snaps. "We were a rock'n'roll band. Still are. Everyone always describes us as heavy metal even when I tell them otherwise. Why won't people listen?")
Blackadder123
Forum member

Re: Hala Park Zagreb

Postby cic » Thu Jun 17, 2021 8:13

19.06. Kojoti
25.06. Tram 11
02.07. Električni Orgazam
08.07. Laibach
10.07. Partibrejkers
Volbeat
cic
Forum member

Postby Bure » Sat Jun 19, 2021 7:15

Predobro, ici cu na vecinu. Jedino da, slabo se igdje priča o tome. Skužio sam da treba vrtit entrio stranicu tamo se pokažu raspoložive ulaznice za koncerte pa saznaš da ima svirki :roll02:
Bure
Forum member

Postby Blackadder123 » Sat Jun 26, 2021 1:21

A da li jebuckaju sa maskama i pitaju za cjepljenje i te pizdarije? U klubovima ne izgleda, vjerojatno i tu ne, al cisto da se pita. Da ako budem slucajno isao, da kupim ulaznicu, a na ulazu me neki dasa pita jel sam cijepljen?
Lemmy: "We are Motorhead and we play rock'n'roll!" (Lemmy: "We were not heavy metal," he snaps. "We were a rock'n'roll band. Still are. Everyone always describes us as heavy metal even when I tell them otherwise. Why won't people listen?")
Blackadder123
Forum member

Postby cic » Mon Jun 28, 2021 12:18

Prije mjesec dana u ZG su tražili da stavimo maske (ko nije imao, dobio je besplatno od organizatora), ali samo na ulazu kod mjerenja temperature i ostavljanja podataka. Jučer u Osijeku nitko nije ni pitao za masku. Dokaz o cijepljenju i te pizdarije te neće tražiti.
Volbeat
cic
Forum member

Postby Blackadder123 » Mon Jun 28, 2021 19:23

Super. Zahvaljujem. Vjerojatno odem na Orgazam, dal cu ga tamo dozivjet to cemo vidjet
Blackadder123
Forum member

Postby Blackadder123 » Tue Jun 29, 2021 1:42

Sta nebi ova danas publika okidala na Elvis J Kurtovich i na recimo Neleta? Cisto sa biznis strane. Sta su nesposobni zvati ljude? Nele ima bend. Onaj Rizo ne znam jel jos ziv, mozda ako se ponudi nest ok zovu i Mirka... eto ti publike i prodaje karata. Ovdje ljudi nisu kad govorimo o masama, za Obojeni, Disciplinu, njima je to, to much za psihu. Pa i Orgazam kad krene sa pjesmama najboljeg albuma "Lisce Prekriva Lisabon". Al za ove i njihovu zajebanciju jesu. Ja da sam bookig agent ja bi to rjesavao, al odbili me u Tvornici kulture prije koju godinu.... koji papci..
Nesto sam sjetio sto me siknulo u djetinjstvo dok je stariji brat pustao neke stvari i dok sam ljetovao na Pagu, gradu Pagu dok je kod solane bio jos kamp, onaj mali. Pa cu otvoriti temu za ovaj bend na Domaca Scena.
Blackadder123
Forum member

Postby cic » Thu Jul 01, 2021 17:32

Od danas postrožene mjere tak da uopće ne bi bilo čudno da se koncerti otkažu ili održe samo za one s covid pasošima
Volbeat
cic
Forum member

Postby Bure » Sun Jul 04, 2021 9:13

cic wrote:Od danas postrožene mjere tak da uopće ne bi bilo čudno da se koncerti otkažu ili održe samo za one s covid pasošima

Zasad još nema priče o otkazivanju, nadam se da ce tako i ostati.

Koliko sam skuzio bez te potvrde se vise nigdje nista nece moci osim ako se ne testira prije svakog odlaska bilo gdje =D>
Bure
Forum member

Postby Blackadder123 » Thu Jul 08, 2021 3:08

Kaotican je ovaj balkan. Gledam na facebook stranici od partibrejkersa sa arsenal festa Kragujevac, kako Cane valja fore pa ljudi prepricavaju.. Jedan lik odavde, ne znam iz kog grada, mu dovikivao navodno kada ce da dodju u Hr, a Cane mu kaze navodno "a gde da spavamo u Jasenovcu?".

Ja se sjecam koncerta iz Tvornice kad su mu bacali toalet papir (ili je to bio boogaloo??) na stage a on kaze "sta nam bacate papir, sta mislite da smo mi neki prljavi srbi?" :lol:

I sad likovi odlucili ni manje ni vise nego 24.7. u Zadar :lol: Dobro da nisu nabacili mini tour: Pakostane, Biograd Na Moru, Skabrnja, Vukovar.. :D

Nije me nesto briga uopce, al eto, nadam se daim publika nece biti Torcida i da nece biti brckanja u moru kao sa onim sportasem koji je vikao da nije srbin nego crnogorac...

Bili su 2011 zadnji put, a prije toga za vrijeme Jugoslavije 1990. Ali od 2011 je proslo 10 godina, sad su neki novi klinci i neka nova Torcida :lol:

Ma dobro, malo zajebancije.... Valjda ce dobro proci. I valjda im nece valjat ovakve fore ne znam kako bi to tamo ljudi shvatili..
Blackadder123
Forum member

Postby Demogorgon » Thu Jul 08, 2021 14:52

Ma ionak će svirat samo cjepljenima :lol:
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
Demogorgon
Forum member

Postby Zoran » Thu Jul 08, 2021 18:00

Demogorgon wrote:Ma ionak će svirat samo cjepljenima :lol:

Laibach večeras svira i nama necijepljenima. U protivnom, zahvalio bih im se svima na suradnji.
Zoran
Forum member

Postby Blackadder123 » Thu Jul 08, 2021 20:44

Hahahahaha E, a sta mislis ako Torcida bude bacala pivo Canetu na stage, hoce li biti ovako? :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=sMtQp8Tx7rM
Blackadder123
Forum member

Postby Bure » Sat Jul 10, 2021 16:50

Vidimo se večeras na Brejkersima :D
Bure
Forum member

Postby Blackadder123 » Sat Jul 10, 2021 17:24

Pa ne bas sto se mene tice. Osim ako ih vozi Sale iz Novog Sada, koji inace vozi Orgazam, Obojeni Program i vjerojatno jos neke po Rh kad su koncerti, pa da me ufura jer mu nisam dao cd-ove Majki nakon EL.Orgazma, nisam se mogao dici sljedeci dan ujutro (ima moj broj). Sam ovako ne idem. Vidio ih puno puta, a ne da mi se slusat Canetove religiozne....

Ali ako dodje Obojeni Program na to idem sigurno kao sto sam i na Orgazam. Od Discipline kako sad stvari stoje, moze lako biti da nece vise biti nista. Da je kraj Discipline Kicme. Kao sto znamo da Koja imao mozdani, oni koji ne znaju lijeva ruka i noga mu dobro ne rade, ali mentalno je bistar. Kad sam Bananu pitao nakon koncerta backstage, koliko je to ustvari lose sa lijevom rukom, jel moze drzati i svirati gitaru? Bane kaze da ne moze.
Ako je tako, vjerojatno je Disciplini dosao kraj.

Da li postoje neke mozda jos snimke discipline koje je mozda Koja spremao za sljedeci album, ne znam, treba ga pitat. A i jedini album "Kada kazes muzika na sta tacno mislis reci mi" koji nije izdan na vinilu valjda bude i to....

Moj interes je od te ekipe ostao samo Na Obojenima i Orgazmu. Drugih nema. Ostali bendovi koji jos postoje... nije mi nesto bitno.
Blackadder123
Forum member

Next

Return to Veni Vidi Audi