T: Rijeka muzičari razni za radu u autorskom bandu

Instrumenti, glazbena oprema, prostori za svirku, potraznja/ponude glazbenika itd.

Moderators: Sotonska Panda, Zub

T: Rijeka muzičari razni za radu u autorskom bandu

Postby Klas » Wed Mar 29, 2017 7:19

Pozdrav,

tražim zainteresirane za ozbiljan rad u autorskom bandu. Band već ima podosta gotovog materijala, ali mu je zbog privatnih obaveza dosadašnjih članova potrebno kompletno reformiranje. S obzirom da se bend praktički oformljuje ponovo, sama postava banda nije još definirana, sve opcije su otvorene.

Ukoliko ste zainteresirani za svirku i paše vam atmosfera sa demo snimki, javite se bez obzira dali ste pjevač i/ili instrumentalista. Osim klasične pop-rock postave (bass, bubanj, klavijature) naročito je zanimiljiva i suradnja sa svim instrumentalistima i izvan te skupine (harmonika, violina, sax, klarinet, banjo, udaraljke - frame drum, djembe, lonci cijevi i sva ona tum-tam čudesa... ) sve što u pravim rukama prenosi prave emocije.

Još bih nešto htio pripomenuti. Ako spadate u grupu onih koji sviraju "na normu" i smatrate da je vrhunsko postignuće u glazbi proizvesti čim više (najčešće preglasnih) tonova po jednici vremena, band doživljavate kao poligon gdje ćete moći demonstrirati svoje vještine ,ne trošite svoje i moje vrijeme. Cirkusantske vještine me neće impresionirati. Javite se na neki talent show.
Također nisu mi nimalo zanimiljivi patetični pokušaji imitiranja svoji glazbenih idola, već upravo obratno.
Ono što tražim je prije svega kreativnost, hrabrost i drskost da se svira svojom glavom protiv "pravila", malo, pametno a ujedno i blesavo ;-)). Samo glazbalo koje pritom koristite (bubanj, trombon, češalj ili sampler) i nije toliko bitno, bitan je vaš izričaj.

Nadam se da sam uspio malo pojasniti što mi je na umu pa ako vam je po guštu, javite se, ne grizem ;-) .

Da ne duljim više, ovdje možete čuti dijelić atmosfere koju band emitira, pa ako vam je po guštu javite se na email sa yubitoa

https://www.youtube.com/watch?v=J_ouA7YIqf8
Klas
Forum member
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 28, 2017 19:45

Return to Oglasi: Oprema, prostori, glazbenici,...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron