TECHNICS SU-V620M2 integrirano pojačalo

Instrumenti, glazbena oprema, prostori za svirku, potraznja/ponude glazbenika itd.

Moderators: Sotonska Panda, Zub

TECHNICS SU-V620M2 integrirano pojačalo

Postby Demogorgon » Mon Apr 20, 2015 8:26

Technics pojačala su poznata kao izuzetno trajne i izdržljive komponente, tako da premda je ovo pojačalo staro 10 godina nije ništa lošije od novoga. Štaviše dobro je usvirano, te čak zvuči i bolje nego nov.
Iz vremena je kada su se komponente radile u Japanu u autentičnoj Technicsovoj tvornici(nije iz Kine ili tako nešto), a dobro je znana japanska preciznost i kvaliteta izrade. Ovo je pojačalo napravljeno da traje, tako da ako se s njime pažljivo rukuje, bez problema će biti funkcionalno i za 20 godina.
Najbolje Tehnicsovo pojačalo za obične "smrtnike", znači za one koji nisu baš voljni trošiti 10 i više tisuća kuna na komponente. Kvalitetno i snažno, koje će bez problema zadovoljiti svakog prosječnog konzumenta glazbe, ali i s kojim se mora oprezno rukovati jer sa svojih 2x100 watta može skuriti prosječne zvučnike. Ima i phono ulaz, tako da se može i gramofon spojiti bez potrebe za predpojačalom. Vrlo tih i pouzdan ventilator osigurava da se pojačalo ne pregrijava. Moguće spojiti 4 zvučnika. Lijepog, elegantnog i čvrstog metalnog dizajna. Regulacija basa i visokih tonova, daljinski i upute priloženi. Pojačalo nikad nije forsirano niti derano preko pola volumena, dolazi iz nepušačkog kućanstva. Stanje i vizualno i tehnički odlično, bez ikakvih zamjerki. Prvi vlasnik.

Pojačalo je trenutno spojeno, nalazi se u Stenjevcu i može ga se doći poslušati i pregledati. Za koji tjedan dolazi mi pojačalo višeg ranga, pa mi sada ovo više ne treba.

Novo pojačalo vani košta preko 400 funti (4.000,00 kn), tako da uz cijenu ovoga od 1.500,00 kn možete dobiti zbilja kvalitetno i pouzdano pojačalo s kojim ste na duže vrijeme riješili potrebu za istim.
Preferiram osobnu prodaju, nakon preslušavanja i pregleda komponente, ali ako je potrebno šaljem preporučenom i osiguranom pošiljkom isključivo nakon uplate na tekući račun. Ne šaljem pouzećem zbog velikog broja neozbiljnih ljudi kojima je sport naručivati stvari i potom ih ne pokupiti. Sve troškove dostave plaća kupac. cca 150,00 kn
Na zahtjev šaljem slike.

Zamjene isključene
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
User avatar
Demogorgon
Forum member
 
Posts: 2571
Joined: Thu Nov 08, 2007 11:52
Location: Zagreb

Return to Oglasi: Oprema, prostori, glazbenici,...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest