T: BUBNJARA ZA HEAVY

Instrumenti, glazbena oprema, prostori za svirku, potraznja/ponude glazbenika itd.

Moderators: Sotonska Panda, Zub

T: BUBNJARA ZA HEAVY

Postby Borna666 » Fri Oct 17, 2014 10:12

Time Decay, heavy/power/thrash metal bend :D traži bubnjara jer trenutni odlazi iz benda zbog obaveza. Sviramo autorske stvari (imamo demo koji šaljem na zahtjev i solo trake bubnja ak treba) a repertoar popunjujemo s obradama Maidena, Judasa, Metallice, Megadetha, Mercyful Fate-a itd. Članovi zajedno sviraju 3 godine i htjeli bi naći čovjeka koji bi uletio u bend na duže vrijeme tak da možemo krenut s konstantnim svirkama svugdje, barem sljedećih godinu dana. Imamo svoj prostor u Središću - stanica od avenue malla (po glavi u bendu 100kn/mj - u prostoru smo mi i još jedan solo glazbenik, tak da nije gužva kaj se tiče rasporeda probi).

Uvjeti bi bili bar 2-3 godine sviranja, znanje duple bass pedale jer nam stilski singlica ne odgovara mkr ako misliš da možeš probat ćemo i možda se predomislimo i možda pokoji nastup do sad, ak ne nije bed imamo 2 gaže do sredine 12.mj već dogovorene za ufuravanje u briju. Mogućnost dolazaka na probu barem 2x tjedno, a i više ak će biti moguće.

Kaj se tiče bubnja, u prostoru imamo dva shella, pa ak su ti ok ne moraš nosit svoj. Činele, bass pedalu i po želji snare bi bubnjar trebao nosit svoje!!!! Godine u bendu 23-24, mkr je dob nebitna kao ni spol.

Kontak PM, mkr bolje mail na bornapoz@hotmail.com

PS ak nas očeš čuti live, sviramo 25.10. u čwari na Valhalli \m/ https://www.facebook...18919054911055/
Laughing in sorrow
Crying in lust
User avatar
Borna666
Forum member
 
Posts: 44
Joined: Thu Jan 11, 2007 14:02
Location: Zagreb

Return to Oglasi: Oprema, prostori, glazbenici,...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest