[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - PayPal i ostali servisi za plaćanje

PayPal i ostali servisi za plaćanje

Hardware, software i ostalo vezano uz racunala

Re: PayPal i ostali servisi za plaćanje

Postby Blackadder123 » Fri Nov 24, 2017 1:49

Sto se tice one konverzije kojom vas paypal pljacka. Nakon sto narihtate, od one jedine dve opcije, da vam paypal ne radi konverziju, i da vam na svakoj transakciji paypal to ne vrati opet nazad da vam radi konverzije i tako krade novac, trebate napraviti sljedece:

Vi predpostavljam, kada kupujete preko ebay ili discogs kliknete tamo na 'buy', onda se otvori opcija 'pay now' pa se kliknete na to pa se ulogirate u paypal i kliknete 'pay' i to je to? Ili cekate invoice od prodavaca pa onda. E krivo!

Naime, prije nego bilo sta platite ulogirajte se u paypal i ostanite ulogirani, otvorite novi tab, i onda odite na ebay, discogs...i platite. Caka je dok placate a da ste vec ulogirani na paypal, nece vam naplatit konverziju niti poremetiti taj odabir u settings-ima na paypal koji ste stavili. U tom je fora.
Lemmy: "We are Motorhead and we play rock'n'roll!" (Lemmy: "We were not heavy metal," he snaps. "We were a rock'n'roll band. Still are. Everyone always describes us as heavy metal even when I tell them otherwise. Why won't people listen?")
Blackadder123
Forum member

Postby Blackadder123 » Fri Nov 24, 2017 19:24

E a kad se sjetim omiljenih prevara koje likovi imaju. Prodajes recimo ploču, prodas ju u Mint kondiciji, lik navodno nije zadovoljan i hoce ju vratit i trazi refund, ali vrati plocu isto izdanje ali u G+ kondiciji, pa si ti misli.

Ili, jednom kad sam pak bio kupac; Kupim od jednog talijana jednu plocu koja treba biti near mint kondicija, nije bila. Bila je vg kondicija, zaci puno losija i nije imala label na A strani, to je kad imate samu plocu u rukama ona etiketa u sredini. Kazem ja to liku, a lik doslovno kaze da sam lazov. Da to nije ploca koju je poslao. Ok, posto je like poslao plocu ne preporuceno, ja otvorim case na paypal i kazem da nisam dobio paket, paypal mi to refundirao a ploca ostala kod mene.

Da sam rekao paypal-u da sam dobio plocu, ali da nije ta kondicija, oni bi rekli da ju moram vratiti, a lik bi im rekao da to nije ploca koju je poslao (znaci lik laze), ja bi ostao bez para i sa tom sjebanom plocom. Ili bi mi mozda paypal refundirao. Ali ovako sam svjesno prevario lika koji je htio prevariti mene. Nije se samnom lako zajebavati. Ispekao sam ja zanat kako se radi.

Lik je meni rekao kad sam mu se zalio, doslovno rjecnikom da nisam normalan, da ce on pisati paypal-u da ima dobar feedback itd... Sta im je napisao je ne znam ali me napadao i preko feedbacka bolesnik. Zato mi je pukao film i reko, sad cu ja tebe prevarit.

Znaci svjesno te vara i pravi te ludjakom. Zaboravio sam koji je grad lik ali je sjever Italije gore skroz. Napisao sam mu negativni feedback na discogs a on je uspio taj negatvni feedback izbrisati, tko zna sta je nalagao discogsu. Meni je nabio negativni feeback ali sam ja trazio i objasnio discogsu pa su maknuli taj feedback. Hocu van reci kakve sve gamadi ima. ALI prevariti prevaranta je neopisiv mentalni orgazam.

Lik je na kraju dobio refund od paypal kao i ja.
Lemmy: "We are Motorhead and we play rock'n'roll!" (Lemmy: "We were not heavy metal," he snaps. "We were a rock'n'roll band. Still are. Everyone always describes us as heavy metal even when I tell them otherwise. Why won't people listen?")
Blackadder123
Forum member

Postby Zdren » Fri Jan 05, 2018 14:21

Blackadder123 wrote:ALI prevariti prevaranta je neopisiv mentalni orgazam.

=D> =D>
http://www.last.fm/user/Zdren
Tissit, tosi isot tissit!
Три психи пили Пилипихи спирт
Zdren
Forum member

Previous

Return to Racunala