Neke konkretne informacije za početak:
Treba obratiti pažnju na još dosta informacija, ali evo za početak ...
ulv wrote:Imam premier account, al to sam onako puka bezveze kad sam se registrira davno
uglavnom, neprodajem nista niti namjeravam, vec mi sluzi samo za kupovinu. jel mi onda sve jedno koja mi je vrsta accounta?
i malopre mi se pojavilo nesto verify account, ja stiska da vidim sta je i onda ka da mi je sad verificiran, koji vrag to opce znaci sad?
William Wilson
Paypal je uveo da Hrvati odmah mogu primati uplaćeni novac, a ne čekati 30 dana da bi mogli njime raspolagati, kao što je to bila dosadašnja praksa. Slučajnost ili ne, tome je prethodila višednevna email prepiska moje djevojke Villy Villy, putem emaila s njima, u kojoj su je oni uvjeravali da to nije do njih nego do hrvatskih banaka, bla, bla.... na što im je ona odgovorila kako našim bankama nipošto nije u interesu da Paypal zadržava naš novac na svom računu i kako njihova argumentacija nema smisla. Prepisivanje se oteglo u par dana, gdje je zadnji njihov email bio (prenosim samo dio emaila)
"Unfortunately the 30 day balance is currently a requirement for our Croatian customers. Although please believe me that we are working very hard to bring this option to you sooner than you may think.
I sincerely apologise for the inconvenience you have experienced regarding this matter, but hope that your issue is resolved as soon as possible."
Samočetiri dana nakon primitka ovog emaila svi hrvatski korisnici Paypala su dobili email da napokon i oni mogu koristiti svoj novac kao i svi drugi ljudi u ostalim državama svijeta uključujući one najrazvijenije. Slučajnost ili ne..... hvalla Violeta, ovo će onakšati život mnogim ljudima.
Ovo je popis država koje imaju tih 30 dana čekanja: Albania, Algeria, Antigua and Barbuda, Barbados, Belize, Bosnia and Herzegovina, Croatia, Dominica, Fiji, French Polynesia, Grenada, Honduras, Lesotho, Malawi, Morocco, New Caledonia, Palau, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Seychelles, Trinidad and Tobago, Turks and Caicos.
Hrvatska je bila jedina država u Europskoj Uniji koja je na toj listi... To stvarno nije imalo smisla, što im je Voleta detaljno objasnila. Eto... čuda se događaju!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest