[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - PayPal i ostali servisi za plaćanje

PayPal i ostali servisi za plaćanje

Hardware, software i ostalo vezano uz racunala

Postby Mormy » Thu Nov 06, 2008 10:08

ma jes, to REZ.SRED.ZA ISPL.NA UREĐ.DR.BANAKA znaći da još transakcija nije provedena na SWIFTU (sustav za međunarodni promet), tak kada se tamo provede i poruka se vrati nazad, onda dobiš Paypal kod :)

zato sam i reko dva tri dana jel :)

mada je obično gotovo za 1 dan :)
Go away, or I will replace you with a small shell script
Mormy
codemonkey

Postby Nosferatu » Thu Nov 06, 2008 10:10

ma sve 5, ti znas da ja znam, ja znam da ti znas o cem pricas ;)

point je bio da treba malo pripaziti i na to kako to zvuci, da zbog tebe ne najebe teta na salteru, jelte, nije lijepo :)
Nosferatu
<i></i>

Postby l||HRID||l » Thu Nov 06, 2008 10:57

Nosferatu, slatkice, M. je imao pravo ...kod je došao odmah sutra ...zatražio sam ispis ...sve je prošlo bez ikakvih problema.

Btw. Lakše je bilo sredit novu deviznu Visa Electron karticu ...određeni problemi sa oporezivanjem svote na računu ...etc. :)

Ps. Hvala na objašnjenju oko refonda. :)
l||HRID||l
Forum member

Postby dealer » Thu Nov 06, 2008 14:06

Glupo je uzimati deviznu visu electron, onda ako plaćaš ponekad u funtama, ponekad u dolarima, ponekad u eurima, u dva od tri slučaja ćeš vršiti dvije konverzije (ovisi na koju valutu si otvorio karticu). Puno bolje imati kunsku visu electron i bok - uvijek samo jedna konverzija.
Je li istina nešto o čemu se demokratski odlučuje?

People demand freedom of speech as a compensation for the freedom to think, which they seldom use.
dealer
Forum member

Postby l||HRID||l » Thu Nov 06, 2008 14:16

Moja je u USD ...sve ide glatko ...USD je ionako valuta svijeta ...htjeli mi to priznat ili ne. :)

U svakom slučaju ...sve su to, u neku ruku, trivijalne stvari ...kako god netko sebi kreirao acc. ...bitno je da sve funkcionira kako treba. :)
l||HRID||l
Forum member

Postby dealer » Thu Nov 06, 2008 14:21

I||HRID||I wrote:Moja je u USD ...sve ide glatko ...USD je ionako valuta svijeta ...htjeli mi to priznat ili ne. :)

U svakom slučaju ...sve su to, u neku ruku, trivijalne stvari ...kako god netko sebi kreirao acc. ...bitno je da sve funkcionira kako treba. :)

:lol: avaj, kud baš dolari. Euri su od ovih uobičajenijih daleko najstabilnija valuta zadnjih par godina. Pušit ćeš ti dosta para na tim konverzijama (naravno, ukoliko misliš kupovati i na drugim mjestima osim u americi, pogotovo ako ćeš kupovati unutar EU). Ali, više Đorđe nije precjednik, možda i dolar malo ojača sada.
Je li istina nešto o čemu se demokratski odlučuje?

People demand freedom of speech as a compensation for the freedom to think, which they seldom use.
dealer
Forum member

Postby l||HRID||l » Thu Nov 06, 2008 15:34

dealer wrote:
I||HRID||I wrote:Moja je u USD ...sve ide glatko ...USD je ionako valuta svijeta ...htjeli mi to priznat ili ne. :)

... možda i dolar malo ojača sada.

Već jest. :)
l||HRID||l
Forum member

Postby Nosferatu » Thu Nov 06, 2008 15:51

I||HRID||I wrote:Nosferatu, slatkice, M. je imao pravo ...kod je došao odmah sutra ...zatražio sam ispis ...sve je prošlo bez ikakvih problema.

Btw. Lakše je bilo sredit novu deviznu Visa Electron karticu ...određeni problemi sa oporezivanjem svote na računu ...etc. :)

Ps. Hvala na objašnjenju oko refonda. :)

gle, point je da treba proci neko vrijeme
ja sam gledala 2 minute nakon 'klik' na paypalu i 3 dana kasnije
nakon 2 minute nije bilo koda
nakon 2 ili 3 dana (ne sjecam se tocno) je bilo koda

point: treba nesto pricekati :D tj. ne ocekivati iste sekunde kod

to je sve :D
Nosferatu
<i></i>

Postby l||HRID||l » Thu Nov 06, 2008 17:09

Možda je M. sasvim slučajno bio u pravu. :lol:

Mogli bi pokušat snimit kratkometražni filmski uradak pod nazivom - Nazovi M radi Pay Pal-a. ^^
l||HRID||l
Forum member

Postby Mormy » Thu Nov 06, 2008 18:01

Image

:g:
Mormy
codemonkey

Postby Mormy » Thu Nov 06, 2008 18:23

Jadan :(

Pratiš 4chan? :)

Meh, poceli smo previse filozofirat, treba to suzbit malo :g:
Mormy
codemonkey

Postby l||HRID||l » Thu Nov 06, 2008 18:52

Image

:lol:
l||HRID||l
Forum member

Postby EyesInMist » Thu Nov 06, 2008 20:47

Nosferatu wrote:refund ti daje prodavac, ne paypal
dakle, kad prodavac kaze 'ok, ja ujebo, evo refund' onda on da nalog paypalu da refundiraju pare

hmmm... platim liku na eBayu utvrđenu cijenu (dogovor preko maila za poštarinu i to, prije mog bidanja) i on nakon par dana skonta nekako da je ipak veća poštarina i da mu pošaljem još 10 funti. my ass, a ne 10 funti. natežemo se preko maila, on ne popušta, kao da će otkazat aukcije i vratit mi pare. naravno da ne može vratit, jer to kod nas još nije moguće...
ja lijepo prijavim paypalu, lik ne odgovara ni meni ni paypalu i nakon 15 dana, meni pare na računu. tako da ipak mislim da je paypal dao refund.
When there's nothing right
Don't ever let them cut
All your hopes on the way to the sky

"The superior man is catholic and not partisan. The mean man is partisan and not catholic." :kvak:
EyesInMist
Forum member

Location: Mokošica (Pedijatrija) / Dubrovnik (Psihijatrija) / Varaždin (Neurokirurgija) / Split (Terapija)

Postby l||HRID||l » Thu Nov 06, 2008 20:59

Nosferatu slatkice...sad izgleda da ni u kom slučaju nisi bila u pravu ... :lol:

Anyway, hvala na info. EyesInMist ... :)
l||HRID||l
Forum member

Postby ABIZMO » Tue Dec 02, 2008 20:34

dakle, što više koristite: ebay ili amazon? koje su dobre i loše strane oba izbora?
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

PreviousNext

Return to Racunala