by SkullCrusher » Thu Sep 27, 2007 15:30
Evo ja na crnu listu stavljam Aždaju, iako znam da nisam prvi, ali evo je opet.
Cura i ja smo naručili dva para platformki preko nje početkom sedmog mjeseca, to je trebalo stici početkom osmog no zbog navodnog zadržavanja paketa na carini stigle su tek krajem osmog i to samo jedan par.
Drugi par je trebao stići sredinom 9., 17.9. da preciziram, i taj datum je došao i prošao, a ona se nije javljala.
Kad smo je napokon dobili, rekla je da je na carini, a par dana nakon toga rekla je da su zapele u Ljubljani i da ne zna što je točno u paketu, ali da zna da je tamo ni manje ni više nego 50 pari čizama. (Yeah right.)
I za ne falit, nakon što čekamo te čizme skoro tri mjeseca, Aždaja nam kaže da bi bilo najbolje da odustanemo od njih jer ona nije sigurna jesu li one došle ili ne.
Sve u svemu, mi mislimo da je cura jako neorganizirana, ili je pak lijena, ili je uletila u sve to navrat nanos.
I evo opet smo je zvali danas, i po običaju se ne javlja, ne odg. ni na poruke ni niš.
Tak da.. nas dvoje osobno ne preporučujemo ikakvo naručivanje preko nje. Osim ak nemate konjske živce.
-.-
Nisan kršten al sam cijepljen
Pomozite jadnoj curi uplatom na broj žiro
računa:265564124654212354