[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - arhiva

arhiva

Moderators: Sotonska Panda, Zub

Postby Nosferatu » Thu Jun 15, 2006 20:54

vidim da imamo malo nejasnoca oko definicija... pa da pokusam malo raspisati primjerima...

sto je sve spam i sto nije pozeljno ovdje...
prvo i osnovno - user koji misli da je uhvatio boga za bradu s time sto je otvorio account i onda ide pisati besmislene postove po jednom ili vise foruma
besmisleno ovisi o kontextu, ali npr samo neki smajli, ili par interpunkcijsih znakova su univerzalni spam - brisanje + ban
na oglasima tipa prodaja robe, nakita nepozeljni su postovi tipa
\'meni se to baaaas svidja\' - to ne sluzi bas nicemu
\'meni je to preskupo\' - ako hocete pokusati sniziti cijenu, javite se oglasivacu u pm
\'joj meni bas ovo dobro pase\' - so what? :arrow: pivnica, otvorite topic lifestyle i pricajte o modi...
- brisanje
ako useri pretjeraju - warninzi + ban....

ne, linija necega ok tipa \'ovo mi je stiglo\' ukoliko je uz nesto \'spamoliko\' nece izbjeci brisanje - ako postoji nesto spamoliko - brise se post....
i sami mozete editirati svoj post i maknuti spamolike stvari....
ima sasvim dovoljno spam i chat topica na cmar-netu, oglasi to NISU:!:

useri koji misle kako su oglasi chat zona i jedva su docekali nekom oglasivacu nesto \'spustiti\' ili izbacivati svoje pokusaje duhovitosti - warning, pa i ban ako ima vec warninga....
ako netko trazi neku robu - odgovor NIJE sasij si to sam ili napravi si to sam
ako bas zelite ispasti duhovaiti - radite to pmom...

ako vam je oglas nestao - pitajte modove pmom zasto, mi jedan drugoga obavjestavamo i u toku smo.... javne \'zalbe\' i pitanja ce isto nagrabusiti..... neovisno o kontextu....
mi ne editiramo tudje postove, za izgled posta ste sami krivi...
poneki subject moze dozivjeti neku sitnu promjenu, ali promjena velikih u mala slova NIJE sitna...

ovo je nakupina podforuma koji sluze oglasavanju povodom trejda, prodaje ili potraznje.... NIJE chat i spam zona.... :!:

meni je zao ako smo vas razocarali, ali tako vam je to....

i dalje su komentari dobrodosli, ali oni koji mogu nesto znaciti i nekom drugome...
recimo, za odjecu
\'da li je rastezljivo\' \'koje je tocno velicine\' \'od kojeg je materijala\' su ok pitanja... komentar \'to mozes kupiti tamo i tamo po toj i toj cijeni\' je isto ok.... neovisno o tome da li oglasivac sam prodaje ili trazi....

ali zbilja nije bitno jeste li premrsavi ili ne i da li stanete ili ne u nesto....
pitajte za detaljno mjerenje i saznajte sami.... ok?
Nosferatu
<i></i>

Return to Oglasi: Uvodnik