Guns n roses

Rock rock, 'till you drop!

Moderators: Jaggernaut, Vufli

Postby Nagrahfalt » Fri Dec 05, 2008 14:40

Ja ga stalno slušam, evo čak sam i napisao recenziju, možete je pročitati ovdje
http://www.cmar-net.org/recenzije/album ... hinese.php
"Burn Thy Life Through The Suffering"
Nagrahfalt
Forum member

Postby BlackSheep » Sat Dec 06, 2008 18:17

evo javljam dojmove...u vecini se slazem sa kritikom gosp.Nagrahfalt to nije r'nr koji ce promijeniti svijet i nema ono sto su imali stari gunsi a to je r'nr energija koja se nekome svidjala nekome ne...
glazbu na albumu je tesko opisati ima tu svega od nju metala do slizi roka, ali nije napravljeno na prepoznatljivi g'nr nacin...
solidan album za slusanje u autu-ja bi ga tako opisao u jednoj recenici :P
ICH UBER ALLES

Remove the sea wind
Recall the first flame
Awake the beast under the snow
BlackSheep
Forum member

Postby A Slight Tolchock » Sat Dec 06, 2008 19:09

Chinese Democracy je jako, jako dobar album.
Meni jedan od najboljih ove godine.
"I was cured all right."
A Slight Tolchock
Forum member

Postby LazaGN'R » Tue Dec 09, 2008 10:47

whiskey wrote:
LazaGN'R wrote:
*Wratchild* wrote: (zbog neznam kakve euforije npr. što su gnr izdali album nakon 14g.)

:?:
Greatest Hits je izasao valjda 2004.,Live Era ('87-'93) je izasao '99,a The Spaghetti Incident? je izasao '93...pa mi nije jasno na sta mislis (kako posle 14 godina)?

15 godina ako pričamo o studijskom uratku :wink:

od spaghettija, dakle '93. ništa.

Ako bas pricamo o studijskom delu (nesto sto je snimljeno u studiju),onda su '94 snimili Symphaty For The Devil :P
Kao i '99 Oh My God.

(OK,to su samo pesme,al' su radjene u studiju :) )

A moje pitanje Wrathchild-u je bilo samo vezano za godinu...mogao je da kaze "da,da,zajebo sam se,15 godina" i OK...

EDIT:by the way,spomenuo si "dvoznamenkasti broj godina" u kontekstu da su GN'R toliko radili novi album i na to se odnosio moj komentar (da nije bas toliko).

best of NISU izdali gunsi već geffen records, za što su ih ovi i tužili

Da je Geffen hteo da izda Best Of bez pitanja Gansa oni (u Geffen Records kompaniji) bi to vec uradili odavno...morali su imati neku saglasnost od benda,ne mogu tek tako.
Jedino se secam da je bila neka prica (trac) po novinama da je ostatak Gansa tuzio Axl-a zato sto ih nije kunsultovao prilikom izbora pesama za Greatest Hits,kao i da valjda nisu dobili odgovarajuci deo (procenat) od prodaje tog albuma.

*Wratchild* wrote:upravo na to sam i ja mislio samo sto izgleda vi gore niste skuzili.
Znam da je proslo 15 god. istina, samo sam namjerno rekao "dvoznamenkasti broj godina"

Ma OK to,nego mi je bilo cudno to 14 (umesto 15) :)
A imam profesionalnu deformaciju sto se tice informacija kad je moj omiljeni bend u pitanju ;) :)

...a sto se tih izdanja tice 99' bla bla to su samo best off, live koncerti otprije itd dakle nista konkretno sa njihove strane tj. studijskog novog uratka.A ko je vama izlazak best off-a i prijasnjih (nostalgicnih live-ova) ubrojeno u neko izdanje...

Pa...jeste da su ti live-ovi od ranije sto kazes,ali i te live verzije pesama nisu nikad (barem najveci deo njih) objavljene...tako da je i to,in a way,'novo' izdanje :)
FUCK THE WORLD
- HAIL AND KILL

Check this site out: http://www.festivali.info
LazaGN'R
Forum member

Postby Kosy » Tue Dec 09, 2008 11:48

15 godina ako pričamo o studijskom uratku Wink

TO NIJE TOČNO, GUNSI SU ZADNJI STUDIJSKI ALBUM OBJAVILI 1991. USE I i II. Špagete su album covera i neračunaju s epod studijske albuma. To bi svaki fan morao znati
Kosy
Forum member

Postby whiskey » Tue Dec 09, 2008 18:00

gle zna se na kaj sam mislia, nemoj me zajebavat sad :x

@ laza: 1) to kaj su u razmaku od pet godina snimili dvije pjesme mi niš ne predstavlja, s tim da na oh god to više nije bila postava normalna

2) pa nisu imali suglasnost od benda, nego od axla. pravno nisu mogli niš pošto je on nositelj prava benda, ali su svejedno popizdili. a što se mene tiče i dobro da jesu, jer mi je izbor pjesama na toj kompilaciji totalno šugav

3) ajde, live era je nešto stvarno posebno :) slash je u autobiografiji rekao kako je bio ful ponosan nakon objave tog dvostrukog cd-a jer su stvarno neke iznimne izvedbe stavljene na albume i ja se slažem. sjećam se kak sam bila sretna kad sam to prije pun kurac kupila bila i vidjela da se i "dust n' bones" nalazi na popisu stvari.

što se tiče te pjesme, upišite u jubito. jebena je izvedba, a slash je apsolutni car na snimci, pogotovo kad dođe onaj dio di se ide derat. zakon totalni :D
S ljudima zajedno smrdi, ali je toplo.
whiskey
Forum member

Postby *Wratchild* » Tue Dec 09, 2008 22:23

LazaGN'R wrote:
whiskey wrote:
LazaGN'R wrote:
*Wratchild* wrote: (zbog neznam kakve euforije npr. što su gnr izdali album nakon 14g.)

:?:
Greatest Hits je izasao valjda 2004.,Live Era ('87-'93) je izasao '99,a The Spaghetti Incident? je izasao '93...pa mi nije jasno na sta mislis (kako posle 14 godina)?

15 godina ako pričamo o studijskom uratku :wink:

Ako bas pricamo o studijskom delu (nesto sto je snimljeno u studiju),onda su '94 snimili Symphaty For The Devil :P
Kao i '99 Oh My God.

(OK,to su samo pesme,al' su radjene u studiju :) )

A moje pitanje Wrathchild-u je bilo samo vezano za godinu...mogao je da kaze "da,da,zajebo sam se,15 godina" i OK...

EDIT:by the way,spomenuo si "dvoznamenkasti broj godina" u kontekstu da su GN'R toliko radili novi album i na to se odnosio moj komentar (da nije bas toliko).

best of NISU izdali gunsi već geffen records, za što su ih ovi i tužili

Da je Geffen hteo da izda Best Of bez pitanja Gansa oni (u Geffen Records kompaniji) bi to vec uradili odavno...morali su imati neku saglasnost od benda,ne mogu tek tako.
Jedino se secam da je bila neka prica (trac) po novinama da je ostatak Gansa tuzio Axl-a zato sto ih nije kunsultovao prilikom izbora pesama za Greatest Hits,kao i da valjda nisu dobili odgovarajuci deo (procenat) od prodaje tog albuma.

*Wratchild* wrote:upravo na to sam i ja mislio samo sto izgleda vi gore niste skuzili.
Znam da je proslo 15 god. istina, samo sam namjerno rekao "dvoznamenkasti broj godina"

Ma OK to,nego mi je bilo cudno to 14 (umesto 15) :)
A imam profesionalnu deformaciju sto se tice informacija kad je moj omiljeni bend u pitanju ;) :)

...a sto se tih izdanja tice 99' bla bla to su samo best off, live koncerti otprije itd dakle nista konkretno sa njihove strane tj. studijskog novog uratka.A ko je vama izlazak best off-a i prijasnjih (nostalgicnih live-ova) ubrojeno u neko izdanje...

Pa...jeste da su ti live-ovi od ranije sto kazes,ali i te live verzije pesama nisu nikad (barem najveci deo njih) objavljene...tako da je i to,in a way,'novo' izdanje :)

Ma sve je OK :)
^..^ ...and everything I see just burns my eyes!!! ^..^
*Wratchild*
Forum member

Postby LazaGN'R » Mon Dec 22, 2008 10:24

@Wrathchild:nisi morao sve da quote-ujes,mog'o si samo da napises Ma sve je OK :)
Al' OK :chears:

whiskey wrote:gle zna se na kaj sam mislia, nemoj me zajebavat sad :x

Take it easy,nemoj da se nerviras...

@ laza: 1) to kaj su u razmaku od pet godina snimili dvije pjesme mi niš ne predstavlja, s tim da na oh god to više nije bila postava normalna

Pa da,al' ti si rekla da nisu uradili nista po pitanju 'studijskog uratka'.
A ja kazem da jesu - bilo 2 pesme ili nesto drugo,al' ipak jesu.
Jedino sto album nisu izdali (novi,u smislu sa novim pesmama) :(

2) pa nisu imali suglasnost od benda, nego od axla. pravno nisu mogli niš pošto je on nositelj prava benda, ali su svejedno popizdili. a što se mene tiče i dobro da jesu, jer mi je izbor pjesama na toj kompilaciji totalno šugav

Pa,mogao je biti i bolji,al' OK...nije lose,ne moze se tako reci :roll:

3) ajde, live era je nešto stvarno posebno :) slash je u autobiografiji rekao kako je bio ful ponosan nakon objave tog dvostrukog cd-a jer su stvarno neke iznimne izvedbe stavljene na albume i ja se slažem. sjećam se kak sam bila sretna kad sam to prije pun kurac kupila bila i vidjela da se i "dust n' bones" nalazi na popisu stvari.

Aha,bas mi je drago da su skupili sve te neke snimke sa razno-raznih turneja iz razlicitih perioda benda i da su ih objavili 8)
Meni je taj CD uzela bivsa devojka na eksurziji u Grckoj :lol:
Posto u Srbiji nije moglo da se nabavi... :(

što se tiče te pjesme, upišite u jubito. jebena je izvedba, a slash je apsolutni car na snimci, pogotovo kad dođe onaj dio di se ide derat. zakon totalni :D

Gde se Slash dere na toj pesmi?
FUCK THE WORLD
- HAIL AND KILL

LazaGN'R
Forum member

Postby whiskey » Mon Dec 22, 2008 11:10

S ljudima zajedno smrdi, ali je toplo.
whiskey
Forum member

Postby fairy feller » Mon Dec 22, 2008 13:52

novi gunsi to zapravo nisu, to je u biti axlov solo album samo kaj taj idiot ima pravo na ime gnr. album je jedan od najlošijih albuma koji sam ikad čuo od nekog inače ok benda (iako ponavljam ovo nisu gunsi)! totalno je preproduciran, izbačena je gitara briana maya sa nekih stvari a ako se poslušaju demo snimke tih pjesama-njegova gitara je bila najbolji dio u cijeloj priči), nema ni trunke originalnosti, nekih dobrih rifova ili bar pjesme za bacanje. za mene su gunsi umrli '93. priznam i postavu sa sorumom i clarkom (iako ih je tada live bilo 100 na stageu iz one backing ženske vokale i nekog lika za kojeg nemam pojma kaj je zapravo radil tamo-ne mislim na dizzy reeda) ali ako se mene pita jedini pravi gunsi su sa appetite albuma
I watched as fear took the old men's gaze
Hopes of the young in troubled graves
'I see no day' I heard him say
So grey is the face of every mortal (Queen)
fairy feller
Forum member

Postby BlackSheep » Mon Dec 22, 2008 14:23

fairy feller wrote:novi gunsi to zapravo nisu, to je u biti axlov solo album samo kaj taj idiot ima pravo na ime gnr. album je jedan od najlošijih albuma koji sam ikad čuo od nekog inače ok benda (iako ponavljam ovo nisu gunsi)! totalno je preproduciran, izbačena je gitara briana maya sa nekih stvari a ako se poslušaju demo snimke tih pjesama-njegova gitara je bila najbolji dio u cijeloj priči), nema ni trunke originalnosti, nekih dobrih rifova ili bar pjesme za bacanje. za mene su gunsi umrli '93. priznam i postavu sa sorumom i clarkom (iako ih je tada live bilo 100 na stageu iz one backing ženske vokale i nekog lika za kojeg nemam pojma kaj je zapravo radil tamo-ne mislim na dizzy reeda) ali ako se mene pita jedini pravi gunsi su sa appetite albuma

ovo je sadasnje stanje benda/axla koga god...slagali se mi ili ne sa njim i meni su bili bolji stari gunsi,odrastao sam na njima,ali toga vise nema i nema smisla zaliti za tim...
ICH UBER ALLES

Remove the sea wind
Recall the first flame
Awake the beast under the snow
BlackSheep
Forum member

Postby Still of the night » Mon Dec 22, 2008 14:42

LazaGN'R wrote:

Gde se Slash dere na toj pesmi?

na dust n' bones,

Ya get out on your own
And you/take all that you own
And you/forget about your home
And then you're/just fuckin' gone

slash i izzy na jednom mikrofonu i axl na svom

nemrem se sad sjetit koji točno koncerat, al imam ga doma, prejeben koncert
Still of the night
Forum member

Postby LazaGN'R » Thu Dec 25, 2008 13:57

A da,na tom delu :)

fairy feller wrote:novi gunsi to zapravo nisu, to je u biti axlov solo album samo kaj taj idiot ima pravo na ime gnr.

Axl nije idiot.

izbačena je gitara briana maya...

Ko je taj?

... (iako ih je tada live bilo 100 na stageu iz one backing ženske vokale i nekog lika za kojeg nemam pojma kaj je zapravo radil tamo-ne mislim na dizzy reeda)

Verovatno mislis za Zig-Zaga...
FUCK THE WORLD
- HAIL AND KILL

LazaGN'R
Forum member

Postby Bombenhagel » Thu Dec 25, 2008 14:00

LazaGN'R wrote:
izbačena je gitara briana maya...

Ko je taj?
...

:roll02: