[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - BIJELO DUGME!!!

BIJELO DUGME!!!

Rock rock, 'till you drop!

Moderators: Jaggernaut, Vufli

Postby BOšKO » Sat Oct 29, 2005 17:55

precjenjeni su... jesu dobri , al ne toliko...

al u ono vrjeme su bili posebni sta jest jest :)
BOšKO
Forum member

Postby Sluz » Tue Dec 06, 2005 22:12

Bijelo dugme je stvarno najbolja grupa koja je ikad postojala na ovim prostorima, i sumnjam da ce biti jos takve gupe, naravno mislim na Bebekovu eru, a ne na ona dva.... Bili su u rangu sa dosta svijetskib bandova u to vrijeme.
Always Look On The Bright Side Of Life
Sluz
Forum member

Postby Kibla » Fri Aug 29, 2008 21:36

Zanima me jel ima netko da složimo tribute band Bijelog Dugmeta. Nije bitno jesi neki iskusan glazbenik, bitna je mašta i kreativnost. Ali svirao bi se znači isključivo njihov repertuar ali može i sličnih bandova, ali u metal verziji.Znači BD COVER BAND. Ali heavy verzija. Onako za zafrkanciju ali mislim da bi ovo moglo dobro proći.
Kibla
Forum member

Postby Still of the night » Sat Aug 30, 2008 2:13

moguja moguja
Still of the night
Forum member

Postby devastation » Sat Aug 30, 2008 8:41

mihajel wrote:Zanima me jel ima netko da složimo tribute band Bijelog Dugmeta. Nije bitno jesi neki iskusan glazbenik, bitna je mašta i kreativnost. Ali svirao bi se znači isključivo njihov repertuar ali može i sličnih bandova, ali u metal verziji.Znači BD COVER BAND. Ali heavy verzija. Onako za zafrkanciju ali mislim da bi ovo moglo dobro proći.

Svaka cast,dobar potez.Support!
devastation
Forum member

Postby Kibla » Mon Feb 02, 2009 22:22

Gledajuci od samog pocetka Dugmeta, razmisljajuci malo, pa Bregovic je stvarno legenda jebote!!! Covjek je stvarno iz nicega napravio nesto i dokazao da se moze iako su svi negirali da dmoaci band moze postici komercijalni album. Trenutno uzivam u albumu Kad bi bio bijelo dugme i nemogu vjerovat da stvarno je spojio glazbu s onim istinskim životom, s onim stvarima, onim seljackim kojeg covjeka zadovoljavaju i cine ga sretnim. Kad pogledas apsolutno sve pjesme govore o djevojkama, jebote to je heavy cajka u kurac, al stvarno im dizem kapu...Prva liga je dugme i svaka cast za ono sto su napravili!!!
Kibla
Forum member

Postby Kibla » Wed Feb 04, 2009 22:34

Kibla
Forum member

Postby Liburnian » Wed Feb 04, 2009 22:50

Maideni su njima bili predgrupa 1981.... a to je rijetkima pošlo za rukom :-)
Liburnian

maiden

Postby FAT POWERSLAVE » Mon Feb 09, 2009 3:01

po meni odlican bend sa odlicnim vokalima i sa genijalcem bregovicem..oni nisu tezili svirackom spektaklu..radili su odlicne rock pjesme za siroke mase..
obiljezili su mladost mnogih generacija..vokalne melodije koje je slagao bregovic su mi maestralne
FAT POWERSLAVE
Forum member

Postby orion20 » Sat Apr 04, 2009 21:18

naravno, bijelo dugme je iz nicega napravilo nesto i zato su bili toliko popularni, uveli su nesto novo u muzicki svijet, nitko prije nije tako svirao!!!
orion20
Forum member

Postby Gothic_Beauty » Mon Apr 13, 2009 17:58

ne mogu reci da su samo slusljivi, kad su puno vise od toga!

odusevio me posljednji koncert u Zg koji su odrzali, do tad sam smatrala da su sasvim ok bend, a sad velim da su jedan od boljih i kvalitetnijih bendova - onog vremena!

band mladosti moje, mojih jos i vise, ali idem njihovim stopama i drago mi je sto su me upoznali s time jos tamo davnih davnih dana! :)
~~~ Spirits Of Freedom Rest Inside My Soul ~~~
Gothic_Beauty
Forum member

Postby HardCandy » Sat Oct 31, 2009 12:50

Nek se nitko ne uvrijedi al zivi plagijat. Za plakat. Jednino kaj im se moze priznat da su znali dobro unovciti..to je to. O Bregi da ne pocnem pisat....dize mi se kosa na glavi :horror:
I would face him, and say simply: I am sad that you are not strong, and do not swim and sail and ski, but you have a strong soul, and I will believe in you and make you invincible on this Earth
HardCandy
Forum member

Postby Lukas » Sat Oct 31, 2009 18:36

Čiji plagijat?
You can't be something you're not
Be yourself,by yourself

www.myspace.com/deadgardencult
Lukas
Forum member

Postby Picajzla » Thu Dec 10, 2009 3:04

HardCandy wrote:Nek se nitko ne uvrijedi al zivi plagijat. Za plakat. Jednino kaj im se moze priznat da su znali dobro unovciti..to je to. O Bregi da ne pocnem pisat....dize mi se kosa na glavi :horror:

ko bi te uzeo za ozbiljno ženska glavo kad si uspjela i u taj pičkasti avatar od dva centimetra utrpat svoje sisurine.
kog si ti boga od dugmeta poslušala uopće?
reci jednu stvar sa kad bi bio bjelo dugme koja je ukradena.
ma de ajde lupetate,daj mi dva linka gdje se vidi da je u dugmetu nešta ukradeno
AntiVegetarijanskaAkcija

VIJEĆE

Oksimoron:
Mršave gotičarke

Proud to be a CROAT!!!
Picajzla
Bijo u Belgiji

Postby Nik Praskaton » Thu Dec 10, 2009 11:46

HardCandy wrote:Nek se nitko ne uvrijedi al zivi plagijat. Za plakat. Jednino kaj im se moze priznat da su znali dobro unovciti..to je to. O Bregi da ne pocnem pisat....dize mi se kosa na glavi :horror:

Pa sto i ti ne ukrades pa postanes toliko popularna???

Najlakse je rec ukrali...reko je Bregovic jedanput - "I drugi su krali pa nisu postali Gorani Bregovici"
Nik Praskaton
Forum member

PreviousNext

Return to Hard Rock Caffe