Corellon Larethian wrote:Ovi koncerti su cisti corporate money makin' deal.
Tačno.
klavijaturist je nakon raspada dugmeta otisao u kanadu i postao UGOSTITELJ...covjek nije vidio kalvijatura preko 20 godina, a 100% ces ga na koncertu vidit okruzenog ultrasupermega modernim Kurzweilima, Korgovima, Rolandima i sl.
Netačno.
Otišao je u Ameriku i osnovao neku kompaniju za telefoniju, a čovjek ima sve što je Hammond ikad napravio, gledao sam neki intervju sa njim prije godinu dana. Vlada Pravdić.
A Laza Ristovski ima svoj studio u BG-u, još uvijek radi koliko može, snima i svira.
Basist nije tako basa 15 godina kak spada....
Isto netačno.
Čovjek radi sa mladim muzičarima u Sarajevu.
Poanta price...da, oni ce opet okupiti ljude i bit ce to divno i krasno i sve, al opet...dosta ljudi sam cuo da nece ic jer zele da im dugme ostane u najboljem sjecanju iz godina kad su bili carevi. Ovo sad je cisto...ma....Coca Cola.... fuj fuj.
Jebiga, na zvaničnoj robi sa turneje Rolling Stonesa od prije par godina nisi imao artikla na kojem nije bio logo Volkswagen...
Ono, ja lično mislim da će koncerti da smrde, mislio sam ići u Beograd ali sam odustao, ali, toliko se stvari dešava, zašto ne i ovo. Nemam ništa protiv da neko da pare za ove koncerte, jer, ruku na srce, Dugme ipak ima šaku odličnih pjesama, uglavnom balada, a tu i ne mogu naročito zajebati stvar.
Valjda.