AC-DC

Rock rock, 'till you drop!

Moderators: Jaggernaut, Vufli

Re: AC-DC

Postby Maiden Istra » Sun Dec 21, 2014 22:19

Budem pitao ove kod mene pa ti javim na forum ili kažem da te nazovu.
"Prema majci Zemlji i prema bratu nebu odnosi se kao prema stvarima što se mogu kupiti, opljačkati i prodati poput stoke ili sjajnog nakita. Njegova će pohlepa uništiti Zemlju i za sobom ostaviti samo pustoš" poglavica Seattle
Maiden Istra
Forum member

Postby Maiden Istra » Sun Apr 17, 2016 16:13

Axl Rose novi pjevač AC/DC......bilo bi smiješno, da nije tužno.
"Prema majci Zemlji i prema bratu nebu odnosi se kao prema stvarima što se mogu kupiti, opljačkati i prodati poput stoke ili sjajnog nakita. Njegova će pohlepa uništiti Zemlju i za sobom ostaviti samo pustoš" poglavica Seattle
Maiden Istra
Forum member

Postby Demogorgon » Mon Apr 18, 2016 18:15

Strašno... jednostavno strašno... :facepalm:
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
Demogorgon
Forum member

Postby Bure » Mon Apr 18, 2016 19:00

Bure
Forum member

Postby Maiden Istra » Mon Apr 18, 2016 19:25

Ma.....Axela, kao ni Gunse nisam nikad mogao probavit, a za AC/DC bi bilo bolje da su otkazali turneju ili jednostavno prestali sa radom, kao što su i najavili već par puta....ali da su otkazali turneju, pljuštale bi tužbe i vjerojatno bi bend poprilično financijski propao pa su morali nekog uzet. Koliko je on dobro riješenje....ne znam ali sam osobno čuo puno boljih vokala koji mogu parirat Brianu ili Bonu....recimo onaj iz Airbourna bi se lijepo kod njih uklopio. Trebali su dat nekome mlađem priliku.

Sva sreća pa nisam kartu uzeo za neki od nama bližih koncerata a ionako koštaju ko kila zlata, pa ko ih jebe.
Maiden Istra
Forum member

Postby Covjek Golub » Tue Apr 19, 2016 11:38

ma postali su tribute to acdc a kostaju ko svetog petra kajgana, ne hvala
Idealna težina punice je 4kg ... zajedno s urnom.
Covjek Golub
Forum member

Postby Demogorgon » Wed Apr 20, 2016 17:38

gans & disi
Fuck your human rights
This time I'm gonna bite
Demogorgon
Forum member

Postby Demogorgon » Wed Apr 20, 2016 17:50

Maiden Istra wrote:Ma.....Axela, kao ni Gunse nisam nikad mogao probavit, a za AC/DC bi bilo bolje da su otkazali turneju ili jednostavno prestali sa radom, kao što su i najavili već par puta....ali da su otkazali turneju, pljuštale bi tužbe i vjerojatno bi bend poprilično financijski propao pa su morali nekog uzet. Koliko je on dobro riješenje....ne znam ali sam osobno čuo puno boljih vokala koji mogu parirat Brianu ili Bonu....recimo onaj iz Airbourna bi se lijepo kod njih uklopio. Trebali su dat nekome mlađem priliku.

Sva sreća pa nisam kartu uzeo za neki od nama bližih koncerata a ionako koštaju ko kila zlata, pa ko ih jebe.

Mislim da bend nije imao nikakvog utjecaja na odabir niti ih se išta pitalo. Uostalom tko je ostao od "benda"? Angus. A lik je ionako poludebil. Ne želim vrijeđat, ali čovjeku inteligencija nikada nije bila jača strana, a da ne govorimo da je sjeban od alkohola ko Bare od droga. Što je je. A i on je samo lutka s kojom upravljaju menađeri.
Ma, ustalom s albumom Back in Black AC/DC je prestao biti rock&roll bend i postao korporacija. Zato mene koncertno nikada nisu zanimali, a od albuma samo Bon Scott era i Back in Black (i to je bogovsko i iskreno). Ostalo je štancanje ziheraških sranja za prosječne glazbene konzumente. Tu i tamo ima bljeskova (The Razors Edge), ali nikada više nisu dostigli staru razinu. A zadnjih 20 godina je čisto sranje...
Fuck your human rights
This time I'm gonna bite
Demogorgon
Forum member

Previous

Return to Hard Rock Caffe