UFO

Rock rock, 'till you drop!

Moderators: Jaggernaut, Vufli

UFO

Postby TrendKILL » Wed Aug 08, 2007 15:57

ne vidim nigde topic....

nedavno mi je ujak doneo brdo nekih mp3a svega i svacega da mu kopiram a izmedju ostalog bili su i svi albumi ufo-a... pa rekoh ajd, da poslusam ja to..

nisam ocekivao da ce mi se svidit, al mogu rec da sam bio totalno u krivu... stvarno odlican bend... trenutno preslusavam album phenomenon, jako mi se svidja.. maideni su obradili njihovu stvar doctor doctor, to valda nesto govori o njima :P

sta vi mislite?
TrendKILL
<font color=olive>Highway Kind

Postby Retraced » Thu Aug 09, 2007 22:02

nekadasnji hocus pocus?...naj albumi su mi lights out i phenomenon.steta kaj je schenker oso iz benda,no bend je i dalje ostal super.
it feels so good to be so bad
Retraced
Forum member

Postby Still of the night » Fri Aug 10, 2007 0:31

uzori mejdenima, to je dovoljne , hehe
odlican bend, let it roll, doctor doctor...
Still of the night
Forum member

Postby volim_burek » Fri Aug 17, 2007 13:44

Također su me privukli zbog Maidena,osim što su njihovu Doctor doctor obradili,znaju ju pustiti prije konca,ali nisu mi nešto,vokal prejadan,dalje od Best Of-a nisam išla :)
“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
Hunter S. Thompson
volim_burek
<font color=orange>Tanjetina</font>

Postby Scream for me » Fri Aug 17, 2007 13:56

volim_burek wrote:Također su me privukli zbog Maidena,osim što su njihovu Doctor doctor obradili,znaju ju pustiti prije konca,ali nisu mi nešto,vokal prejadan,dalje od Best Of-a nisam išla :)

grijeh....jeben bend
dovoljno je poslušati Phenomenon , Lights Out , Heavy Petting , Force It...mah , Schenker zna radit pravu rokeriju šta drugo uopće reć...žestoko , sirovo :)

i da , Maideni su to puštali na ovoj turneji na svakom koncertu kao uvodnu špicu :wink:
ipak je Pete Way Harrisu bio možda i najjači uzor
I FELT THE GROUND SHAKE. AND THE VOICE
SAID ON THIS VERY DAY UNTO OUR HANDS
WOULD PASS THIS HAMMER; A SIGN OF OUR
DELIVERANCE TO SEE AND TO KNOW THAT FOR
US IT IS THE END OF THE BEGINNING AND FOR
THEM IT IS THE BEGINNING OF THE END...
Scream for me
Forum member

Postby Bombenhagel » Fri Jul 29, 2011 11:28

prva dva albuma :arrow: najbolja space rock psihodelija ikad.

ovo ostalo nisam baš slušao, al navodno su iskomercijalizirali zvuk nažalost.

album "flying" je neš najbolje kaj sam čuo u zadnje vrijeme!

http://en.wikipedia.org/wiki/UFO_2:_Flying
Bombenhagel
Forum member

Postby Demogorgon » Fri Jul 29, 2011 12:15

Rock Bottom :kriegla:
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
Demogorgon
Forum member

Postby Zub » Sun Feb 26, 2012 18:36

Novi album "Seven Deadly":

Image

Album stream:

LINK
Zub
<font color=red>Villain

Re: UFO

Postby Blackadder123 » Fri Feb 23, 2018 19:28

Bas sam se eto bacio malo da proucim bend i prodjem albume. Trebalo mi je nekih 20tak godina od kad sam cuo za ovaj bend da krenem =D>

Nemam nesto previse za reci, opet kao i sve ja cu iz svoje perspektive a ne vecinske. Ja sam do ovog benda dosao preko Larry Wallis-a koji kao sto znate je bio frontman Pink Fairies i prva postava Motorhead-a.

On je sa njima svirao od drugog do desetog mjeseca 1972, nije nista snimio sa njima, imaju neki snimci na youtube. I ok, krenem ja slusati. Prvo ona stvar Boogie, kao i Prince Kajuku su me odmah zarazili ali i opcenito vrlo dobra gitara Mick Bolton-a.

I tako sam krenuo, bilo je neko odusevljenje i ok, ali i onda strasno razocarenje. Tako da mi sad ok bend ali nist prespecijalno ako gledamo sve zajedno.

Naime, prva dva albuma i treci koji je Live je ono pravo. To je sa Mick Bolton-om. Ostalo nekoliko albuma sljedecih sto sam prolazio sam jedva prosao koliko je lose, meni je to koma. Potpuno drugi svijet i to onaj koji uopce ne volim. Da nema ova prva tri albuma bend bi mi bio smece. Eto toliko.

Da nisu nista vise snimili nakon tog treceg koji je Live, bili bi ok bend. Meni su jako bitni i tekstovi u bendu, ovdje nisam primjetio bas posebne tekstove zato mi i nisu vise od prosjecnog benda, ali svirka na ta prva dva studijska i Live-u je vrlo dobra.

Iza Mick Bolton-a me nista ne interesira, albume od phenomenon i njih par iza sam prekinuo slusati jer to mi se uopce ne svidja, a dalje sam odustao proucavati, ako je u tom stilu onda ne trebam ni cuti dalje.

Moja ocjena samo prva dva i taj treci koji je Live, pravi prljavi rnr, ima tu i tog nabrijano bluesa u solazama, malo i prog.... Ja ne znam nikad mi nisu imali veze sa Space Rock a to se inzistira, ne znam meni je space rock kad cujem Hawkwind i njihove zvukove razne, ovo mi je neki prog, garage, heavy blues, hard rock spika. Nikakav space.

Eto... Prolaz za prva dva i treci koji je Live, ostalo ne.
Lemmy: "We are Motorhead and we play rock'n'roll!" (Lemmy: "We were not heavy metal," he snaps. "We were a rock'n'roll band. Still are. Everyone always describes us as heavy metal even when I tell them otherwise. Why won't people listen?")
Blackadder123
Forum member

Return to Hard Rock Caffe