[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - RULES

RULES

Rock rock, 'till you drop!

Moderators: Jaggernaut, Vufli

RULES

Postby volim_burek » Sun Dec 03, 2006 12:15

RULES
- Otvarajte topice tako da liče na nešto – ime banda, sliČICA(nisu svi ADSLovci), sažetak biografije/diskografije i za fanove-paparazze link (bar na wikipediu) U ovom se podforumu protežu svakakvi podžanrovi, od Majki, preko Mötley Crüe-a do Axel Rudy Pella, pa bi bilo poželjno(nije nužno!) da se u opisu definira žanr dotične grupe ili izvođača. Dakle, baaaad i goood
- Izbjegavajte otvaranje već postojećih topica na 2 načina –> SEARCH ili GOOGLAJ HARD ROCK CAFFE
- Topici tipa IME_BANDA - NASLOV_ALBUMA se odmah lockaju! Nema potrebe za 17 AC/DC-NOVI ALBUM-OUJEAAAAH topica kad se normalna rasprava može odraditi na jednom.
- Ako vas hitno zanima neka informacija otvorite novi thread, na PM pošaljite zahtjev za sticky pa ću ga „zalijepit“ dok ne naiđe neki goodman s informacijom. Par dana nakon leti ponovo u Smeće.
- Vrijeđanje i blasfemični ispadi će biti cenzurirani u hippie love and peace stilu. Više o pravilima se informišite ovdje.
- Privatne svađice rješavajte unutar PMova.
- Ako se možete zakunuti vlastitim Lemmyevim autogramom da "WHITES STRIPES IMA VEZE S HARD ROCKOM KOLKO I MERCURY S ŽENAMA" nemojte tu cmizdrit i započinjat niškorisnu žanrovsku svađu, nego otvorite thread u podforum gdje mislite da spada i tamo raspravljajte kolko vam srce želi.
- Kritike bandova tipa „nabildali su se guženjem jedni drugih na stageu“, „jebenica, ludi su mi“ se neće shvaćati ko konstruktivne kritike, i ukoliko izazovu flejmanje bit će brisani.
- Prijave spamma ili kritike moderatorima na PM.
“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
Hunter S. Thompson
User avatar
volim_burek
<font color=orange>Tanjetina</font>
 
Posts: 862
Joined: Tue May 24, 2005 13:18

Postby Lady Strange » Mon Jan 01, 2007 20:27

1.1.2007.
Update pravila:

Slike ne smiju biti vece od 480 x 640 x 100 kb, jer je sirna galaxian sheme manja od 500 pixela. U protivnom stavljajte link na sliku.
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain

"And I know sour, which allows me to appreciate the sweet."
User avatar
Lady Strange
Snow Queen
 
Posts: 737
Joined: Thu Dec 22, 2005 16:53

Postby volim_burek » Thu Mar 01, 2007 15:50

Update 1.3.2007.
Mala opaska potaknuta GNR topicom-nemojte doslovno shvaćat reply-eve koji sadrže jednu provocirajuću rečenicu usera ispod 50 postova a s velikim brojem ppd koji su također nesuvisle rečenice (ti useri su obično duplići u pokušaju upada u spammaru i pivnicu)
“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
Hunter S. Thompson
User avatar
volim_burek
<font color=orange>Tanjetina</font>
 
Posts: 862
Joined: Tue May 24, 2005 13:18


Return to Hard Rock Caffe

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron