Moderators: Jaggernaut, Vufli
electric_eye wrote:ajme ljudi! ja nemogu vjerovat da to zapravo netko sluša! pa je jebote, ona cura ak zna svrat bubnjeve onda sam ja mali pero. cijelo vrijeme isti ritam, isti šafl, dosdno za popizdit. tip svira jedno te istu sekvencu, ajd da zna pjevat, al ne znaa... što je tu vama dobro... e nek si cura pusti od judasa painkiller pa nek vidi ŠTO ZNAČI SVIRAT BUBNJEVE....
vanity wrote:ima nečeg slavenski romantičnog u tome i ponekad mislim da bih baš htjela jednom da me muško nalema, čisto da vidim kako je to i kako bih se ponijela...
Cropduster wrote:electric_eye wrote:ajme ljudi! ja nemogu vjerovat da to zapravo netko sluša! pa je jebote, ona cura ak zna svrat bubnjeve onda sam ja mali pero. cijelo vrijeme isti ritam, isti šafl, dosdno za popizdit. tip svira jedno te istu sekvencu, ajd da zna pjevat, al ne znaa... što je tu vama dobro... e nek si cura pusti od judasa painkiller pa nek vidi ŠTO ZNAČI SVIRAT BUBNJEVE....
kao da je to jedini bend koji se probio na osnovu par akorda i lupanjem po bubnjevima
electric_eye wrote:Cropduster wrote:electric_eye wrote:ajme ljudi! ja nemogu vjerovat da to zapravo netko sluša! pa je jebote, ona cura ak zna svrat bubnjeve onda sam ja mali pero. cijelo vrijeme isti ritam, isti šafl, dosdno za popizdit. tip svira jedno te istu sekvencu, ajd da zna pjevat, al ne znaa... što je tu vama dobro... e nek si cura pusti od judasa painkiller pa nek vidi ŠTO ZNAČI SVIRAT BUBNJEVE....
kao da je to jedini bend koji se probio na osnovu par akorda i lupanjem po bubnjevima
istina... al sad su nam trenutno oni na piku, pa se njih pljuje...
Ellen Muth wrote:Torvus the Black Beard wrote:strava su.
strava dobri ili strava loši?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests