[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Pure Electro & Musica Obscura party

Pure Electro & Musica Obscura party

Podforum za ambiental, darkwave, industrial, gothic, EBM, dark electro i sve što vole mladi gothičari...

Moderators: Sotonska Panda, Mile

Pure Electro & Musica Obscura party

Postby pure-electro » Wed Mar 05, 2014 0:13

Pure Electro party

Image


Pure Electro je party koji je prvi puta bio priređen davne 2009. godine. Zbog izrazito slabo razvijene goth scene DJ End i DJ Redlilly započinju sa svojim projektom. Cilj? Pronaći prostor gdje će se okupljati ljubitelji dark electra / industriala / EBMa. U početku se sve svodilo na partye u Klubu 100 u Velikoj Gorici. S vremenom je rastao broj posjetitelja (obično broji od 150 do 200 ljudi) a i partiji su se počeli održavati na drugim mjestima, kako u Hrvatskoj tako i van nje.

Prvi party održan je 12.9.2009. i otada je tijekom čitave godine svaki mjesec u Klubu 100 bio održan party, što sve skupa broji 14 partya. U Klubu 100 su održane i dvije Aždajine revije, također u organizaciji DJ End-a i DJ Redlilly.

Partyji su se osim u Klubu 100 u Velikoj Gorici održavali i u Zagrebu u Legacyju, Londoneru, Attacku, tri su partija održana i u Boogaloou a planovi spomenutih DJ-eva je zadržati se u Močvari gdje su održana i posljednja dva partyja.

U prosincu 2010. u Medici organizirali su koncert Stahlnebel & Black Selket. Na koncertu se pojavilo preko 300 ljudi. Govoreći o koncertima valja spomenuti i Boogaloo, koncert Nachtmara, vrlo popularnog i uspješnog benda i jednog od najznačajnijih imena na electro/industrial sceni.

Iako se zasada Pure Electro tim uglavnom drži Hrvatske, valjda spomenuti i da je šest partyja bilo održano u inozemstvu od čega su dva bila u Njemačkoj i Srbiji, te jedan u Austriji i Sloveniji.

Combichrist warm up party , Combichrist afterparty, Twilight party, Dark side of 80's party, Runa metal bar slušaone, VNV Nation + electro floor, Cro EBM vs Toecutter, Electrocity, CRO EBM party, Das Ich + afterparty, Proceed live + afterparty, Tanz! DAF afterparty, Bestiarum fetish fest... Zvuči Vam poznato, zar ne? Ako ste prisustvovali ovim (i još mnogim partijima koje je pomalo i teško nabrojati s obzirom na to da ih je bilo popriličan broj), sami najbolje znate kako ste uživali uz omiljene Vam zvuke dark electra,te EBMa i industriala. Posebna atmosfera, mjesto gdje ste "među svojima" , mjesto gdje uvijek imate što čuti, a ako uzmemo u obzir revije - i vidjeti, kvalitetni su razlozi da se okupite opet, opet i opet i uživate u načinu života koji Vas na ovim partyjima spaja i pruža Vam jedinstvene prilike da budete vani a osjećate se... Pa, i bolje nego kod kuće!

http://www.pure-electro.com/ <--- Official website for Pure Electro Party ![url][/url]
Pure Electro je party koji je prvi puta bio priređen davne 2009. godine. Zbog izrazito slabo razvijene goth scene DJ End i DJ Redlilly započinju sa svojim projektom.
User avatar
pure-electro
Forum member
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 05, 2014 0:01
Location: Zagreb

Return to Twilight Zone

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron