[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Lustmord

Lustmord

Podforum za ambiental, darkwave, industrial, gothic, EBM, dark electro i sve što vole mladi gothičari...

Moderators: Sotonska Panda, Mile

Postby Mile » Thu Feb 24, 2011 21:21

Bombenhagel wrote:Spominjete neke špilje. neke napuštene klaonice, neke ludare..

e pa koji su se albumi na kojim mjestima snimali od tih bizarnih?

Bolje pitanje bi bilo kakva to akustična svojstva ima napuštena ludara i klaonica u odnosu na studio, ili čak u odnosu na kompjuter?

Ako ne postoji pretjerana razlika, onda se lik kurči sa 'vid me kak sam mračan' spikom. Osim ako se žari i pali na takva mjesta, i samo tamo može dobiti inspiraciju za ambijentalu. U tom slučaju, se pak treba upitati što ne valja sa osobom koja dobije erekciju u napuštenim klaonicama. :lol:
Mile
.

Postby Eligor » Thu Feb 24, 2011 22:31

pa ima negdje na jubitou, to sam gledo, lik se šeće po centru nekog grada u baloneru sa ogromnim čupavim mikrofonom i brije uokolo po ulicama među ljudima, pa malo po podzemnim željeznicama, parkovima, napuštenim skladištima i hangarima...mislim niš čudno...
Pavao wrote:...metal je život, toga nikad dosta...
Eligor
Forum member

Postby Đebadiah » Fri Feb 25, 2011 9:27

Eligor wrote:pa ima negdje na jubitou, to sam gledo, lik se šeće po centru nekog grada u baloneru sa ogromnim čupavim mikrofonom i brije uokolo po ulicama među ljudima, pa malo po podzemnim željeznicama, parkovima, napuštenim skladištima i hangarima...mislim niš čudno...

heh, to je sve prije njega odradila prava legenda Dark Ambient i Industrial glazbe.Lustmord ima ok stvari i sve, ali nije izmislio ništa novo:

Interviju sa Conradom ranih 70-tih.Inače bio najbolji umjetnik dečkima iz Mayhema.On je također sve to davno odradio, snimao field recording na vulkanskom tlu, u podzemnoj, spiljama itd.Ekscentrik najvišeg ranga koji šeće Berlinom sa diktafonima i još koječim, u crnom kaputu ili baloneru sa balonima u ruci.
Kad upoznaš ovakve umjetnike svatiš koliko je sva takva glazba i art 80-tih i 90-tih beznačajan i bespotreban.

http://www.youtube.com/watch?v=LTR88nW4GcU
Noise Again and again!!!
Đebadiah
Forum member

Postby Eligor » Fri Feb 25, 2011 18:12

eh da, istina radi se o tom Šniclu..XD
Pavao wrote:...metal je život, toga nikad dosta...
Eligor
Forum member

Postby Đebadiah » Fri Feb 25, 2011 18:29

Eligor wrote:eh da, istina radi se o tom Šniclu..XD

Malo liče, imaš pravo :)

MR. Con

Image

MR.Lustmord
Image
Noise Again and again!!!
Đebadiah
Forum member

Postby Mile » Thu Sep 26, 2013 15:19

Mister Lustmord, volim te :inlove:

Novo albumče, featuring vokali, a da to pritom ne uključuje neki ''vs'' kao ono sa Metal Beastom ili Melvinsima. Lajkam. Još jednom se potvrđuje i ljubav između Lustmorda i Toola jer piše da je Maynard imao prste na jednoj stvari. Jej. :D
Mile
.

Previous

Return to Twilight Zone