[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Laibach

Laibach

Podforum za ambiental, darkwave, industrial, gothic, EBM, dark electro i sve što vole mladi gothičari...

Moderators: Sotonska Panda, Mile

Laibach

Postby Ordog » Sat Feb 25, 2006 3:03

Sram vas bilo,sram!!!
Kako se niko prije nije sitio! TCTCTC :shock:
Neman šta reć...Iman nekoliko albuma od kojih su mi naj Macbeth i Jesus Christ Superstars...WAT mi je preindustrijalan il' kako da se izrazim i dobar :)... Tanz mit Laibach...jedva san je dočeka u Jabuci nakon svih onih Mobya i sl....napokon san moga dizat noge i marširati,a da me ljudi malo manje krivo gledaju (valjda su svjesni kakvi su i Laibachovci)...
Volin stvari Declaration of Freedom, The Cross, God Is God, Two of Us i Get Back kao i Across the Universe (pogotovo njegovo režanje na kraju :) )-iako Beatlese lagano prezirem...onda su tu i Sympathy for the Devil itd.
Vi???
For the Blood Is the Life!
Ordog
Forum member

Postby intruder » Sat Feb 25, 2006 18:32

Odlichan bend!!Tanz mit laibach je genijalna pisma,pogotovo spot koji je opaljen ajme! :D
Još su mi zakon pisme Ende,Satanic Versus,B mashina..etc..ma zakon ;)
There is nothing wrong with wanting to be loved.But there's something wrong with me.

x Enjoy x The x Abuse x
intruder
Forum member

Postby BOMBENHAGEL_ » Sun Feb 26, 2006 13:02

MORTE wrote:Odlichan bend!!Tanz mit laibach je genijalna pisma,pogotovo spot koji je opaljen ajme! :D
Još su mi zakon pisme Ende,Satanic Versus,B mashina..etc..ma zakon ;)

jep. bio sam 2x na koncertu ( i opet ću ići ako bu prilike), imam sve albume...ali nekak mi je WAT najjači. Strašna i hladna industrial atmosfera. Album koji će se pamtiti jož duže vrijeme. A što se tiće starijih radova preferiram najviše Krst Pod Triglavom - e to se zove ubijanje psihe.... U svakom slučaju jedan od boljih bendova
Admiring your beauty my wonderful rose
Oh what pleasures you'll give me
Before you decompose
But the darkness has fallen and the clock strikes ten
Excuse me may daring but the shadows
Are calling again
BOMBENHAGEL_
Forum member

Postby Trinity Tortura » Sun Feb 26, 2006 13:52

odlični su, čak smo ih mama i ja znale slušati u autu kad smo bile na nekom putu. jedino ne mogu prežaliti propušteni koncert u harteri, iako sam bila, no njih nisam vidjela jer se nisam uspjela progurati među ljude... nadam se da ću ih opet uskoro negdje vidjeti hehe
.:: as she creates so she destroys ::.
Trinity Tortura
Forum member

Postby Ordog » Mon Feb 27, 2006 0:09

Tribali su bit u Splitu...Ja se jadan spremio ić kad ono zbog grmljavine i kiše odgodili (za nikad otprilike),a i neki im je barba pritio bombama... :)
A di i mi živimo...
Ordog
Forum member

Postby Jeb » Mon Feb 27, 2006 13:26

BOMBENHAGEL wrote: A što se tiće starijih radova preferiram najviše Krst Pod Triglavom - e to se zove ubijanje psihe.... U svakom slučaju jedan od boljih bendova

krst pod triglavom je već novija faza banda-1986-tu su se već pun kurac smekšali-ubijanje psihe bio bi LJUBLJANA -ZAREB-BEOGRAD-ili vade retro satanas 7"-sa die liebe je definitivno počela komercijalizacija banda,a vrhunac dosegla na opus dei koji je solidan album,al daleko od daljih radova...
od novijih NATO je ok ,a pogotovo also sprach johan paul II-jesus christ je onako epičan inspiriran bibliskom tematikom...genijalan album sa nešto više gitara nego inaće....a na WAT se opet furaju totalno na DAF poetiku-ništa novo,,,
Jeftino Prodajem Ukupe:wink:
Jeb
Forum member

Postby Angel Of Light » Tue Mar 07, 2006 20:07

Skroz solidan band. Prvi put san čula za njih prije 2 godine kad mi ih je stari pustia. Šteta šta nisu svirali u Splitu...
Where sunless rivers weep
Their wawes into the deep,
She sleeps a charmed spell:
Awake her not.
Angel Of Light
Forum member

Postby mido_ji-tae » Tue Mar 07, 2006 21:55

Jesus Christ Superstar :RawBanger:
ma cijeli taj album mi je jeben.
to je jedan od prvih albuma koji sam slusala pa mi je posebno drag. :oops:
your brain your mind
your mistake your gain
wanted to make yourself superior
better to be nothing than you
mido_ji-tae
Forum member

Postby Pshenica » Wed Mar 08, 2006 15:23

zar nije negdje već postojao laibach topic? :-k
nda, dobro.

laibach daklem nije samo bend, malo mjuzike i točak. laibach ipak čine i razne umjetničke akcije i performansi (nsk), kritika društva,umjetnosti. Laibachovi koncerti više sliče na neki totalitarni ritual nego na rock koncert. nadasve zanimljivo, pogledati obavezno! eto, toljiko od mene. :D
opla!
Pshenica
Forum member

Postby Ordog » Sun Mar 12, 2006 14:52

Jesus Christ Superstars je jeben...
Also Sprach... je band Kneza (mislim da se tako zove) i njegova banda 300000 V.K. (mislim da se tako zove :) ) i priša je granice Industriala i priša u tehno pa mi i nije baš nešto drag...
E, što se umjetničkih akcija Laibacha tiče; 10.2. je u Mariboru bila izložba u Kibli Laibach: Instrumentalnost državnega stroja i dobio san razglednicu... ;)
Ordog
Forum member

Postby bLoody saiLor moon » Mon Mar 20, 2006 17:58

nekako mi je "wat" najdrazi. osobito b mashina i das spieL ist aus...

naravno i tanz mit

a na harteri mi asmatičari nismo mogLi to podnositi i moraLi smo na eLectro fLoor (no probLem :D )
bLoody saiLor moon
Forum member

Postby Anna » Wed Mar 29, 2006 20:14

moje uho ih ne prihvaca
Anna
Forum member

Postby fearghas » Sat May 13, 2006 14:17

Enchantress wrote:
laibach daklem nije samo bend, malo mjuzike i točak. laibach ipak čine i razne umjetničke akcije i performansi (nsk), kritika društva,umjetnosti. Laibachovi koncerti više sliče na neki totalitarni ritual nego na rock koncert. nadasve zanimljivo, pogledati obavezno! eto, toljiko od mene. :D

definitivno se slažem s tobom. iznimno cijenjeni svuda, a moj favorit je 'das spiel ist aus'.
fearghas
Forum member

Postby Fraulein Kenny » Thu Aug 03, 2006 22:28

Nikad prežaljeni koncert u Boogaloou...ugh :?

Patit ću zbog toga još dugo, dugo...

Laibach nije samo glazba, Laibach je i stav, filozofija, politika, umjetnost... Cijeli Neue Slowenische Kunst, pa NSK država, pa Irwin, Sestre Scipion Nasice...sve ostale frakcije Laibacha...ne može se samo tako plitko gledati na Laibach :)

Hrabrost pri korištenju svakakvih simbola, totalitarizam kao ideja koja se istražuje...i svi problemi s vlastima koje im je njihova odvažnost donijela...ma svaka im čast 8)

'Occupied Europe NATO Tour' je za prste polizati, nabrijana verzija 'Geburt Einer Nation'...

Pjesme su većinom prerade...favoriti: B mashina, Wirtschaft ist tot, In the army now, Sympathy for the devil, God is god, Opus dei, Du bist unser...previše ih je...

Btw... RIP TOMAŽ HOSTNIK !
.hold my head under water.
.take a breath for the Father.

Ašow, the Aucropsy wrote:Samo kenjate i bezveze serete.
Fraulein Kenny
Forum member

Postby Žorž » Mon Sep 18, 2006 2:44

Novi singl, Anglia, možete skinuti OVDJE
-------------Mir, Tolerancija, Istina--------------
----Pozdrav na Svim Vrhovima Trokuta-----
----------------Poštovanje Redu------------------
Svim Zainteresiranima: Pozdrav i Zdravlje
-----------------------------------------------------------
Žorž
.kvlt as .fvck

Next