to je onda tvoj problem... nista osobno...

Moderator: Richpa
+mrs_dark+ wrote:meni osobno predobar bend!! sad san nabavila najnoviji dvd <peace through superior firepower> i predobar je!! bas se cuje koliko dani kvalitetnije piva nego prije!!!
MegadoR wrote:A za Danijeve pločice mislin da je to čista izmišljotina....
MORTE wrote:Meni je Cradle Of Fear čisto sranje.
From the cradle to the grave je dobar.Sasvim dobar.
Znam da je to biografija.SkullCrusher wrote:MORTE wrote:Meni je Cradle Of Fear čisto sranje.
From the cradle to the grave je dobar.Sasvim dobar.
pa From The Cradle To the Grave je biografija o bendu,meni je pomalo dosadna iako san sazna par stvari o poćetcima benda.
Posudio san taj original nekome liku iz splita sad ga gonjam da mi vrati
soul wrote:ja sam Cradle počeo slušati pred jedno 2 i pol mjeseca i nabavio sam oko 12 albuma i mogu reći da se bend dosta promijenio.slušajući album The Principle Of Evil Made Flesh skužio kako su na Nymphetamine albumu puno bolji nego prije.stariji albumi su imali preduboki growl i nisi baš ništa mogao razaznati što pjeva dok na Nymphetamine albumu se ipak mogu razaznati riječi,no ja tvrdim da su meni Cradlei prejebeni bend nakon Maidena i jednostavno volim Cradleovski luđački štih.naravno da nisam preslušao sve albume od Cradlea,ali malo po malo i ide.
soul wrote:da otprilike sam rekao da imam 12 albuma...ma frendica mi je nabavila sve to...imam čak i njihov prvi album...to im je neki demo album sa 4 pjesme
Nightwish wrote:soul wrote:Nightwish wrote:Pa i ja imam 12 albuma....
nightwish zwer jedna.....pa sve je stvar veza i ljudi
al neam nijedan dvd
![]()
al cu nabavit![]()
nekako
nadam se
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests