[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - zašto volite doom metal?

zašto volite doom metal?

Doom your mothers, doom your sisters!!!

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda, Mile

Postby BLACK GOD » Mon Jun 29, 2009 23:56

Ovo što se tiče atmosfere, depre itd stoji ali mislim da je to ono završna faza slušanja metal glazbe, jednostavno kad se svih ostalih pravaca metala zasitiš ne preostane ti ništa drugo nego provest ostatak života u doom metal glazbi to jest melankoličnim zvucima težine življenja.
BLACK GOD
Forum member

Postby ABIZMO » Tue Jun 30, 2009 0:07

Meni doom recimo nije ni malo melankoličan niti depresivan niti utječe na mene na taj način..jednostavno me najviše "podiže", pogotovo ona zla masnoća rifova i atmosfere.. :D
Baš je masnomočan pravac! i poseban u svakom slučaju.
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby Ašow, the Aucropsy » Tue Jun 30, 2009 11:51

Volim doom zato jer ostavlja puno prostora razmisljanju.
Ašow, the Aucropsy
1234

Postby Mile » Tue Jun 30, 2009 12:37

Ne bih se složio da je doom završna faza slušanja metala. Ne nužno.

Može se dogoditi da dođe do zasićenja od silnih 'ubi-zakolji' agresivnih pjesama, pa se prešalta na nešto mirnije ili eventualno nježnije, no to ne mora biti kraj. To što se ja saftam u doomu ne znači da sam prestao slušati ostale smjerove, niti znači da sam prestao tražiti nove bendove, ili pak preslušavati one stare.
Mile

Postby ABIZMO » Tue Jun 30, 2009 15:13

Mile wrote:Ne bih se složio da je doom završna faza slušanja metala. Ne nužno.

Može se dogoditi da dođe do zasićenja od silnih 'ubi-zakolji' agresivnih pjesama, pa se prešalta na nešto mirnije ili eventualno nježnije, no to ne mora biti kraj. To što se ja saftam u doomu ne znači da sam prestao slušati ostale smjerove, niti znači da sam prestao tražiti nove bendove, ili pak preslušavati one stare.

Meni doom nikako nije nježnija varijanta :D Nakon dobrog dooma ti jebeno dođe nekakv Vomitory da se opustiš, bar je kod mene tako.. :lol:
No kod dooma mi je jako bitan cjelokupan paket, dakle i muzika, i atmosfera, liriksi a bome i sam booklet što mi recimo kod blekerije ili dedurije nije potrebno..

Volim doom zato jer ostavlja puno prostora razmisljanju.

A i ovo stoji!
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby BLACK GOD » Tue Jun 30, 2009 22:54

Abysmo wrote:

Meni doom nikako nije nježnija varijanta :D Nakon dobrog dooma ti jebeno dođe nekakv Vomitory da se opustiš, bar je kod mene tako.. :lol:
No kod dooma mi je jako bitan cjelokupan paket, dakle i muzika, i atmosfera, liriksi a bome i sam booklet što mi recimo kod blekerije ili dedurije nije potrebno..

Da, mislim da su liriksi u doomu nekako najbliže realnosti al opet ne nužno kao što kaže Mile al opet...
BLACK GOD
Forum member

Postby Sarmaister » Wed Jul 01, 2009 3:55

Ašow, the Aucropsy wrote:Volim doom zato jer ostavlja puno prostora razmisljanju.

sta dok riff zavrshi mosh i kavu popit ??? XD
http://sonic-depressia.blogspot.com/
http://www.myspace.com/traktoroth.opuzen
NE MJENJAJ NAVIKE , MJENJAJ DILERA !!!

This group of Satan’s all-stars have come together to bring forward

[quote]
dva tona u sat vremena, neprocjenjivo
Sarmaister
Forum member

Postby olivera » Wed Jul 22, 2009 23:33

BLACK GOD wrote:Ovo što se tiče atmosfere, depre itd stoji ali mislim da je to ono završna faza slušanja metal glazbe, jednostavno kad se svih ostalih pravaca metala zasitiš ne preostane ti ništa drugo nego provest ostatak života u doom metal glazbi to jest melankoličnim zvucima težine življenja.

:D znaci, ja sam u svom malom zivotu sve uradila naopako? :twisted:
olivera
Forum member

Postby Tony Montana » Wed Jan 06, 2010 18:36

Najteži pravac definitivno,a najviše mi se sviđa stav,tradicionalnost i ta naturalistička nota.

DOOM OR BE DOOMED
Tony Montana
Forum member

Postby Zbane » Mon Jan 11, 2010 0:56

Klukas wrote:Pa ne znam, nekako mi je najprirodniji. S obzirom da sam i sam nekako usporen i flegma, valjda mi zato i leži.

Ne volim ga zato jer je, ne znam, mračan, depresivan, osjećajan ili nešto sl. Meni sve to doom najčešće i nije. Jednostavno me muzika opušta, ko da mi netko masira mozak. Zapravo mi je to najčešće i najveselija muzika; mene recimo baci u bed rege koji mi negdje usput uđe u uho; ili npr. - Nevermore mi je vrlo depresivan bend. Dok me recimo Crowbar ili npr. Cathedral dižu. A ''Turn Loose the Swans'' je jebena panaceja!

S doom metalom nisam ušao u metal a već godinama doom i ne slušam češće od recimo jednom tjedno, ali svejedno doom osjećam kao svoj ''matični'' stil. :D

I još jedna napomena. Ne volim sve što spada u doom metal jer postoji hrpa,hrpa bezvrijednih bendova..

potpisujem.svaka cast
Zbane
Forum member

Postby Gutgrinder » Mon Mar 29, 2010 15:53

Leon-Werth wrote:droga brate
http://www.cmar-net.org/forum/viewtopic.php?t=60224
Elék3čar wrote:ovo je pravi primjer bendovima kako se NE izdaju fanovi :!:

FOREVR IN D STRAGL (A) // (E)
http://www.youtube.com/user/Sarmaisterz
:yar:
Gutgrinder
Forum member

Postby Ašow, the Aucropsy » Mon Mar 29, 2010 15:59

..abYsmo.. wrote:

Meni doom nikako nije nježnija varijanta :D Nakon dobrog dooma ti jebeno dođe nekakv Vomitory da se opustiš, bar je kod mene tako..

Nije. Meni dođe i obrnuto.
Ašow, the Aucropsy
1234

Postby AtropaBelladonna » Tue Dec 14, 2010 2:01

Ašow, the Aucropsy wrote:Volim doom zato jer ostavlja puno prostora razmisljanju.

od svega napisanog mislim da ću se složiti s ovim.
ja sam isto doom počela slušati pred par godina nakon što sam prošla sve od metala i u doomu se konačno našla.
kod dooma nije bitno baš ništa osim muzike,za mene često ni liriksi...tu pjesmu najjače osjetim :? nemam pojma kako se opće izraziti.
In my last mourning I realize, I've always been the nothing I feared becoming...
AtropaBelladonna
Forum member

Postby VitaminX » Wed Jan 25, 2012 9:18

... zato jer sam ranjena duša :cry:
:rockdevil: SPASITELJ SCENE :rockdevil:
VitaminX
kanibal

Postby ABIZMO » Thu Apr 19, 2012 22:39

evo jedan doom radio ako nemate šta pametnije za radit:

http://www.doom-metal.com/radio.php
.
ABIZMO