da, Allen je rekao u intervjuu nekom da im je ostala hrpa neiskorištenog materijala sa snimanja Paradise Losta i da bi se idući album mogao vrlo skoro pojaviti. Uglavnom štogod samo da nije 5 godina razlike
najjači album koji je izaša ove godine...
kad bi bar još neki bendovi radije počekali koju godinu više pa izdali ovako nešto, dostojno svog imena i muzike, umjesto da forsiraju i izbacuju ispodprosječne albume svako godinu/dvi
Last edited by Chowa on Wed Jun 20, 2007 14:44, edited 1 time in total.
Eo jučer san ga ponovno odvrtio nakon male pauze...ježim se, nadmašili su sami sebe.
Šta se bolje može poželjeti od slušanja Sx-a na putu biciklom od kuće do faxa...i još te ljudi čudno gledaju kad slažeš čudne face u topic momentima
"Treba vjerovati u mozak čovjeka, treba hodati, kretati se, misliti, boriti se, to je jedini ljudski način, a sve ostalo je dim"
ne mogu vjerovat da mi se dogodilo da od istog benda čujem takva dva extrema po pitanja ukusa u glazbi, recimo albumi damnation game i najnoviji paradajz su mi pre pre pre jebeni, al super hvaljeni odyssey mi je nevjerojatno jako ne dobar, accolade 2 i možda još 1-2 pjesme su mi onak... ok...
KING OF TERRORS ...najretardiranija pjesma u povijesti metala u kategoriji bendova o kojim ja generalno imam dobro mišljenje... makes me think da su prog izmislili ljudi koji ne znaju kako napraviti dobar riff... tj. rif uopće
Taj "super hvaljeni" Oddysey je i mene razočarao, al samo zato jer sam ocekivao nesto u rangu ako ne i bolje od Paradise Losta, ali zato me ugodno iznenadio "V", iako instrumentalni uvodi ubijaju svaki pokušaj uživanja u njemu...
The maniac had left the mic and the Charvel was barren.
A single death is a tragedy, A million deaths is a statistic. DWD