CACOPHONY

Za stovatelje progresive, o progressive metal bendovima..

Moderator: Miracle

Postby Child In Time » Thu Jun 19, 2008 17:40

Iskreno, ne volim te atletičare na gitari. Michael Angelo Batio i slična ekipa. Mislim, cijenim trud uložen u to, al kaj se tiče umjetnosti i umjetničkog izražavanja, Batio &Co. su tu jako tanki. Ne kažem da nemaju dobrih stvari, al moje mišljenje je da je gitara instrument kojom se izražava umjetnost i pustimo joj to da bude, a da slogan "brže, više, jače" bude u nekoj drugoj kategoriji ljudskog natjecanja.

A kaj se tice kakofonije, friedmana i beckera...tu više nemam kaj reći, a da nije čuveno. Samo da rezimiram - njihov bend i obojica solo jednostavno i složeno šutaju guzice u svakom pogledu! :RawBanger: :drool: :klap:
Philosophy is questions that may never be answered. Religion is answers that may never be questioned.
User avatar
Child In Time
Forum member
 
Posts: 22
Joined: Sun Sep 30, 2007 22:26
Location: Ovdje i sad

Postby AOR_Crazy » Wed Oct 01, 2008 5:50

Cacophony mi je oduvijek bio fantastičan bend i drago mi je da ih se netko sjetio, eh sad progresivni ili ne... s obzirom da oni spadaju pod nekakav neo-classical-speed-thrash pod-izmišljeni žanr a konstitucija pjesama im je poprilično kompleksna i osim što se bazira na heavy metalu i na klasičnoj glazbi mogli bi se svrstati u progressive glazbu... ali šta danas sve trpaju u progressive etc etc... BTW. Možda je netko čuo za Apocryphu, još jedan bend vrlo sličnog sadržaja?
User avatar
AOR_Crazy
Forum member
 
Posts: 161
Joined: Fri Mar 16, 2007 9:18

Previous

Return to Progressive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron