[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Dream Theater (album za albumom)

Dream Theater (album za albumom)

Za stovatelje progresive, o progressive metal bendovima..

Moderator: Miracle

Postby Janez » Fri Oct 11, 2013 18:53

Pa dobro - može li koji link?

Stvarno se nadam, da su ipak uspjeli ponovo napravit korak dalje, jer i sam spadam među one, koji kažu, da je DTE njihov najlošiji album i velik korak nazad.
DTE je jedini njihov album, kojeg uopšte ne slušam; jednostavno kaddkod želim ga uzet na slušanje, kažem si - zašto bi slušao ovo, kad je pre toga pola metra puno boljeg? :-)
Janez
Janez
Forum member

Postby SpiritCrusher » Sat Oct 12, 2013 0:22

meh novi album. ma pustite DT, radije poslusajte novi Fates Warning, IMO najbolji prog ove godine uz Haken, fakat me iznenadilo
SpiritCrusher
Forum member

Postby ent_x » Sat Oct 12, 2013 11:19

Meni je novi album od DT odličan, puno bolji od zadnja dva tj clouds-a i dramatic-a. Klasičan DT album. Sviđa mi se što su pojednostavili album i nema više dugačkih pjesama koje postanu pomalo dosadne. Ilumination mi je ok ništa posebno, za razliku od octavariuma, a jedna od dosadnjikavih pjesama mi je onaj instrumental. ugl. za mene su pokazali da su još u formi i da znaju napraviti odličan album. Što bi izdvojio od pjesama su looking, enemy, bigger, surrender, behind u stvari kad pogledam sve su mi dobre stvari manje više. Imam osjećaj da su htjeli napraviti nešto slično octavariumu i images-u i po meni uspjeli (mada su ova dva kultni albumi i teško ih je nadmašiti). Jedva čekam koncert i nadam se dobroj set listi.
ent_x
Forum member

Re: Dream Theater (album za albumom)

Postby Bombenhagel » Mon Mar 09, 2015 14:05

nisam slušao ove novije albume i slučajno si stavim iz dosade black clouds album i ostanem paff, remek djelo! morat cu si ovih dana malo vremena odvojit za njih
A ovo je sada za sve koji su dobili sjekirom po glavi:

"HAMMMER SMASHED FAAAACEEE!!!!"

-I-Budi moja voda ja sam voda radi sve sto zelis izgorjet cu ja-I-
Bombenhagel
Forum member

Re: Dream Theater (album za albumom)

Postby Miracle » Fri Apr 17, 2015 9:42

Bombenhagel wrote:nisam slušao ove novije albume i slučajno si stavim iz dosade black clouds album i ostanem paff, remek djelo! morat cu si ovih dana malo vremena odvojit za njih

IMHO taj album je jedini vrijedan spomena od TOT-a. ostalo mi je neslušljivo sintetičko štancanje :(
Life seems too small when Death takes its toll
I need something to blame for this pain
I try, I fail, I fall, like anyone you know
I break, I bleed, like anyone you know

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Previous

Return to Progressive