[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505 Perun.hr forum • View topic - Queensryche
Malo starih dana, najbolji unplugged ikad i Geoff najmoćniji ikad i Killing words meni bolja ovakva nego na albumu (iako je i na albumu savršena) i I will remember
Life seems too small when Death takes its toll
I need something to blame for this pain
I try, I fail, I fall, like anyone you know
I break, I bleed, like anyone you know
Niko ništa ne piše Toddryche je super, album mi je vrlo vrlo dobar. Drago mi je šta ne traje duže od ovih 35 minuta, al virujen da će sljedeći bit prava bombetina.
- - - Kocka Graphics - - - Album artwork, flyeri, plakati za koncerte, bilo šta vezano za vizualnu stranu benda
Kocka Graphics službena stranica
Da, dosta dobar "povratnički" album, al to je totalno drugi bend, jer kolko god sam svjestan činjenice da Geoff više nije ko` nekad, on i DeGarmo su bili duša benda, stoga za mene ovo je Queensryche real tribute koji je izbacio vrlo solidan album s novim pjevačem. Ostajem pri stavu da je nakon Empirea ovaj bend otišao nekim drugim putevima koji mi nisu tako dragi...
Be careful what you wish for 'cause it may come true..