[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Opeth

Opeth

Za stovatelje progresive, o progressive metal bendovima..

Moderator: Miracle

Postby Bulvajf » Fri Apr 01, 2005 22:52

sviraju glazbu koju mozes slusati satima,danima,tjednima. svakim novim slusanjem otkrivas nesto novo. slusam ih vec 3 godine i jos uvijek su mi medu top 5 najboljih bendova. jedan od najoriginalnijih bendova na sceni. prepoznatljiv zvuk,ali bez ponavljanja i kopiranja.
moji favoriti su Morningrise i Still Life
Bulvajf

Postby -Wildchild- » Fri Apr 01, 2005 23:49

Jedan od rijtkih iznimno dobrih bendova danas, imam sve albume i jednostavno ih ne možete prestat slušat. Najbolji albumi Blackwater Park i Damnation.
Langt...der borte i morket
Jon Nödtveidt 1975-2006,
Quorthon 1966-2004

"Ovdje cvjećarnica! Želite li poljsko cvijeće uberite ga sami! Želite li krizanteme, pođite na groblje, tamo ih ima dovoljno!"
-Wildchild-
<font color=red>Obscure

Postby diablero » Sat Apr 02, 2005 2:03

Vrlo su originalni, melankolični, mistični.........a nekad i dosadni, kad se jedno te isti riff ponavlja 12 krugova :roll: ...........bubnjevi bi mogli biti bolji
diablero
Forum member

Postby CYNIC » Sat Apr 02, 2005 10:31

diablero wrote:Vrlo su originalni, melankolični, mistični.........a nekad i dosadni, kad se jedno te isti riff ponavlja 12 krugova :roll: ...........bubnjevi bi mogli biti bolji

Bullshit!
Riffovi su prejebeni,....jesi'l slušo Mourningrise.......kolko riffova po pjesmi ,....a i ne mora ih bit puno kad su genijalni svaki za sebe ,jednostavni za svirat(večinom) a prejebeni za čut

A bubanj....pa Lopez (današnji) je mjastor majke mu,......čovjek je uzeo pravog uzora i dobro se drži njegovog stila (Gene Hoglan)......
Bubnjevi na Deliverance-u su najbolji !
Slaughtered the dreams of others
On left to recover
Self-inflicted wounds
Life he has comsumed

Planning a killing spree
Victim of a conspiracy?
CYNIC
Forum member

Postby Nephren-ka » Sat Apr 02, 2005 10:32

meni je bubanj zakon! covjek zna svirat. jebiga, ovo nije muzika koja zahtjeva neku brzinu, ali ima tu dosta tehnickih finesa na bubnju......ima, ima
nile, death, suffocation, immolation, morbid angel. AMEN.
Nephren-ka
Forum member

Postby -Wildchild- » Sat Apr 02, 2005 14:15

Bubnjar zna svoj posao više nego odlično, pogotovo se to vidi na live DVD-u Lamentations, čije će recenzija uskoro biti online. :wink:
Langt...der borte i morket
Jon Nödtveidt 1975-2006,
Quorthon 1966-2004

"Ovdje cvjećarnica! Želite li poljsko cvijeće uberite ga sami! Želite li krizanteme, pođite na groblje, tamo ih ima dovoljno!"
-Wildchild-
<font color=red>Obscure

Postby diablero » Sun Apr 03, 2005 1:41

CYNIC wrote:Riffovi su prejebeni,....jesi'l slušo Mourningrise.......kolko riffova po pjesmi ,....a i ne mora ih bit puno kad su genijalni svaki za sebe ,jednostavni za svirat(večinom) a prejebeni za čut

A bubanj....pa Lopez (današnji) je mjastor majke mu,......čovjek je uzeo pravog uzora i dobro se drži njegovog stila (Gene Hoglan)......

Nisam slušo Deliverance......... :oops:
diablero
Forum member

Postby The Dragon Of Blood » Sun Apr 03, 2005 4:47

CYNIC wrote:A bubanj....pa Lopez (današnji) je mjastor majke mu,......čovjek je uzeo pravog uzora i dobro se drži njegovog stila (Gene Hoglan)......

OH... znači i Gene Hoglana su uspjeli usrat apsolutno, a?

Jej... najvećeg majstora su naveli kao primjer i uništili mu sam smisao sviranja. jej.

UŽASAN BAND. Ne želim se uopće trudit pokazivat što je tolko užasno u tom retardiranom bandu, kad je sve prilično užasno. Užasno je tako jednostavna riječ za ovaj "band".

BLJUV.

BLJUV.

BLJUUUUUUUUUUUUV.

Jadan Gene. :shock:
The Dragon Of Blood
Forum member

Postby CYNIC » Sun Apr 03, 2005 11:53

The Dragon Of Blood wrote:
CYNIC wrote:A bubanj....pa Lopez (današnji) je mjastor majke mu,......čovjek je uzeo pravog uzora i dobro se drži njegovog stila (Gene Hoglan)......

OH... znači i Gene Hoglana su uspjeli usrat apsolutno, a?

Jej... najvećeg majstora su naveli kao primjer i uništili mu sam smisao sviranja. jej.

UŽASAN BAND. Ne želim se uopće trudit pokazivat što je tolko užasno u tom retardiranom bandu, kad je sve prilično užasno. Užasno je tako jednostavna riječ za ovaj "band".

BLJUV.

BLJUV.

BLJUUUUUUUUUUUUV.

Jadan Gene. :shock:

a kad ti to kaeš, koda je moja stara komentirala :SawYou:
On left to recover
Self-inflicted wounds
Life he has comsumed

Planning a killing spree
Victim of a conspiracy?
CYNIC
Forum member

Postby diablero » Mon Apr 04, 2005 7:39

Evo upravo sam skužio da sam slušao Deliverance, prije nekoliko godina, nisam ni znao da je to Opeth........mislim to je već fusion glazba, na dijelove death ,metal.....preduge pjesme, zgodne akustike, ok vokali, dobra gitara, solidan bubanj........al meni je to glazba za opuštanje :lol: kad želim odmoriti um......mislim imaju oni atmosfere, ali riječi žestoko, bolesno, furiozno sigurno nisu epiteti kojima se može opisati njihova glazba
diablero
Forum member

Postby Spoiler » Mon Apr 04, 2005 17:15

diablero wrote:Evo upravo sam skužio da sam slušao Deliverance, prije nekoliko godina, nisam ni znao da je to Opeth........mislim to je već fusion glazba, na dijelove death ,metal.....preduge pjesme, zgodne akustike, ok vokali, dobra gitara, solidan bubanj........al meni je to glazba za opuštanje :lol: kad želim odmoriti um......mislim imaju oni atmosfere, ali riječi žestoko, bolesno, furiozno sigurno nisu epiteti kojima se može opisati njihova glazba

da ne misliš možda na Damnation? :?
Spoiler
Forum member

Postby CYNIC » Mon Apr 04, 2005 19:58

Spoiler wrote:
diablero wrote:Evo upravo sam skužio da sam slušao Deliverance, prije nekoliko godina, nisam ni znao da je to Opeth........mislim to je već fusion glazba, na dijelove death ,metal.....preduge pjesme, zgodne akustike, ok vokali, dobra gitara, solidan bubanj........al meni je to glazba za opuštanje :lol: kad želim odmoriti um......mislim imaju oni atmosfere, ali riječi žestoko, bolesno, furiozno sigurno nisu epiteti kojima se može opisati njihova glazba

Rekao bih da Damnation nema uopće death djelova ,.....pa mislim da je čovjek mislio točno na Deliverance :!: :?: :roll:
On left to recover
Self-inflicted wounds
Life he has comsumed

Planning a killing spree
Victim of a conspiracy?
CYNIC
Forum member

Postby NOGOŠIR » Mon Apr 04, 2005 21:40

CYNIC wrote:Iako oduvijek plačem za onim bassistom drugim (Farfalla)
......što je on radio na Orchid i Mourningrise... iako ne kažem da ja danšnji Lopez loš

nije li Lopez bubnjar,a ne basist? valjda si htio reci Mendez (znam, sjebano je,oba su Martini)
osim toga, pise se Morningrise, a ne Mourningrise

mislim da je Opeth ovdje off topic (iako mi je bend jedan od najdrazh, ako ne i najdrazi)

po cemu zakljucujete da je Opet death?
NOGOŠIR
_________

Postby Spoiler » Mon Apr 04, 2005 22:02

CYNIC wrote:
Spoiler wrote:

Rekao bih da Damnation nema uopće death djelova ,.....pa mislim da je čovjek mislio točno na Deliverance :!: :?: :roll:

čudno mi je bilo ovo "glazba za opuštanje". IMHO bolje se opustiš uz Damnation (zaspiš, dapače :) ) nego uz Deliverance.
Spoiler
Forum member

Postby diablero » Tue Apr 05, 2005 7:15

Sad i Opeth - Kroki Kroketh :lol: :lol: :lol:
diablero
Forum member

PreviousNext

Return to Progressive