[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Opeth

Opeth

Za stovatelje progresive, o progressive metal bendovima..

Moderator: Miracle

Postby SpiritCrusher » Thu Jun 05, 2014 0:17

jos jedna pjesma leakala (malo jje odsjecena na pocetku i kraju) https://www.youtube.com/watch?v=E-tsp9ItY-g

poslusao sam ju 10 puta danas valjda, najbolja stvar koju su napravili jos od Ghost Reveries IMO (osim mozda Heir Apparent). singl se pored ove cini kao bonus track il nes haha, uvjeren sam da ce on bit najslabija stvar na albumu ionako. ma joj nadam se da ce i ostatak uskoro procuriti, tko ce to vise cekati :D
SpiritCrusher
Forum member

Postby CitizenErased » Thu Jun 05, 2014 15:33

a koja stvar :O :O :O

sjajno. Cusp of Eternity mi se sad baš uklapa u ''koncept'', poslije ove da uleti onako dinamično :D

album bi mogao procuriti dobro prije 25.8., kako stvari sada stoje.

i jebeno jedva čekam.
CitizenErased
Forum member

Postby Bombenhagel » Sat Jun 07, 2014 12:19

čekam da prave akustare opet počnu korisiti kao na ranijim albumima...
A ovo je sada za sve koji su dobili sjekirom po glavi:

"HAMMMER SMASHED FAAAACEEE!!!!"

-I-Budi moja voda ja sam voda radi sve sto zelis izgorjet cu ja-I-
Bombenhagel
Forum member

Postby Nonsense? » Sun Jun 08, 2014 9:08

ova druga mi je puno bolja i dobra je ovak na prvo slušanje što mogu reč, ona prva mi se previše ponavlja i ne sjeda mi, vokal je super, ali previše mi se ponavlja
Nonsense?
Forum member

Postby lightsaboveus » Sun Jun 08, 2014 17:50

Obe stvarčice su odlične :D
Očekujem da će ostatak albuma bit još bolji, dinamičniji i da bude loooodih akustarica. Samo da se ne pretvori u Heritage II
lightsaboveus
Forum member

Postby CitizenErased » Tue Jun 10, 2014 17:02

30/10/2014
Beč, Arena.
CitizenErased
Forum member

Postby Battor » Thu Jul 17, 2014 8:55

novi album!!!!
Battor
Forum member

Postby SpiritCrusher » Thu Jul 17, 2014 23:48

ajme ja sam presretan nakon prvog slusanja, album je ludnica, toliko predivnih trenutaka. ful je proggy, pa i vise od Heritagea, al ovaj put su pjesme fokusiranije i sve ljepse tece.
onaj prvi singl nema previse veze s ostatkom albuma, tako da ako je netko bio obeshrabren zbog njega, neka ne odustane i svejedno poslusa cijeli album.
necu jos nista konacno rec o njemu dok ga ne poslusam jos nekoliko puta, a kako je krenulo do prekosutra cu ga jos 5-6 puta poslusati :D bas sam na 2. slusanju i joooj ovaj outro na trecoj stvari je zivot!
SpiritCrusher
Forum member

Postby shadowthrone » Fri Jul 18, 2014 8:37

SpiritCrusher wrote:ajme ja sam presretan nakon prvog slusanja, album je ludnica, toliko predivnih trenutaka. ful je proggy, pa i vise od Heritagea, al ovaj put su pjesme fokusiranije i sve ljepse tece.
onaj prvi singl nema previse veze s ostatkom albuma, tako da ako je netko bio obeshrabren zbog njega, neka ne odustane i svejedno poslusa cijeli album.
necu jos nista konacno rec o njemu dok ga ne poslusam jos nekoliko puta, a kako je krenulo do prekosutra cu ga jos 5-6 puta poslusati :D bas sam na 2. slusanju i joooj ovaj outro na trecoj stvari je zivot!

Mene su na prva dva slušanja Eternal rains will come i Cusp of eternity oduševile, a ostatak albuma mi je bio li-la. Imao sam dojam da su ostale pjesme samo filleri... Poslušat ću album barem još 10 puta pa se možda dogodi koja promjena :) .
shadowthrone
Forum member

Postby SpiritCrusher » Fri Jul 18, 2014 11:30

ma da, mozda zato sto si njih vec dosta puta cuo, album zahtijeva vise slusanja stvarno da se upije sve sto se dogadja. iako Eternal Rains je definitivno highlight na albumu, a i Cusp djeluje bolje u kontekstu cijelog albuma nego kao singl, odlicno se nastavlja na Eternal. Moon Above, Sun Below mi je najdraza zasad, kompozicija je na levelu starih pjesama, minus death metal jebiga :D River i Faith in Others su mi isto vrh

samo mi je cudno kako Eternal pocinje, imam osjecaj da ovaj leak jos nije kompletna verzija albuma hm
SpiritCrusher
Forum member

Postby CitizenErased » Fri Jul 18, 2014 12:22

SpiritCrusher wrote:ma da, mozda zato sto si njih vec dosta puta cuo, album zahtijeva vise slusanja stvarno da se upije sve sto se dogadja. iako Eternal Rains je definitivno highlight na albumu, a i Cusp djeluje bolje u kontekstu cijelog albuma nego kao singl, odlicno se nastavlja na Eternal. Moon Above, Sun Below mi je najdraza zasad, kompozicija je na levelu starih pjesama, minus death metal jebiga :D River i Faith in Others su mi isto vrh

samo mi je cudno kako Eternal pocinje, imam osjecaj da ovaj leak jos nije kompletna verzija albuma hm

i meni je to prečudno, gotovo sam siguran da to nije pravi početak.

upravo prvi put preslušavam, album ima pravu Opeth atmosferu :) super mi je kako si rekao minus death metal :D
ali svejedno HEAVY.
CitizenErased
Forum member

Postby Nonsense? » Sun Jul 20, 2014 16:47

album jebenica, ne želi išta više reči dok ga više puta ne preslušam
Nonsense?
Forum member

Postby Bombenhagel » Sun Jul 27, 2014 12:11

KAKO JE JEBEN ALBUM!!!!

zadnja stvar =D>
A ovo je sada za sve koji su dobili sjekirom po glavi:

"HAMMMER SMASHED FAAAACEEE!!!!"

-I-Budi moja voda ja sam voda radi sve sto zelis izgorjet cu ja-I-
Bombenhagel
Forum member

Postby CitizenErased » Sun Aug 24, 2014 17:56

ima netko da bi išao na Opeth u Beču 30.10.?
CitizenErased
Forum member

Postby necromanser » Sun Aug 31, 2014 14:34

koje jebeno remek-djelo od albuma...sad kuzim sta je akerfeldt mislio kad je najavljivao old skul produkciju i kako ne voli zvuk danasnjih metal bendova..ovakva produkcija je pun pogodak,ugodno uhu,ne zamara nego odmara slusatelja....napravio je album da ga se slusa desetljecima a ne da bude popularan godinu dana
We maybe humans, but we are still animals
necromanser
Forum member

PreviousNext

Return to Progressive