[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Pain Of Salvation

Pain Of Salvation

Za stovatelje progresive, o progressive metal bendovima..

Moderator: Miracle

Pain Of Salvation

Postby Miracle » Mon Aug 18, 2003 23:30

nevjerojatno da ovako genijalan bend nije dosad bio spominjan...

4 albuma, jedan bolji od drugoga, bend koji stalno iznenađuje i s pravom nosi onaj pri�ivak "progressive", nenadane promjene atmosfere, ritma, melodije...
prvi album, The Perfect Element pt.1 mi nije bio sjeo, ali sad sam ga ponovo otkrio i slusam dosta.. stvar Her Voices mi je jedna od boljih ikad, totalne me baca u trans :twisted:
zatim hitovi tipa Ashes, Stress, Revival, Black Hills, Inside, Ending Theme, Rope Ends...
vjerujem da ima ovde jo� fanova, pa da vas čujem? jeli ih netko mo�da vidio live? ja imam samo People Passing By sa Prog Powera (uskoro bi trebao dobit jo� nekakve vido klipove...)

Image
Last edited by Miracle on Fri Nov 25, 2005 1:04, edited 3 times in total.
Life seems too small when Death takes its toll
I need something to blame for this pain
I try, I fail, I fall, like anyone you know
I break, I bleed, like anyone you know

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Postby soevilnot » Mon Aug 18, 2003 23:57

navodno je u pripremi novi album.. zivo me zanima kaj budu smislili
inache imaju previse dobrih stvari da bi ih nabrajao.. al recimo na su medju boljima inside, reconcilation i ashes
Iako nemam televizor i ne gledam TV, uvijek gledam 'Po ure torture' !
soevilnot
Forum member

Respect druze!

Postby Shitz » Tue Aug 19, 2003 16:02

Zdravo svima a posebno R35PeCT Miracle-u!
Vidim da imamo isti ukus kad je u pitanju prog muzika.
Mislim da imam sav audio materijal koji je izdao DT i nesto video materijala ukljucujuci takodje neke projekte u kojima su ucestvovali njihovi clanovi... No o tome drugi put i na drugom mjestu.

Sto se tice PoS:

The Perfect Element Pt. I
Mogu slobodno reci da je svih 12 pjesama uradjeno ExTrA!!! Album je super

One Hour By The Concrete Lake
Takodjer jos jedan fantastican album, ne vjerujem da ce itko ostati ravnodusan kad ga cuje.

Entropia,
Nevjerovatan album, ovo je prava revolucija progressive metala. Ovdje cete naci sve ono sto vam se svidja u prethodno pomenuta dva albuma, "mesnatiji" zvuk gitare, veoma bogat i cesto promjenjljiv ritam... Prosto sam odusevljen. Ono sto nedostaje ovdje su melodicni vokali, ali vjerujte postoji mnogo toga sto u prethodna 2 albuma nema.

Remedy Lane,
fantastican!! Remek djelo!
Ali ono sto mi se ne svidja u pjesmi Trace of Blood je "govor" pjevaca (ili ko vec to govori)... postaje malo naporan. Po meni je mogao biti i kraci.

U svakom slucaju, od srca preporucujem svim obozavateljima progressive muzike da poslusaju ovaj bend jer mislim da se necete pokajati. Momci su odlicni!!!

Toliko od mene,
ShliTZ
Shitz
Forum member

Postby Joey » Tue Aug 19, 2003 20:57

imam njihov promo poster Remedy Lanea nataknut iznad kreveta, a to i zasluzuju, odlican band, sve njihove albume sam nabavio od frenda iz poljske prosle godine i odusevili su me svi do zadnjeg! da ne ponavljam komentare miraclea i shitza, albumi su genijalni, totalna revolucija, remedy lane treba uramiti, razaraju zao mi je sto ih nisam nigdje vidio live i niti jedan spot.
I choose freewill!

HERE SINCE 2002
Joey
Forum member

Postby Damir O. » Tue Aug 19, 2003 23:32

Ne slusam bas progresivu, ali Pain of Salvation mi je jedan fantastican bend. Trebalo mi je neko vrijeme da udjem u "Remedy lane" ali uvijek je najbolji onaj 'trenutak prosvijetljavanja' kada se sve kockice posloze i album zvuci genijalno. Zato sam nabavio i "The perfect element" koji je kako i ime kaze - perfect. Moja mala inace ne slusa metal ali taj album joj je bog i batina. E sada, svasta ste tu interesantnog napisali i izgleda da cu morati nabaviti i prijasnja dva albuma! jedva cekam!

nego update: novi album je spreman i odrzat ce jedan poseban koncert gdje ce taj novi album odsvirati u cijelosti i bit ce puno novih instrumenata i gostiju ali samo za taj nastup.
Yo! Don't be dissin' my niggas, dog!
Damir O.
BLASTBEAT

Postby Sandora Clegane » Fri Aug 22, 2003 20:01

imam od njih samo dva albuma, nisam ih stigla preslusat bas kako treba, al svidili su mi se odma.
"Oh, master, you are like some sort of delightful random cruelty generator!" HK-47

C'mon Scorch, there's nothing better than a jungle hunt. Creeping through the underbrush, putting a plasma bolt through someone's cranium, it's great!
Sandora Clegane
Forum member

Postby Vampiria Gothica » Thu Aug 28, 2003 20:26

što drugo reći nego...MRAK. :!: :!: :!:
Vampiria Gothica

Postby Guest » Mon Sep 01, 2003 17:20

gledah ih uzivo u Bologni 2002, bili su odlicni live, iako se naravno cekao DT, pa nisam bas bio preeuforican u vezi pain of salvationa...
dobio sam playlist prije koncerta, i na playlisti pise "PAIN IN THE ASS"...hahaha odvalio sam se :...onaj Portnoy je luuud ;)
Guest

Postby Shitz » Wed Sep 03, 2003 16:56

Anonymous wrote:gledah ih uzivo u Bologni 2002, bili su odlicni live, iako se naravno cekao DT, pa nisam bas bio preeuforican u vezi pain of salvationa...
dobio sam playlist prije koncerta, i na playlisti pise "PAIN IN THE ASS"...hahaha odvalio sam se :...onaj Portnoy je luuud ;)

You lucky bastard! :evil:

You lucky son of a guest! :lol:

Ja sam prodao auto mjesec dana prije tog koncerta da bih imao dovoljno novaca, medjutim svejedno nisam mogao dobiti vizu za Italiju jer procedura traje 30 i nesto dana.
A dobra prijateljica u Bologni mi je obecala kupiti kartu, ali jebes sve! Nek si bio ti!
Lucky.... :wink:
Blow me! ^..^
Shitz
Forum member

Re: Pain Of Salvation

Postby SickBoy » Thu Sep 04, 2003 16:16

Miracle wrote:nevjerojatno da ovako genijalan bend nije dosad bio spominjan...
4 albuma, jedan bolji od drugoga, bend koji stalno iznenađuje i s pravom nosi onaj prišivak "progressive", nenadane promjene atmosfere, ritma, melodije...

Uze mi rijec iz usta... :)

prvi album, The Perfect Element pt.1 mi nije bio sjeo

Seljo... Entropia je prvi, ovo je treci... :-P
Ja inace glasam za Remedy Lane kao najjaci, totalna ekstaza...
Cause only one thing
Really sets me free
Heavy metal - as loud as it can be!

ĐUBRIVO
STIMULANS
SickBoy
Forum member

Postby mindcrime » Wed Sep 24, 2003 15:25

upravo slusam perfect elm pt1, mrak zvuci iako neznam u koju bi ih kategoriju ubacio
long days and pleasant nights.
mindcrime
Forum member

Postby Miracle » Wed Sep 24, 2003 20:32

mindcrime wrote:upravo slusam perfect elm pt1, mrak zvuci iako neznam u koju bi ih kategoriju ubacio

zar je bitno? ubaci ih u progressive, to je dovoljno, jedinstveni su 8)

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Postby mindcrime » Wed Oct 01, 2003 19:00

Miracle wrote:
mindcrime wrote:upravo slusam perfect elm pt1, mrak zvuci iako neznam u koju bi ih kategoriju ubacio

zar je bitno? ubaci ih u progressive, to je dovoljno, jedinstveni su 8)

e ovi su stvarno genijalni, vec par dana vrtim perf.elm. nema sanse da ti dosade, fakat zvuce drukcije, neznam dal su na drugim albumima ovakvi al cu probat sto prije saznat..
long days and pleasant nights.
mindcrime
Forum member

Postby Miracle » Thu Oct 02, 2003 16:36

mindcrime wrote:e ovi su stvarno genijalni, vec par dana vrtim perf.elm. nema sanse da ti dosade, fakat zvuce drukcije, neznam dal su na drugim albumima ovakvi al cu probat sto prije saznat..

jesu 8) požuri :wink:

2B V -2B = ?
Miracle
Moderator

Postby Tibor » Wed Nov 12, 2003 21:57

soevilnot wrote:navodno je u pripremi novi album.. zivo me zanima kaj budu smislili
inache imaju previse dobrih stvari da bi ih nabrajao.. al recimo na su medju boljima inside, reconcilation i ashes

da...novvi album bi trebao biti Element part 2
Chris Caffery wrote:Savatage died with Christmas....
Tibor
Forum member

Next

Return to Progressive