[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30120
Perun.hr forum • View topic - James LaBrie - Elements Of Persuasion

James LaBrie - Elements Of Persuasion

Za stovatelje progresive, o progressive metal bendovima..

Moderator: Miracle

Postby Pipsymbol » Thu May 05, 2005 8:17

ovaj solo album mi nikako nije sjeo...
ajd mozda s vremenom bude bolje...
Pipsymbol
Forum member

Postby Acid Rain » Wed Jun 08, 2005 20:47

Nabavila - poslušala - and I like it, a šta ću kad san slaba na Labriea, album mi je stvarno dobar, neki čak tvrde da je Labrie bolji solo nego s Dt-om, meni je svakako dobar :D
DOES ANYBODY HERE REMEMBER LAUGHTER ?
Acid Rain
Forum member

Postby PainKilleR » Wed Jun 08, 2005 21:26

Samo ne kužim jebene idijote koji su cijelog LaBria preimenovali u octavarium i sad se ja tu cijeli dan mučim da skinem novi DT kad ono La Brie i njegova elektronika. Zapravo se čini ok album, al sam toliko izživciran da mi ga se neda ni slušat :mad:
<NHBoy> I broke my G-string while fingering a minor :(
<rycool> ...
<NHBoy> I was trying to play Knocking on Heaven's Door.
<NHBoy> Oh well, time to buy new strings.
PainKilleR
<font color=red><u>ANALgetik</u></font>

Postby PoW3RSL@v3 » Thu Jun 09, 2005 0:32

jako mala je vjerojatnost da je netko konvertao .m4a u .mp3 i stavio album u sharing. ako vec skidas, skidaj fajlove sa prvo navedenom ekstenzijom, sigurno je original. mislim ako zelis skidat DT origigi.
C program run. C program crash. C programmer quit.
PoW3RSL@v3
Arcana Waennovien

Postby overture » Tue Feb 07, 2006 2:04

album mi je strava,neusporedivo bolji od prva 2 mullmuzzlera.PREBOLESNO DOBRO.ne prođe dan da ne upalin pretender
Vuco said:
''Njihova publika (Colonijina) ima od 15 do 17 godina. Takvi piju limunadu, javljaju se na radio i glasaju za "Coloniju". A kad se prvi put u životu napiju, ja ću im postati najdraži pjevač.''
overture
Forum member

Postby S I N I S T E R » Sun Feb 12, 2006 0:06

Album za jako dobru devetku, cilu jesen mi je svirka dok san se vozika bajkom...ni u jednom trenutku nije dosadan, stvarno mi se svidia - savršeno ukomponirane žešće skladbe sa laganicama...usput, laganice mi ne zvuče nimalo patetično i nije previše isforsira onu "soft" komponentu na njima. Odlične vokalne i sviračke kvalitete, produkcija na zavidnoj razini, o atmosferi da ne pričan...i cover mi je super.
U godini u kojoj je izaša jedan, po meni, ispod prosječni Octavarium, ovo je baš fino sjelo...baš se Labrie razmaha na Elementima uvjeravanja...svaka čast! :wink:
"Treba vjerovati u mozak čovjeka, treba hodati, kretati se, misliti, boriti se, to je jedini ljudski način, a sve ostalo je dim"
S I N I S T E R
<font color=red>el Maulet

Postby Man of Sorrows » Mon Feb 27, 2006 14:58

Moffa wrote:Pa dovoljan je primjer Dickinson, koji slovi za jednog od najjboljih vokala; on isto tako loše pjeva na koncertima! 8)

hm..ne bi se složio baš. Recimo njegove solo stvari su mi puuuuno bolje uživo. Gates of Urizen je najbolji primjer. Uživo je totalno drugačija stvar i deset puta bolja.
Man of Sorrows
Forum member

Postby K Jo » Sun Mar 05, 2006 12:51

meni je zakon Sfogli - gitara. tog su čovjeka našli preko interneta, on im je poslao par svojih snimaka. lik nije normalan - imate na njegovoj ofišl stranici par video clipova sa snimanja. i da, EoP mi je 300 puta bolji od octavariuma.
K Jo
Forum member

Postby Acid Rain » Tue Mar 07, 2006 21:18

K Jo wrote: EoP mi je 300 puta bolji od octavariuma.

Slažen se :)
DOES ANYBODY HERE REMEMBER LAUGHTER ?
Acid Rain
Forum member

Postby Captain Spaulding » Tue Mar 28, 2006 22:51

Sfogli je zakon, solaza na "Crucify" mi je prejebena...
Captain Spaulding
Forum member

Postby Enigma » Thu Apr 06, 2006 15:16

ovdje su same hvale na ovaj album, a ja ću prvi reć da mi je album hmm.. prosjek. dobar, ništa extra. osjeća se neki nu-metalski štih. uz 'crucify' bih izdvojio odličnu laganicu 'smashed', te solo na 'slightly out of reach'. elektronika je super uklopljena, to mi se sviđa
Enigma
Forum member

Postby Enigma » Thu Apr 06, 2006 15:23

Acid Rain wrote:
K Jo wrote: EoP mi je 300 puta bolji od octavariuma.

Slažen se :)

meni ne. jesam li normalan? :)
Enigma
Forum member

Postby petrucci » Thu Apr 06, 2006 16:09

solo na "pretenderu" mi je jako dobar, super je pocetak sola i na refrenu back vokali uz jamesa
petrucci
Forum member

Postby overture » Thu Feb 15, 2007 15:07

pogledajte labrievu reakciju kad mu je sfogli dosa na audiciju za gitariste i odvalia ova 2 sola

http://www.youtube.com/watch?v=TkZ2HBl008E

http://www.youtube.com/watch?v=tBrNUOHtPQM
Vuco said:
''Njihova publika (Colonijina) ima od 15 do 17 godina. Takvi piju limunadu, javljaju se na radio i glasaju za "Coloniju". A kad se prvi put u životu napiju, ja ću im postati najdraži pjevač.''
overture
Forum member

Postby Prayer » Fri Jun 15, 2007 0:01

album mi je odlican , cak stovise genijalan. vrtim ga dnevno 5 puta najmanje
Labrie se najbolje od svih theaterovaca iskazao u solo projektima . zakon stvari (Sfogli je bolesnik za rifove i jeben sound , minimalizam i jednostavnos kaj obozavam , fakat i to treba znat , a i kad sam sad vidio clipove skuzio sam koliko je lik zajebant i znalac u jednom a vidim i da ekipi sa svojeg foruma pise tabove soloa svojih :),lik je legenda ) , super tekstovi , aranzmani (ono pjevusenje u sebi+clean picking na alone - 4:15 je dobitna kombinacija koja me obara :D ) i pjevanje . U pocetku slusanja theatera (bilo je to davno ) nikako mi nije pasao ali sa vremenom mi je postao genijalan a na ovom albumu mi je to i potvrdio , cak imam par favorite stvari na albumu kaj se tice pjevanja (kad uzmem u obzir sve do sad sta je otpjevao).
Definitivno cu u skorije vrijeme uzet original jel se prije nisam udostojio niti skinut i poslusat , nakon octavariuma (dying soul no2,linkin park rifovi etc ...) sam sve poslao kvragu , ali znatizelja je jaca od mene bila :)
svaka mu(im) cast

btw. Sfogli mi definitivno ima bolji sound o JP-a na zadnjem albumu na kojem zvuci ko da je snimao sa metlazoneom . kad smo vec kod te pedalice imam jednu prigodnu slikicu za vas :)

Image

probajte pogodit ciji je to rig bez da gledate filename :D (hint:peta pedala s lijeva na desno )
yep , metalzone glavom i brad......ocu rec kucistem i potom :))

i za kraj . Album je must have za svakog modern metal muzicara :) a pogotovo gitarista . A sad se osjecam ko na tv prodaji :D ,, ali to nije sve , dobit cete i signature Labrie gumicu za procelavu kosu i jos mnogo mnogo toga :D :D :D .
aka Fallen
Prayer
Forum member

PreviousNext

Return to Progressive