[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Mastodon

Mastodon

Za stovatelje progresive, o progressive metal bendovima..

Moderator: Miracle

Postby doomborn » Sat Jun 14, 2014 14:28

užasan užasan album...odvratan...high road najgora stvar od mastodona IKADA! svaka stvar na potpuno identičnu šablonu (kao i the hunter). jedino dobro u vezi ovog albuma su vokali...pogotovo na prve dvije stvari...i samo te dvije stvari su i dobre...ostalo samo recikliranje recikliranog. mislite da se varam? poslušajte još jednom remission ili leviathan i vidjet ćete koliko su u kurcu zadnja dva albuma. bend koji je krenuo u totalno krivom smjeru. na crack the skye su imali odličnu ideju koju nažalost nisu mogli vokalno izvesti, ali svirka i songwriting je bio jeben. da su ponovno troya stavili u prvi plan na vokalima, nastavili s kompleksnim aranžmanima i dodali zericu muda s remissiona ili leviathana danas bi imali jebački bend. ovako imamo priglupi američki radio friendly alter rock koji svi očito puše. nevjerojatno razočaranje mi je taj bend...imam njihove ploče, cd-e, obožavam prva 4 albuma, ali sad su postali dno dna.
doomborn
Forum member

Postby shadowthrone » Mon Jun 16, 2014 18:52

Odvratno loš album. Svaka pjesma je ista i neslušljiva. Vokali su nepodnošljivi. Još jedan bend koji je otišao u kurac...
shadowthrone
Forum member

Postby necromanser » Mon Jun 16, 2014 22:12

motherload,chimes,ember city,halloween...odlicne pjesme,za sad mi je album solidan,nije bolji od huntera...brann je dobio puno vokalnog prostora..definitivno su skrenuli prema melodičnom prog rocku,na momente se čuju stvari koje ne očekuješ od njih što je meni cool....oni koji vole samo prve albume bit će razočarani
We maybe humans, but we are still animals
necromanser
Forum member

Postby hallowed » Thu Jun 26, 2014 17:44

Odličan album. Puno kompaktniji od Huntera. Čuju se tragovi Rusha i Thin Lizzya što nikad nije loša stvar. Odličan za slušanje dok se svinja peče na balkonu i laba ladno pivo dugo u toplu ljetnu noć.
Fuck your systems and fuck your decisions
hallowed
Forum member

Postby CitizenErased » Thu Jun 26, 2014 23:36

hallowed wrote:Odličan album. Puno kompaktniji od Huntera. Čuju se tragovi Rusha i Thin Lizzya što nikad nije loša stvar. Odličan za slušanje dok se svinja peče na balkonu i laba ladno pivo dugo u toplu ljetnu noć.

točno to.
sjajan album, svakim slušanjem sve bolji. (kod The Huntera je bilo obrnuto)

kompaktna cjelina, hrpa dobrih stvari, Brannovi vokali ubijaju.
ne da mi se puno više pisati.

i da, iznenadio me velik broj pozitivnih kritika. očekivao sam masovno pljuvanje :D
CitizenErased
Forum member

Postby TrendKILL » Sun Jun 29, 2014 22:51

pa i nisu baš skroz pozitivne kritike, pogle na vrh ove strane.

meni je album 4/5. prva polovina super, od asleep in the deep mi nekako pada momenat i postaje malo monotono. očekivao sam catchy album na osnovu najava, pamtljivih refrena i ima dosta, možda malo i previše. jedina zamerka na drugi deo albuma, možda da je raspored pesama bolji ne bi se osetilo toliko. solidnjava album bez puno filozofiranja
TrendKILL
<font color=olive>Highway Kind

Previous

Return to Progressive