l3ader wrote:ovaj album mi je bio dobar, sada je genijalan pogotovo idejno. Ne mogu vjerovati kako su to sve dobro zamislili i odsvirali. Jedino što ni uz najbolju volju ne mogu čuti je MP-a kako izgovara one brojeve...ili pretiho to izgovori ili sam ja gluh
na 18:41 octavariuma ti kaze root, jako dubok glas u pozadini,onda james izgovara dva stiha "Our deadly sins fill his mortal wrath...", onda MP govori second,pa opet james dva stiha,pa MP third itd. ide ti root, second,third,fourth, fifth,sixth,seventh,octave...u biti izgovara cijelu oktavu, bolje ti se cuju ostali,prvi se bas i ne cuje
BTW bio mi je stari u Makedoniji negdje u 6. mjesecu prosle godine(bas u vrijeme izlaska Octavariuma) i kupio mi je tamo przeni cd "Octavarium"(ono kopirana naslovnica, vidi se iz aviona da je fake..)ali ne muci me to nego sam ubacio cd u player kad na cd-u 8 pjesama totalno neka druga muzika, bila je progresiva i ne mogu rec da su lose pjesme, ali nisu ni priblizno onima s Octavariuma, i slusam pjevacev glas, isti LaBrie...il' su to neki njihovi demoi ili frajer fakat skida LaBrie savrseno! jel netko zna nesto vise o tom? plus nesto mi je štekalo sa originalom Octavariuma tocnije The Answer Lies Within mi je preskakao,jucer odem skinut mp3 sa neta,upišem DT-The answer lies within,skinem pjesmu,poslusam je a pjesma totalno neka druga,opet ista stvar,pjesma nije ni priblizna originalu, ali opet pjevac isto kao LaBrie zvuci i kvaliteta pjesme je odlicna