Dave Murray wrote:Da, i okrenutost sirim masama se vidi na totalno bezveznom coveru i bookletu, koji UOPCE nemaju ni simbolike ni kuceta ni maceta ni icega...
Otkud ti to znaš? Njemu se bezveze kurčiš, a i ti lupaš svašta...
Moderator: Miracle
Ed1934158 wrote: Sta bi vi, da svaki album zvuci bolje od prethodnog? Ja bih takodjer, ali to nije realno i ponavljam, to nema nikakve veze s razmacima medju albumima, primjera je bezbrojno, samo pitajte ako ne vjerujete.
Turin Turambar wrote:E da, na ovo sam zaboravia. Navest ću ti jedan primjer benda čiji je SVAKI album do danas nadmašia svog prethodnika, koji nije podbacia ni sa jednim albumom - BLIND GUARDIAN. Zato ne možeš reć da takvi bendovi ne postoje, možda je BG i jedini, ali svejedno. I njima je za zadnji album trebalo 4 godine, ali zato su napravili remek-djelo. To se zove odbijanje kompromisa.
George Orwell wrote:One cannot really be Catholic and grown-up.
Turin Turambar wrote:E da, na ovo sam zaboravia. Navest ću ti jedan primjer benda čiji je SVAKI album do danas nadmašia svog prethodnika, koji nije podbacia ni sa jednim albumom - BLIND GUARDIAN.
Turin Turumbar wrote:Zato ne možeš reć da takvi bendovi ne postoje, možda je BG i jedini, ali svejedno. I njima je za zadnji album trebalo 4 godine, ali zato su napravili remek-djelo. To se zove odbijanje kompromisa.
Turin Turambar wrote:Ed1934158 wrote: Sta bi vi, da svaki album zvuci bolje od prethodnog? Ja bih takodjer, ali to nije realno i ponavljam, to nema nikakve veze s razmacima medju albumima, primjera je bezbrojno, samo pitajte ako ne vjerujete.
E da, na ovo sam zaboravia. Navest ću ti jedan primjer benda čiji je SVAKI album do danas nadmašia svog prethodnika, koji nije podbacia ni sa jednim albumom - BLIND GUARDIAN. Zato ne možeš reć da takvi bendovi ne postoje, možda je BG i jedini, ali svejedno. I njima je za zadnji album trebalo 4 godine, ali zato su napravili remek-djelo. To se zove odbijanje kompromisa.
petrucci wrote:Svi tolko pljujete po TOT i Octavariumu, a albumi su jebeni. Dakako, kao i svi moram imat svoje granice pa moram isto tako reci da nisu dobri kao IAW i SFAM. Npr. IAW je napravljen kad su clanovi imali 20-25 godina.Tad su to bile takve ideje da jednostavno album nije mogao biti loš. s vremenom su evolvirali i stvorili malo žešći zvuk i pristup a sad se to nekom ne sviđa. Ako ne volit žestok zvuk onda ne volite ni "Master of Puppets", daleko najbolji heavy metal album !!!Sa skoro svakim bendom se isto tako nešto desi. Pogledaj naprimjer univerzalan primjer: Metallica! Najbolji albumi su bili kad su bili mladi i imali taj neki pristup: Mi smo sad u gradu, gotovi ste ovo ono! Poslije '91 su se pretvorili u nekakve polu-country debile sa pjesmama poput Unforgiven II i Until it sleeps.
Sjetimo se također da je DT VELIKI fan Metallice, pa nemojte odmah poklopit.
Svima se to desi, na sreću DT još nije doživio tako drastičan pad kao Metallica. Kad bi napravili album koji je isti kao IAW, to bi bilo glupo jer već postoji jedan IAW i ja sam sasvim zadovoljan kakvim je on sad i neka tako ostane. Da ne bi ostali takvi kakvi jesu odu malo gore pa malo dole i tak to ide.
Kako je Portnoy reko na kraju Budokan Dvd-a:"Uvijek pokušavamo otići na nova mjesta i ostati vjerni fanovima, ali nikad neznamo kud idemo, dok se tamo ne dođemo." Nije ovo kraj DT-a pa su sad To su sve eksperimenti.
Enigma wrote:u bookletu 'octavariuma' sam pročita da jakov uz klavijature i lap steel gitaru svira i neki continuum? kakav je to instrument? nekakva klavijatura ili nešto slično..?
Miracle wrote:jakov???![]()
AFAIK, continuum je za klavijaturu ono šta je freatless za bas (ili gitaru). pretpostavljam da je intro za Octavarium (pismu) odsviran na tome
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest