Ed1934158 wrote:Meni je ToT remek djelo (a poznam i dosta ljudi koji se slazu s tim, puno vise od Miracleova ovdje),..
evo, mores i mene ubrojiti

Moderator: Miracle
Ed1934158 wrote:Meni je ToT remek djelo (a poznam i dosta ljudi koji se slazu s tim, puno vise od Miracleova ovdje),..
Charlie wrote:Slažem se s tobom, no ipak nije isto kad imaš vremena koliko hoćeš da napraviš album, nego kad ti daju deadline.
Tu se gubi ona artistička crta u cijeloj priči. Jer ti praktički nisi više slobodan da napraviš neko djelo bez pritiska, sve se svodi na neko mlaćenje love.
Ed1934158 wrote:Ma ja vam kazem da te procjene oko toga da nisu imali dovoljno vremena jednostavno NE STOJE, ne vidim niti jedan razloga zasto je potrebno par godina za kvalitetan uradak (pogledajte sve velike bendove najkvalitetnije uradke su napravili u roku godinu dana!). I ako iduci album izadje 2010 godine, ne mora biti nista kvalitetniji od albuma koji bi izasao za godinu.
Nadalje, povezivanje da je SFAM tako jebeno dobar zato sto 3 godine radiil album, opet ne stoji,
Sta bi vi, da svaki album zvuci bolje od prethodnog? Ja bih takodjer, ali to nije realno i ponavljam, to nema nikakve veze s razmacima medju albumima, primjera je bezbrojno, samo pitajte ako ne vjerujete.
Meni je ToT remek djelo (a poznam i dosta ljudi koji se slazu s tim, puno vise od Miracleova ovdje), isto je album relativno brzo isazaso iza 6deg. To sto neki ne vole zesci zvuk... to je vec stvar ukusa. I da vas sve obeshrabrim koji brijete finte "ja hocu da novi album bude poput I&W, Awake i sl."... to se NIKADA nece dogoditi, bendovi glazbeno evoluiraju i pokusaji da se vrate na nesto sto su radili prije 10-15godina su osudjeni na propast, a da ne kazem da se zanemaruje cinjenica da je Rudess sad dio benda, ne Moore.
Sto se Octavariuma tice, album mi je stvarno odlican, ne odlican poput SFAMa, ali odlican, iskljucujuci pjesmu I Walk Beside You, definitivno najgora stvar koju su napravili.
S druge strane po meni jedna od najbojlih stvari koje su ikada napravili je naslovna stvar Octavarium (a da su imali 3 godine sigurno bi bila najbolja stvar koju su ikada napravili! pih... koji zakljucci)
Silent Man wrote:Charlie wrote:Slažem se s tobom, no ipak nije isto kad imaš vremena koliko hoćeš da napraviš album, nego kad ti daju deadline.
Tu se gubi ona artistička crta u cijeloj priči. Jer ti praktički nisi više slobodan da napraviš neko djelo bez pritiska, sve se svodi na neko mlaćenje love.
Imaš pravo, nije isto... Axl Rose nije dobio deadline.... i već 10-ak godina pravi svoje "remek-djelo", Chinese Democracy.... Osobno podržavam deadlineove i smatram da razumni deadline uopće ne mora stvarati pritisak, a opet onemogućuje rastezanje do krajnjih granica...
Cobra Ace wrote:kad me vec SickBoy vuce na offtopic, potrudit cu se i u cast novog albuma renkirati dosasnja DT izdanja prema vlastitoj preferenciji... uzasno me zanima gdje ce se Octavarium uklopiti u ovaj popis:
1. Awake
2. Images & Words
3. Scenes from a Memory
4. When Dream & Day Unite
5. Six Degrees of Inner Turbulence
6. Train of Thought
7. Falling into Infinity
eto...
Silent Man wrote:Imaš pravo, nije isto... Axl Rose nije dobio deadline.... i već 10-ak godina pravi svoje "remek-djelo", Chinese Democracy
Am-I-Evil wrote:mala razlika je u tome sto pricamo o glazbenicima, dok Axl Rose eventualno moze nositi titulu potrosaca kisika, sto jedan grmic cini korisnijim stvorom od njega...
George Orwell wrote:One cannot really be Catholic and grown-up.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest