[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Zašto se brišu komentari?

Zašto se brišu komentari?

FORUM PRAVILNIK - mole se svi novi useri da procitaju prije pocetka postanja!! Rasprave o portalu, pitanja, prijedlozi, pokude...

Moderator: Bishop

Zašto se brišu komentari?

Postby Pakaa » Sun Dec 22, 2013 18:10

Mislim na ovaj topic: http://cmar-net.org/forum/viewtopic.php?t=68036

Ja i još netko (ne sjećam se tko) smo ostavili komentare na ovom topicu, vezano uz to da je greška u tekstu članka, po pitanju bubnjara Dream Theatera. Ja sam nekidan također ukazao na tu grešku, nije se ispravila ni tada ni sada. Nakon toga se komentirala muzika DTa i to je sve pobrisano.

Zbog čega?

Niti se vrijeđalo niti ništa slično... I zašto bar ne ispravite tekst ako vam ljudi već govore da je informacija u njemu kriva?
- - - Kocka Graphics - - -
Album artwork, flyeri, plakati za koncerte, bilo šta vezano za vizualnu stranu benda
Kocka Graphics službena stranica
Pakaa
Forum member

Postby Vedran Mlikota » Sun Dec 22, 2013 19:00

Potvrđujem da sam vidio navedene komentare. Na najpristojniji način se ukazivalo na minornu grešku uz jedan mali osobni komentar. Ni traga bilo kakvom spamu ili vrijeđanju, sve na razini je bilo.
Vedran Mlikota
Forum member

Postby ulv » Sun Dec 22, 2013 19:03

ah anternet....njemu sam triba prodat kartu za helloween, i dosa u split i smrzava se ko pizda i lik se nije pojavio, zovem ga tokom dana 5 puta na mobitel nejavlja se, kamoli li srice da me lik namagrci priko foruma a ne ovako
ulv

Re: Zašto se brišu komentari?

Postby ZoZo » Sun Dec 22, 2013 20:20

Pakaa wrote:Mislim na ovaj topic: http://cmar-net.org/forum/viewtopic.php?t=68036

Ja i još netko (ne sjećam se tko) smo ostavili komentare na ovom topicu, vezano uz to da je greška u tekstu članka, po pitanju bubnjara Dream Theatera. Ja sam nekidan također ukazao na tu grešku, nije se ispravila ni tada ni sada. Nakon toga se komentirala muzika DTa i to je sve pobrisano.

Zbog čega?

Niti se vrijeđalo niti ništa slično... I zašto bar ne ispravite tekst ako vam ljudi već govore da je informacija u njemu kriva?

zato sto on ne provjerava informacije koje daje i onda ako ga ispravis slucajno on to brise jer je to direktan udarac na njegov ego.npr prije koju godinu je predstavljao violator na nekom festu ju sloveniji i potpuno krivegodine je napisao za albume i ja sam ga ispravio i dalje znate sto se dogodilo.:D
ZoZo
Forum member

Postby HuncuT » Sun Dec 22, 2013 22:59

šta vi koji kurac imate njega ispravljat? :lol:
VitaminX wrote:zna huncut šta valja

R.I.P. Domagoj Fak (1987-2013)
HuncuT
<font color=red>The Menace

Return to Perun.hr