nacizam i slicni "jezici mrznje" su apsolutno zabranjeni (kao i na ostatku foruma) i povlace trenutni bann bez upozorenja
Ako niste sigurni da li nesto spada u tu kategoriju, gotovo sigurno spada, pa odustanite.
Zabranjeno je izazivanje svađa, te vrijeđanje, klevetanje, ogovaranje i sl. (kako sudionika foruma, tako i ostalih legalnih osoba/organizacija/...)
Tocka 2 se provodi samo ako prekrsitelja modovima ili adminima prijavi osoba koju ste uvrijedili, izazvali na svadju, klevetali, ogovarali i sl.
Od usera se ocekuje da se drze granica dobrog ukusa. Nema potrebe da se vracamo u viktorijansko doba ali pedofilija i degutantne slike ce povlacit ban bez upozorenja. Zajebancija je ok ali drzite se nekakvih granica.
Liburnian wrote:Miljenko, koji li si ti kurvin sin. Mrš u tri pizde materine, mogo si se javit na mešugi kad si već bio pa da popiješ dvi tri trisketine glupi stvore.
Da, imam doticaja sa vađenjem radnih dozvola u UK. Radna dozvola je radna dozvola, bio ti bagerista ili glazbenik i naravno da sam savjetom mogao pomoći, a to tvoj pileći mozak neće nikad razumjeti.
Liburnian wrote:boli me kurac oće li se išta sankcionirati, kao da je meni bitno oću li biti ovdje ili ne. Ti si gnjida, dno dna ljudskosti i pun mi te kurac
znači gospodin (bez manira) juras je od navedenih pravila spamare prekršio sva, molim lijepo da se sukladno tome sankcionira i kazni hlađenjem u određenom vremenskom periodu
kao što piše, potrebno je prijaviti, pa evo prijavljujem, ovdje se radi o čistom govoru mržnje, vrijeđanju, a dobrano je prešao i granicu dobroga ukusa
isto tako, ako gospodin (bez manira) juras uspije dokazati da sam barem 10% gnjida i lopov kao on, ili da je moja majka kurva, povlačim ovaj zahtjev
hvala lijepa!