[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Anketa o cmar-net webzineu

Anketa o cmar-net webzineu

FORUM PRAVILNIK - mole se svi novi useri da procitaju prije pocetka postanja!! Rasprave o portalu, pitanja, prijedlozi, pokude...

Moderator: Bishop

...

Treba promjeniti koncept sajta i staviti novi dizajn
8
9%
Promjeniti koncept i modernizirati site i forum
11
12%
Nije mi uopce bitan izgled i tehnicka strana, sve je ok
5
6%
Poboljsati kvalitetu i kvantitetu sadrzaja, izgled moze ostat
19
21%
Kompletna renovacija, od vise sadrzaja pa do boljeg koncepta
22
25%
Tak mi je svejedno
6
7%
Ni ne pratim naslovnu stranu, bitan mi je samo forum
18
20%

Total votes : 89

Postby Stark » Fri Sep 11, 2009 9:19

Kakav mrtvi posao?? Napišem nešto za cmar kad imam slobodnog vremena, lol.
Uostalom, pola ljudi iz tog impressuma više ni nije aktivno, ukljucujuci bilokog za tehnicku podrsku..
Stark
<font color=red>The Vault Dweller

Postby Ulica Buraz » Fri Sep 11, 2009 10:38

Mislim da se mora promjeniti i svijest ljudi. Ako se želi nešto bolje - ne može se to raditi ovlaš, preko kurca, bez plana i samo onda kad imaš vremena između postanja svojih slika i izleta u Zvuk.

Ne treba potpuno mjenjati koncept cmar-neta, već samo ga obogatiti - za to nisu potrebne ekstremne promjene u vrhu hranidbenog lanca, već promjena većine moderatora, dovođenje neutralnijih i nabrijanijih ljudi, ljudi koji zaista idu na koncerte i prate zbivanja te su iskreno skromni.

Otprilike.
21 kloš bod.
Ulica Buraz
Forum member

Postby ABIZMO » Fri Sep 11, 2009 10:58

Pa kao prvo i osnovno bi se trebalo početi sa rekonstrukcijom moderatorskog tima jer vecina modova ili nije aktivna ili je lijena za moderiranje (za koje ne treba puno vremena žrtvovati)
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby schebo » Fri Sep 11, 2009 11:45

[quote="Ulica Buraz"]Mislim da se mora promjeniti i svijest ljudi. Ako se želi nešto bolje - ne može se to raditi ovlaš, preko kurca, bez plana i samo onda kad imaš vremena između postanja svojih slika i izleta u Zvuk.

Ne treba potpuno mjenjati koncept cmar-neta, već samo ga obogatiti - za to nisu potrebne ekstremne promjene u vrhu hranidbenog lanca, već promjena većine moderatora, dovođenje neutralnijih i nabrijanijih ljudi, ljudi koji zaista idu na koncerte i prate zbivanja te su iskreno skromni.

čovjek je rekao sve ono bitno i važno
:klap:
schebo
Forum member

Postby Sotonska Panda » Fri Sep 11, 2009 11:48

:lol:
Kick some Ash.
Sotonska Panda
Under Dreamskies

Postby -Wildchild- » Fri Sep 11, 2009 12:48

BlackSheep wrote:mislim da sam dao odgovore, sad je samo pitanje zasto oni koji bi trebali da rade svoj posao to i ne rade?

Kako sam jedan od prozvanih osoba, reći ću isto kao i kolega Stark, dio uredništa zadužen za održavanje site-a nažalost nije aktivan mjesecima... :(
Langt...der borte i morket
Jon Nödtveidt 1975-2006,
Quorthon 1966-2004

"Ovdje cvjećarnica! Želite li poljsko cvijeće uberite ga sami! Želite li krizanteme, pođite na groblje, tamo ih ima dovoljno!"
-Wildchild-
<font color=red>Obscure

Postby ABIZMO » Fri Sep 11, 2009 13:36

-Wildchild- wrote:
BlackSheep wrote:mislim da sam dao odgovore, sad je samo pitanje zasto oni koji bi trebali da rade svoj posao to i ne rade?

Kako sam jedan od prozvanih osoba, reći ću isto kao i kolega Stark, dio uredništa zadužen za održavanje site-a nažalost nije aktivan mjesecima... :(

koliko znam, čovjek moderira svoj dio i uredno piše recenzije baš kao i reporte sa koncerata..
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby Nosferatu » Fri Sep 11, 2009 14:27

Hej, kad smo Charon i ja htjeli uvesti red i medju userima i medju modovima - modovi su nas 'napadali' da 'sta sve shvacamo tako ozbiljno' :roll: I da treba lagano i da nemamo smisla za humor (i interne spike i ne znam sta sve ne). Ovo je ukratko rezime :)

Dok ljudi ne shvate da se i posao koji obavljas volonterski MORA shvacati ozbiljno, uzalud vam trud sviraci :)

@Abysmo: jesi ikad bio moderator na cmaru? ili na nekom visokofrekventnom forumu?

moderiranje SAMO pivnice moze oduzeti nekoliko sati dnevno, ako su useri jos uvijek u stanju producirati toliku kolicinu texta.... ili gluposti, ovisno tko i sto pise :)

i ne zaboraviti mindset 'treba zaspamati sve zivo i nezivo' (interne spike JESU spam) - mislim, cak se i spamara otvorila da se navala spama makne s ostatka... koliko je uspjelo - ne znam, ne pratim

I ono najbitnije - ovdje sve vidim 'trebalo bi ovo' 'trebalo bi ono' - nisam vidjela 'e, decki/cure, ja bi radio to i to'

A Charon je skomentirao da PRVO treba producirati sadrzaj i to neko dulje vrijeme (mjeseci) i onda tek ima smisla i potrebe ici u tehnicki redizajn. Slazem se s time (zato i prenosim)
Djabe da bilo tko potrosi masu svog vremena, da bi par ljudi imalo novu igracku i zasitilo je se za par tjedana.

@BlackSheep: ne, nisi mi dao nikakve odgovore, sorry :)
onaj link nije validan

i nitko jos uvijek nije rekao sto je dogovorio s Bishopom :P
Nosferatu
<i></i>

Postby Stark » Fri Sep 11, 2009 16:42

Nosferatu wrote:I ono najbitnije - ovdje sve vidim 'trebalo bi ovo' 'trebalo bi ono' - nisam vidjela 'e, decki/cure, ja bi radio to i to'

Točno, svi nešto seru, ali nitko se ne bi konkretno javio. Bitno da sve puca od entuzijazma. Pa ako bi netko stvarno pisao reporte s koncerata, recenzije, vijesti, itd., nek se javi na mail: team@cmar-net.org
I naravno, da nije polupismen/a.

Moderiranje je trenutno zbilja najmanje bitno što se mene tiče, ovdje se radi o main sajtu.
Stark

Postby Ulica Buraz » Fri Sep 11, 2009 17:42

STARK wrote:
Nosferatu wrote:I ono najbitnije - ovdje sve vidim 'trebalo bi ovo' 'trebalo bi ono' - nisam vidjela 'e, decki/cure, ja bi radio to i to'

Točno, svi nešto seru, ali nitko se ne bi konkretno javio. Bitno da sve puca od entuzijazma. Pa ako bi netko stvarno pisao reporte s koncerata, recenzije, vijesti, itd., nek se javi na mail: team@cmar-net.org
I naravno, da nije polupismen/a.

Moderiranje je trenutno zbilja najmanje bitno što se mene tiče, ovdje se radi o main sajtu.

Iskreno, i ti malo sereš. I ti si među tom moderatorskom elitom, koja će se prije naslikavat za slike usera nego nešto napravit/popravit. Mislim, glupo je da se tako razgovaramo, ali ovime
STARK wrote:svi nešto seru
si i mene prozvao, jer sam i ja srao u ovom topiku.
21 kloš bod.
Ulica Buraz
Forum member

Postby Stark » Fri Sep 11, 2009 18:03

Pa jednostavno, ja radim što mislim da trebam i koliko mogu, te koliko želim. Moderatorska elita :roll: Daj ajde, ovo je samo forum :lol:
Da ne ispadne da ne sereš (a sereš), možeš dokazati suprotno i velikodušno pridonijeti hrvatskoj metal sceni, tako da npr. napraviš jedan lijepi report sa slijedećeg koncerta koji te zanima i na koji planiraš ići i pošalješ to na gore spomenuti mail.
Ja recimo, u ovom trenutku završavam recenziju Avicularie koju odmah zatim stavljam među nove recenzije, nakon toga stavljam par vijesti na naslovnicu cmara vezano za neke domaće bendove i onda se idem pošteno napit i možda slikat za slike usera, ako bude fotića u blizini. Da ne bi ispalo da ništa ne radim.
Stark

Postby Mormy » Tue Sep 22, 2009 22:08

@nosferatu ... ti i charon ste sjebali ovaj forum. kraj priče. neki od nas su dovoljno odrasli da mogu ponuditi pomoć STARKu jer će mu to sigurno trebati... vas dvoje... znaš onu o štakorima koji napuštaju brod koji tone? dakle... kada ste uspjeli SVE sjebati, potjerati apsolutno svu dobru ekipu (ne računam sebe ovdje, jer sam ja znao stvarno pretjerati, a to nije ok za jednog moderatora), još se usuđuješ popovati ovdje... fakat đon obraz nema kaj ...

al eto ništa, ostajte mi dobro i tak to ;)

@Ulica buraz.... kolko sam ja primjetio frende, ti znaš samo srat, konstruktivno nikad u životu nisi napravio, neg samo sereš. I da, bahat sam i neodgojen, al jebiga, barem sam iskren.

btw drugari ... problem nije u instalaciji samog softwarea nego u importu podataka na novi...
Go away, or I will replace you with a small shell script
Mormy
codemonkey

Postby Nosferatu » Thu Sep 24, 2009 22:17

:lol: ja i charon smo sjebali forum? predobro :rotfl:
i to ti kazes... jos bolje :lol:

ajde, barem si me podsjetio zasto se ne treba pachati u ovo nikad vishe, hvala :D
Nosferatu
<i></i>

Postby digi » Sat Sep 26, 2009 13:04

Što onda, sve se svodi da trebate više materijala na naslovnici?

Meni se čini da je unos sadržaja malo zakompliciran pa se ljudima to i ne da baš :)
digi
Forum member

Postby Stark » Sat Sep 26, 2009 16:17

digi wrote:
Meni se čini da je unos sadržaja malo zakompliciran pa se ljudima to i ne da baš :)

O da!
Stark

Previous

Return to Perun.hr