BlackSheep wrote:sto se tice designa - ne bi bilo lose napraviti koji novi skin
vise skinova = vise pizdarija za odrzavati - obzirom da je ovo forum koji je modan na ruke - masa stvari se mora u svakom skinu na ruke mijenjati... = samo budala bi to radila
btw, IMO, phpbb2 je skroz u redu za potrebe ovog sajta, glupo mi je kad se prica stalno o nekim tehnickim stvarima kad se prica o unapredjenju nekog sajta - umjesto da se prica o SADRZAJU
djabe sve revolucije ako ih nece imati tko odrzavati....
sto se tice bilo kakvog updatea renoviranja i slicno - dok god je vlasnik osoba kojeg boli lijevo jaje za sve skupa.... jebiga, nema promjene....
pod boli lijevo jaje smatram da vlasnik treba reci 'hocu ovo i necu ovo' i DOCI i presjeci stvari
ili
dati nekome ovlasti da upravlja sajtom i forumom - pa ovlasti ukinuti ako dodju u sukob s vlasnikom - ali TREBA netko tko ce bti svakih par dana ACTUALLY RASPOLOZIV i VODITI stvar
a ne da se stalno poziva na Bishopa (rekoh, zadnje sto znam je da je domena i hosting pod njegovim uplatnicama, da se provjeriti ako treba), a od njega ni traga ni glasa i kad treba presjeci - stvari se razvlace ko mackova crijeva....
Bishop je meni drag kao osoba, ali cinjenica je da je on odavno ovo cudo duhom napustio.... kako mu se da placati racune, ne znam... (jel, mogao bi se i ti javiti pa da odemo na kavu
)
nadalje - ovo o kolicini podforuma i moderatora.... u neko doba je bilo ponesto entuzijasticnih modova.... oni su otisli s tog mjesta (a i sa foruma, more or less) jer im je dopizdilo natezati se s balavurdijom kojoj JE do ministarskih fotelja i koja ima problema s citanjem s razumijevanjem....
i koja hoce red i cistocu - ali ne na nacin da se njegov frend opendreci... i slicno....
da li je uistinu to doba cmara proslo?
ne bih znala.... iskreno i ne vjerujem....
kolicina podforuma se trivijalno makne....
s druge strane, mozda je lakse gledati cjepkano... tak svejedno ako je moderirano
no prvo rijesite problem vlasnistva - jer dok god je vlasnik osoba koja samo placa stvari a nije se voljna primiti posla ili ovlastiti nekoga da u njegovo ime donosi odluke i UPRAVLJA sajtom.... mozete i dalje sanjati
sorry ako sam gruba, no cinjenica je da mnogi useri ovdje ne znaju bi li piskili ili kakili - htjeli bi cisto, ali ne da se oni toga moraju pridrzavati
htjeli bi bez spama 'ali moderator mora imati smisla za humor i shvatiti nase interne spike u podforumu veni vidi audi' etc....
nece ici
sorry
provedoh dovoljno sati moderirajuci i kasnije i banajuci usere ovdje da bih tek tako povjerovala da su internet warriori odmaglili i da su ostali SAMO normalni useri koji su u stanju postivati par napisanih pravila
i da postoje modovi (a i admini) koji ce ta pravila sustavno provoditi na svima PA I NA SEBI
jedno je zajebancija, drugo je spam, razlika je tanka - ali se lijepo rijesi odvojenim forumima....
par entuzijasta nije dovoljno ako su useri protiv reforme.... da, potjeralo se masu nacija, da, neke spamere se uspjesno potjeralo.... ali su bogme i ludjaci koji su bili voljni svoje slobodno vrijeme utrositi na citanje mase i mase glupih postova pokusavajuci NE baciti sve u smece.... otisli
ja dodjem tu i tamo
Charona uistinu nema, ne zeli se pacati u ovo....
Haza eto, vidim isto nema
Mister Strange
nije tech admin koliko me sjecanje sluzi (hello dear, kad ces doc na kavu?
)
modovi? mozda su neki i odrasli
sjecam se raznih dogadjaja koji su bili kapljice koje su mi punile casu ranije....
anyway - sretno vam
kakvo je stanje na forumu - ne znam, tako da ne znam aktualno stanje, jer me niti ne zanima.... nekoc me i zanimalo.... sad dodjem, vidim sto ima u oglasima i racunalima....
ono, moji postovi jos stoje kao upute modova..... a mene vec fakat dugo nema.... i do ne tako davno su mi ljudi slali PMove s problemima ovdje - tako da ne znam koliko ljudi uopce zna tko su modovi... no I don't care
cisto ste me zaintrigirali sa temom, pa ostavih koji kilobajt texta na tu temu, mozda netko i shvati sto hocu reci....
a mozda i ne, pa odite - probajte, sretno vam
mozda i uspijete....