[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - Tose Proeski R.I.P

Tose Proeski R.I.P

FORUM PRAVILNIK - mole se svi novi useri da procitaju prije pocetka postanja!! Rasprave o portalu, pitanja, prijedlozi, pokude...

Moderator: Bishop

Postby Lady Anerol » Tue Oct 16, 2007 22:36

Cula sam jutros,bed. Frendica ga obozava,pa i ja znam neke pjesme (slusale smo na crtanju i slikanju stalno). Steta sto je otisla jos jedna zvijezda.

R.I.P.Toše
Lady Anerol

Postby Nameless » Wed Oct 17, 2007 2:43

da je neki drkadzija bio rekao bih samo rega,laka mu zemlja...al ovaj smikercic je bio LJUDINA jebena!!!ambasador unicefa i humanista ogromni...naravno debili se smiju,a da je neko ne-daj-boze napisao poginuo kerry,max ili lemmy-bila bi druga prica...napusite se kurca(debili)!Tose bog!i RIP
Picajzla wrote:da mi dođe naikelea i kaže "pušiću ti ero moj najdraži",opet bi ošo na slejer

REPRESENTING RAJVOSA TALME HORDES FINEST!
An indestructible force from the Indestructible City
Nameless
Forum member

Location: Sarajevo - Zagreb - jos ponegdje, in the heart of Downfall

Postby I » Wed Oct 17, 2007 13:14

Svaki čovjek s imalo mozga u glavi ne bi se išao izrugivati na račun tuđe tragedije. Poznavao tu osobu ili ne.
Isto tako, nije mi jasna usporedba osobe koja je dala toliki doprinos glazbenoj kulturi uz određena humanitarna djelovanja, s običnim smrtnicima - dajte se vi potrudite postići barem približno toliko koliko je on postigao, pa ću vas pitati bi li bilo fer da vas se u ovakvom trenutku nitko ne sjeti.
Kada je umro Schuldiner, cvililo se na sve strane. Kad je ubijen Darrell, suze su tekle u potocima. A tko je, pitam ja vas, njih poznavao?! I po čemu bi oni zaslužili rip topic, a Toše ne?! Zar se glazbeni izričaj očituje samo u metalu?! Zar samo metalci znaju pjevati i stvarati glazbu?!
Ma tko ste vi da ćete ići prosuđivati koliko je netko bitan ovome svijetu ili ne?! Može vas biti sram!
I ako vas već toliko boli qurac za njega, šta imate tražiti u ovom topicu?! Šta bilo koga briga za to gdje vas zaboli?! Dajte fakof za svagda! Sve vas treba banovati, stoko bez morala.

Toše, počivaj u miru...
I
Forum member

Postby renewal » Wed Oct 17, 2007 14:32

Jako mi ga je žao.... zbogom Toše!!
Music is a safe kind of high!
renewal
Forum member

Postby alex_ » Wed Oct 17, 2007 16:17

Bio je dusa od covjeka i imao jebeno dobar vokal...
R.I.P...
..............all this pain is an illusion.......

..............Think for yourself.... Question authority.........
alex_
Forum member

Postby Bishop » Thu Oct 18, 2007 10:39

Ovaj topic u potpunosti je prociscen od svih neprilicnih postova kojima je bio zatrpan od njegovog otvaranja. Na RIP topicima spam se nece tolerirati ni u najmanjoj mjeri, a autori prociscenog spama nece biti sankcionirani jedino iz razloga sto je topic do maloprije greskom bio u Spammari. Od sad nadalje svaki pokusaj bilokakvog izrugivanja ili spamma u bilo kojem obliku biti ce najstroze sankcioniran.

R.I.P. Branimir Vugdelija (1983-2007)
Zbogom prijatelju.
Bishop
FOUNDER, CHIEF EDITOR

Postby Arapaho » Thu Oct 18, 2007 10:47

odličan glas, rip toše
Arapaho
Forum member

Postby maidenka » Thu Oct 18, 2007 11:14

nikad mi nije bia nešto posebno...al ovo je stvarno bia jebeni šok.....jebate tek 26 godina i još jadan bia suvozać i jedini koji je kobno završia.....
katastrofa.....

zašto uvik prvo umiru dobri ljudi.....

R.I.P.
UP THE IRONS!!!!!!!!!
maidenka
Forum member

Postby devastation » Thu Oct 18, 2007 11:17

R.I.P. Toše,nisam bio baš fan,ali mi ga je žao i kao čovjeka i kao izvodjača.
devastation
Forum member

Postby sadsorrow » Thu Oct 18, 2007 20:08

Pocivaj u miru...
Nadam se da ti je lijepo gore,sa Andjelima,a puno je Andjela ovu godinu otislo gore...
Imao si,kao i nas Bracko-zivot pred sobom,i izniman potencijal,a nikad priliku da ga iskoristis...
Nadam se da nisi patio pri odlasku,i laka ti zemljica...
Brane R.I.P,you will be remembered for all the eternity
sadsorrow
Forum member

Postby Black Soul » Wed Oct 24, 2007 16:36

Čuo sam nekoliko pisama naravno. Ko ne bi cili dan je bia na radiju. Pa ima stvarno dobre tekstove i glas. Jadno je šta ljudi umiru mladi. Bar mu je bolje nego nama... :amen: (nije šala)
Storm...you almighty,
earth, seas and flames
Here I am standing
Bare in my honesty
Calm in the moonshine
Starlight rests my eyes
Pain wakes me conscious
Truth guides my mind
Black Soul
Forum member

Postby Axel Foley » Tue Apr 20, 2010 20:45

R.I.P