[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100618 Library:100505
Perun.hr forum • View topic - R.I.P - Branimir Vugdelija (Embryo) (1983-2007)

R.I.P - Branimir Vugdelija (Embryo) (1983-2007)

FORUM PRAVILNIK - mole se svi novi useri da procitaju prije pocetka postanja!! Rasprave o portalu, pitanja, prijedlozi, pokude...

Moderator: Bishop

Postby sadsorrow » Sun Aug 05, 2007 15:55

Danas je koncert njemu u cast...U Kastel Novome...Nadam se da ce svi oni koji su u stanju,doci danas,ovome odlicnom prijatelju,predivnoj,dobroj,savrsenoj osobi,i odlicnom glazbeniku odati pocast,kao i na pogrebu sa dolaskom u sto vecem broju...

Volimo te Brane...I znam da ces nam navratiti danas,ako ne medju nas,da ces nas presretan gledati sa neba...Nadam se samo da nema opet nekih promjena oko koncerta,a ti se gore potrudi da svi uvjeti budu dobri oko izvodjenja...I pomogni deckima,jer svim bendovima ce sigurno biti tesko pjevati,sa uspomenom na andjela poput tebe...Bas kao i za vrijeme Thousand miles away na tvom pogrebu...Svi oni koji dodju danas su ljudi koji te vole...

Tesko je ovo,uspomene bole,rezu srce,nemogu ni spavat ni jest...Samo mislim na tebe...I nikad vise ti se necu javit u sreci i tugi,bilo kada,kad god te zatrebam,ili samo pozelim cuti...

Nadgledaj nas svih danas... :(
Brane R.I.P,you will be remembered for all the eternity
sadsorrow
Forum member

Postby Dickinson » Mon Aug 06, 2007 1:15

mislin da je koncert odgođen za 11.
nemogu ni zamislit kako će ovo teško bit za bendove,,, ito nakon ovako malo vrimena,, al nadan se da će im Brane pomoč jer virujen da on sve sad vidi i da je tu .. samo mi njega više ne vidimo,,, kako je čudno sad slušat njegove pisme ,, i na trenutak zaboravit na sve šta se dogodilo ,,, bude onaj osječaj koda je tu ,,, i onda ona okrutna stvarnost,,, to nam je ostavio i to čemo moč slušat bezbroj puta i zadovoljni smo da imamo taj dio njega,,, al sve drugo,, nikad više,,,
THOUSAND MILES AWAY
...To heaven you'll be there...
16.01.1983. - 21.07.2007.
+ Rest In Peace Brane +

I know he's an angel now
Together we'll be someday

SMRT TE JE OTRGLA IZ OČIJU AL NE I IZ SRCA
Dickinson
Forum member

Postby Samhain » Mon Aug 06, 2007 3:17

only the good guys die young....

R.I.P.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned."

http://www.myspace.com/reinkaos218 Chaos is online!
Samhain
Forum member

Postby sadsorrow » Mon Aug 06, 2007 20:28

Da,barem glazba,ali opet,nikad vise njegovog osmjeha,i onog toplog,prijateljskog pogleda,i zagrljaja kad se vidimo,i odusevljenog prepricavanja anegdota,ali barem imamo sve pjesme,ali tako ih je tesko slusati,i onda kad te zatuce stvarnost-ovaj glas nikad vise necu cuti u zivo,nego preko pjesama,nikad me nece zvati na telefon ili mobitel,nikad na cugama necemo pricati,nikad me nece te okice gledati opet,samo sa neba,a ja cu ga i dalje sanjati,i dalje cu mu pricati,jer znam da me cuje...I dat cu sve od sebe da i oni ljudi kojima nisam tako puno pustala njegove pjesme,da ga cuju,ali ne sve budale,samo dobri ljudi,dostojni te predivne muzike...
I mrzim taj motor,proklinjem ga samo tako,i moji starci isto proklinju taj motor,toliko puta je znao i kod mene doma doci,i kako je moj stari imao prometnu tesku sa motorom,uvijek je govorio Brani-kupi auto,ako se dogodi nesreca,ima lima koji te stiti,kupi motor,ovako ako se slupas,direktan udarac u tjelo,mrtav si odmah...I on bi dosao njemu-ma ne,ne,ja pazim kako vozim,nece meni nista biti,znam ja dobro voziti...I onda taj dan-telefon...Brane je poginuo...Molim? kako? nemoguce? To mi lazete,jelda da se zezate? Da cete se sad poceti smijati? Na drugoj strani-jecaji...
Nije meni to doslo u glavu,dotuce me ponekad,pa placem...
Ali drago mi je sto sam mu rekla puno puta da ga volim,i da mi je najbolji,najdrazi prijatelj...
I da,nikad necu od njega dobiti ''original'' Gabriels grief...Nikada necu pokazati novi piercing...Tako sam mu pricala o tome kako cu se piercati,i danas sam se piercala,ali to nije to,kad nemogu s najbitnijom osobom podijeliti srecu...I da-uzas tim bendovima,moraju pjevati i svirati,a svi su mu bili prijatelji...Kao i na pogrebu,ok,sviranje je lakse,ali Pero kad je pjevao...Od kuda mu snaga? Mislim da mu je to bio najtezi trenutak zivota...Pjevati na grobu svoga prijatelja...

Brane moj,volim te...

Oprostite svi na ovako dugim postovima,ali kad je rijec o ovome andjelu,nemogu stati pricati...
sadsorrow
Forum member

Postby maidenka » Thu Aug 09, 2007 21:06

sadsorrow wrote:Danas je koncert njemu u cast...U Kastel Novome...Nadam se da ce svi oni koji su u stanju,doci danas,ovome odlicnom prijatelju,predivnoj,dobroj,savrsenoj osobi,i odlicnom glazbeniku odati pocast,kao i na pogrebu sa dolaskom u sto vecem broju...

Volimo te Brane...I znam da ces nam navratiti danas,ako ne medju nas,da ces nas presretan gledati sa neba...Nadam se samo da nema opet nekih promjena oko koncerta,a ti se gore potrudi da svi uvjeti budu dobri oko izvodjenja...I pomogni deckima,jer svim bendovima ce sigurno biti tesko pjevati,sa uspomenom na andjela poput tebe...Bas kao i za vrijeme Thousand miles away na tvom pogrebu...Svi oni koji dodju danas su ljudi koji te vole...

Tesko je ovo,uspomene bole,rezu srce,nemogu ni spavat ni jest...Samo mislim na tebe...I nikad vise ti se necu javit u sreci i tugi,bilo kada,kad god te zatrebam,ili samo pozelim cuti...

Nadgledaj nas svih danas... :(

jel bilo ovo....iskreno nadam se da nije....jer nisam znala za ovo....recite da je odgodjeno...
UP THE IRONS!!!!!!!!!
maidenka
Forum member

Postby sadsorrow » Thu Aug 09, 2007 23:47

Ne,preksutra je...U subotu,dakle...
Opet vrijedi ista stvar od prije,isti post...

Falis mi Brane... Zaista se isprazno osjecam bez tebe,i sa saznanjem da te nikad vise necu vidjeti
sadsorrow
Forum member

Postby Tzar Ivan Stratsimir » Mon Aug 13, 2007 20:16

rip brane, laka ti zemlja, sad valjda od gore vidiš koliko si najboljih prijatelja imao bez obzira što polovicu vjerojatno nisi ni poznavao.
JOVAN wrote:DRKAM KURAC NA ISUSA
SVRSAVAM NA BIBLIJU
SVI MISLE DA SAM PEDER
ZATO STO SAM NORMALAN
Tzar Ivan Stratsimir
Forum member

Postby Turin Turambar » Tue Aug 14, 2007 12:16

sadsorrow wrote:Ne,preksutra je...U subotu,dakle...
Opet vrijedi ista stvar od prije,isti post...

pa ti nisi normalna...zašto zajebaješ ljude koji kurac? oćeš za par dana opet reć da je ovu subotu? :roll:

So throw your dice and cast your shadow
You may look away
But your children will not
Turin Turambar
Forum member

Postby sadsorrow » Tue Aug 14, 2007 23:41

Sam ja kriva zbog promjena? Inace sam organizator,pa svim pormjenama datuma ja upravljam... :?
Ja izvjestavam,tj. odg. kad je netko pitao...
A samo me zanima zasto sam ja prozvana-kad i Dickinson kaze-koncert je ODGODJEN za 11.8,znaci-trebao je biti drugi datum,ali je prebaceno za 11.... :roll:
sadsorrow
Forum member

Postby Winter » Tue Aug 14, 2007 23:49

počivaj u miru brane
ARise wrote:
-JADNIK- wrote:isusati boga,sada me stara ošišala...awww.....kak je lijepo imati kratku kosu :o
izgledam ko arise

mora da si lep u tri picke materine :lol:

:roll02:
Winter
Forum member

Postby Dickinson » Fri Aug 17, 2007 0:05

koncert se odgadjao zbog vrimena,, bila je kiša i bura,,, a i svaki razlog za odgodu je opravdan,,, nema razloga vikat na nekog zbog ovog jebemu,,, nije ovo zajebancija,,
kako je teško povirovat da se ovo sve dogadja jebemu,,,
THOUSAND MILES AWAY
+ Rest In Peace Brane +

I know he's an angel now

Dickinson
Forum member

Postby sadsorrow » Sun Aug 19, 2007 14:21

Nije tesko,nemoguce je...
Tako nedostaje... :(
sadsorrow
Forum member

Postby sadsorrow » Tue Aug 21, 2007 14:38

Mjesec dana boli i patnje je proslo...
Mjesec dana!!!
Pocivaj mi u miru...
Nadam se da si na boljem mjestu...
sadsorrow
Forum member

Postby Dickinson » Wed Aug 22, 2007 1:00

e misec dana a neznan jel tek ili več jer ovo vrime otkad se to dogidilo je tako čudno prolazilo,,, tako nestvarno sve djeluje,,,
Brane,,,, Rest In Peace ...
THOUSAND MILES AWAY
+ Rest In Peace Brane +

I know he's an angel now

Dickinson
Forum member

Postby sadsorrow » Wed Aug 22, 2007 12:33

Slazem se...
Tuga se nije smanjila ni malo-zato je vec...
A kad pomislim koliko jos ovakvih mjeseci nas ceka,bez njega-onda je tek...Tesko je zamisliti da je ovo samo jedan mali dio onog vremena koje treba proci prije nego ga svi opet sretnemo... :(
sadsorrow
Forum member

PreviousNext

Return to Perun.hr