BRUCE SPRINGSTEEN - High Hopes

Recenzije

9.0

13.06.2015.

BRUCE SPRINGSTEEN - High Hopes

Kako priča kaže, zaćeće ovog albuma bilo je pomalo neplanirano, utjecano pomalo neočekivanim spletnom okolnosti. Izvjesno je da svega ovoga ne bi bilo da nema jokera - Toma Morella iz Rage Against The Machine.

FFS - FFS - english

Recenzije

7.0

13.06.2015.

FFS - FFS - english

Collaboration between Franz Ferdinand and Sparks has brought us some interesting results.

FLORENCE + THE MACHINE - How Big How Blue How Beautiful - english

Recenzije

7.5

12.06.2015.

FLORENCE + THE MACHINE - How Big How Blue How Beautiful - english

The ambition of the album opened our ears so we could once, for a change, recognize the beauty of Florence in her hidden simplicity.

MUMFORD AND SONS - Wilder Mind - english

Recenzije

8.0

12.06.2015.

MUMFORD AND SONS - Wilder Mind - english

Despite predictions, “Wilder Mind” did not turn out bad at all. 'Wilder Mind' is surprisingly smartly made album.

SLASH ft. Myles Kennedy and The Conspirators - Apocalyptic Love

Recenzije

8.0

09.06.2015.

SLASH ft. Myles Kennedy and The Conspirators - Apocalyptic Love

'Apocalyptic Love' je dinamitan, punokrvan, hard rock album s heavy blues bazom kojemu pečat podjednako daju zvuk Slashovih gitara i Kennedyev glas.

MUSE - Drones

Recenzije

9.0

08.06.2015.

MUSE - Drones

Danas je u svijetu službeno objavljen novi, sedmi studijski album engleskog tria. Ako je netko sumnjao - Muse su ponovo art, ponovo progresivni, ponovo alternativni - ukratko, ponovo izvanredni.

FFS - FFS

Recenzije

7.0

06.06.2015.

FFS - FFS

Suradnja Franza Ferdinanda i oldtimera Sparks donijela je zanimljive rezultate: kada pogledamo cijelu stvar u globalu, stvoren je različit, svjež, razigran i fora materijal. Imat ćemo prilike sve to čuti na ovogodišnjem INmusicu.

FLORENCE + THE MACHINE - How Big How Blue How Beautiful

Recenzije

7.5

03.06.2015.

FLORENCE + THE MACHINE - How Big How Blue How Beautiful

U nekim trenucima, ambicioznost ovog albuma nam je otvorila uši da, malo za promjenu, prepoznamo ljepotu Florence u njenoj do sada skrivenoj jednostavnosti.

SKINLESS - Only The Ruthless Remain - English

Recenzije

8.0

02.06.2015.

SKINLESS - Only The Ruthless Remain - English

From the first song ''Serpenticide'' to the last one ''Barbaric Proclivity'', with a golden core, we can certainly claim and we have to confirm, Skinless has returned.

ZAMBA - Home

Recenzije

8.5

27.05.2015.

ZAMBA - Home

Vjerojatno sam pristrana radi činjenice da je netko naš napravio ovakav svjetski album, ali 'Home' će mi se uz 'Into the Sun' Robbena Forda još dugo vrtjeti u playeru.

<< < 6789101112 > >>

Kalendar

80's Party, 30.05.2020., Boogaloo, Zagreb

30.05.2020. - subota

80's Party, 30.05.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

FUL KUL BUVLJAK, 06.06.2020., Boogaloo, Zagreb

06.06.2020. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 06.06.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

MYSTIC FESTIVAL - Poljska, Krakow, Aviation Museum, 10. – 11.06.2020.

10.06.2020. - srijeda

MYSTIC FESTIVAL - Poljska, Krakow, Aviation Museum, 10. – 11.06.2020.

Krakov, Krakow Aviation Museum
279 / 479 / 799 PLN

SYSTEM OF A DOWN - 17.06.2020., Papp László Sportaréna, Budimpešta

17.06.2020. - srijeda

SYSTEM OF A DOWN - 17.06.2020., Papp László Sportaréna, Budimpešta

Budimpešta, Papp László Sportaréna
15 900,00 Ft - 33 900,00

OH SEES, 08.07.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

08.07.2020. - srijeda

OH SEES, 08.07.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
100 kn/120 kn

HEADBANGER'S HOLIDAY - Pula, Vallelunga, 5. – 9. 08.2020.

05.08.2020. - srijeda

HEADBANGER'S HOLIDAY - Pula, Vallelunga, 5. – 9. 08.2020.

Pula, Vallelunga
210 / 430 / 580 kn

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 12.09.2020., ŠRC Šalata, Zagreb

12.09.2020. - subota

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, 12.09.2020., ŠRC Šalata, Zagreb

Zagreb, ŠRC Šalata
85kn/100kn7120kn

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

20.10.2020. - utorak

STANLEY JORDAN - Zagreb, Tvornica kulture, 20.10.2020.

Zagreb, Tvornica kulture
120 kn pretprodaja / 150 kn na dan koncerta

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 29.10.2020.

29.10.2020. - četvrtak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 29.10.2020.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020.

Ljubljana, dvorana Stožice

Svibanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

TESTAMENT - Titans Of Creation

Recenzije

TESTAMENT - Titans Of Creation
LIVE VREMEPLOV IZ 2007. - galerija

Galerije

LIVE VREMEPLOV IZ 2007. - galerija
Koncert William DuValla zakazan za Tvornici kulture 20. ožujka 2021.

Vijesti

Koncert William DuValla zakazan za Tvornici kulture 20. ožujka 2021.
Chris Eckman večeras na terasi Začarane Močvare

Vijesti

Chris Eckman večeras na terasi Začarane Močvare
PARADISE LOST - Obsidian

Recenzije

PARADISE LOST - Obsidian
...And Oceans - Cosmic World Mother

Recenzije

...And Oceans - Cosmic World Mother
AMAZING STORIES

Recenzije

AMAZING STORIES
THE KILLERS potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15!

Vijesti

THE KILLERS potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15!
TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light

Recenzije

TOMISLAV GOLUBAN - Memphis Light
Krenula DRIVE IN kina!

Vijesti

Krenula DRIVE IN kina!
Live memorabilia - FOTO uspomene - galerija

Galerije

Live memorabilia - FOTO uspomene - galerija
TOGO

Recenzije

TOGO
JOE SATRIANI - Shapeshifting

Recenzije

JOE SATRIANI - Shapeshifting
LIVE VREMEPLOV IZ 2006. -  galerija

Galerije

LIVE VREMEPLOV IZ 2006. - galerija
PARADISE LOST - objavili novi album i video spot

Vijesti

PARADISE LOST - objavili novi album i video spot
BEHEMOTH – novim video spotom najavljuju novi EP

Vijesti

BEHEMOTH – novim video spotom najavljuju novi EP
1000MODS - Youth Of Dissent

Recenzije

1000MODS - Youth Of Dissent
WOLFHEART - Wolves Of Karelia

Recenzije

WOLFHEART - Wolves Of Karelia

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK