FFS - FFS

Recenzije

7.0

06.06.2015.

FFS - FFS

Suradnja Franza Ferdinanda i oldtimera Sparks donijela je zanimljive rezultate: kada pogledamo cijelu stvar u globalu, stvoren je različit, svjež, razigran i fora materijal. Imat ćemo prilike sve to čuti na ovogodišnjem INmusicu.

FLORENCE + THE MACHINE - How Big How Blue How Beautiful

Recenzije

7.5

03.06.2015.

FLORENCE + THE MACHINE - How Big How Blue How Beautiful

U nekim trenucima, ambicioznost ovog albuma nam je otvorila uši da, malo za promjenu, prepoznamo ljepotu Florence u njenoj do sada skrivenoj jednostavnosti.

SKINLESS - Only The Ruthless Remain - English

Recenzije

8.0

02.06.2015.

SKINLESS - Only The Ruthless Remain - English

From the first song ''Serpenticide'' to the last one ''Barbaric Proclivity'', with a golden core, we can certainly claim and we have to confirm, Skinless has returned.

ZAMBA - Home

Recenzije

8.5

27.05.2015.

ZAMBA - Home

Vjerojatno sam pristrana radi činjenice da je netko naš napravio ovakav svjetski album, ali 'Home' će mi se uz 'Into the Sun' Robbena Forda još dugo vrtjeti u playeru.

HOZIER – Hozier

Recenzije

8.5

20.05.2015.

HOZIER – Hozier

Iako još ne znamo hoće li Hozier ostati 'one-hit wonder', definitivno je napravio album kojemu će se vraćati svatko tko želi na sat vremena zaustaviti ovo hektično vrijeme i prepustiti se njegovom smirujućem i produhovljenom vokalu.

MY MORNING JACKET - Waterfall

Recenzije

6.5

19.05.2015.

MY MORNING JACKET - Waterfall

'Waterfall' je vrlo solidan, background album. I kao takav zaslužuje i višu ocjenu. Ali - next, please.

ROBBEN FORD - Into The Sun

Recenzije

8.5

09.05.2015.

ROBBEN FORD - Into The Sun

Kao rijetko koji album u zadnjih nekoliko mjeseci, 'Into The Sun' me je naprosto oduševio sa svojim otvorenim grooveom i vibrom. Uz to je i izvrstan ljetni album.

MUMFORD AND SONS - Wilder Mind

Recenzije

8.0

06.05.2015.

MUMFORD AND SONS - Wilder Mind

'Wilder Mind' je, prije svega, iznenađujuće pametno napravljen album, pomalo šokantnog okreta u stilu. Ali samo naizgled.

SLASH ft. Myles Kennedy and The Conspirators - World on Fire

Recenzije

7.5

06.05.2015.

SLASH ft. Myles Kennedy and The Conspirators - World on Fire

Izvjesno je da su Slashovi gitarski uratci i solaže apsolutno prepoznatljiv trademark na koji okidaju milijuni zaljubljenika u heavy glazbu, kao i to da Slash kao autor nimalo na zaostaje za bivšim kolegama iz Guns'n'Rosesa.

INTERPOL - El Pintor

Recenzije

7.5

27.04.2015.

INTERPOL - El Pintor

Interpol nije Arnold Schwarzenegger, no Interpol '...is back'. Full time. Na radost sviju.

<< < 6789101112 > >>

Kalendar

LUCKY CHOPS, 24.10.2019., Boogaloo, Zagreb

24.10.2019. - četvrtak

LUCKY CHOPS, 24.10.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

CROATIAN BLUES CHALLENGE - Zagreb, Hard Place, 24.-26.10.2019.

24.10.2019. - četvrtak

CROATIAN BLUES CHALLENGE - Zagreb, Hard Place, 24.-26.10.2019.

Zagreb, Hard Place
slobodan ulaz

KOJOTI, 25.10.2019, Tvornica Kulture, Zagreb

25.10.2019. - petak

KOJOTI, 25.10.2019, Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

BRUCE DICKINSON Interaktivni show - Zagreb, KD Lisinski, 26.10.2019.

26.10.2019. - subota

BRUCE DICKINSON Interaktivni show - Zagreb, KD Lisinski, 26.10.2019.

Zagreb, Lisinski
190, 230, 290, 330 i 390 kn

THE GIFT, 26.10.2019., GK Jabuka, Zagreb

26.10.2019. - subota

THE GIFT, 26.10.2019., GK Jabuka, Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
40 kn

ACID MOTHERS TEMPLE & THE MELTING PARAISO UFO, 30.10.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

30.10.2019. - srijeda

ACID MOTHERS TEMPLE & THE MELTING PARAISO UFO, 30.10.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
65 kn / 90 kn

CRYPTIC BROOD & HAEMOPHAGUS, 02.11.2019., Močvara, Zagreb

02.11.2019. - subota

CRYPTIC BROOD & HAEMOPHAGUS, 02.11.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
50 kn

SWALLOW THE SUN - 08.11.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

08.11.2019. - petak

SWALLOW THE SUN - 08.11.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

Ljubljana, Orto Bar
22€ pretprodaja / 25 € na dan koncerta

ANNIHILATOR, 11.11.2019., Boogaloo, Zagreb

11.11.2019. - ponedjeljak

ANNIHILATOR, 11.11.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
150 kn

OPĆA OPASNOST, 16.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

16.11.2019. - subota

OPĆA OPASNOST, 16.11.2019., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova

Listopad / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Galerije

THE CHEMICAL BROTHERS - Zagreb, Dom sportova, 12.10.2019. - galerija

12.10.2019. − Zagreb, Hrvatska, Dom sportova

THE CHEMICAL BROTHERS - Zagreb, Dom sportova, 12.10.2019. - galerija
NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija

08.10.2019. − Zagreb, Vintage Industrial Bar

NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija
HINDI ZAHRA - Zagreb, Tvornica Kulture, 27.09.2019. - galerija

27.09.2019. − Zagreb, Hrvatska, Tvornica kulture

HINDI ZAHRA - Zagreb, Tvornica Kulture, 27.09.2019. - galerija

Must Read

KORN - The Nothing

Recenzije

KORN - The Nothing
ARISES - System

Recenzije

ARISES - System
J.R. AUGUST - Dangerous Waters

Recenzije

J.R. AUGUST - Dangerous Waters
UFOMAMMUT, Lord Drunkalot - Zagreb, Mochvara, 16.10.2019. - galerija

Galerije

UFOMAMMUT, Lord Drunkalot - Zagreb, Mochvara, 16.10.2019. - galerija
OMNIUM GATHERUM + In Mourning + Heidra - Ljubljana, Orto Bar, 13.10.2019.

Izvještaji

OMNIUM GATHERUM + In Mourning + Heidra - Ljubljana, Orto Bar, 13.10.2019.
ANDY COLQUHOUN - Unknown Hero Of Amazing Sound

Intervjui

ANDY COLQUHOUN - Unknown Hero Of Amazing Sound
ECTRATIS – predstavlja debitantski studio album „The Artificial Spirit“

Vijesti

ECTRATIS – predstavlja debitantski studio album „The Artificial Spirit“
Gitara koja je ubila folk

Kolumne

Gitara koja je ubila folk
NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija

Galerije

NEBULA - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 08.10.2019. - galerija
OPĆA OPASNOST:

Intervjui

OPĆA OPASNOST: "Najveći uspjeh u ovom poslu je prilagoditi se vremenu u kojem živiš, a ostati svoj"
NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen

Recenzije

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS - Ghosteen
OMNIUM GATHERUM - 13.10.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar

Kalendar

OMNIUM GATHERUM - 13.10.2019. - Ljubljana (SLO) - Orto Bar
THE AGONIST - Orphans

Recenzije

THE AGONIST - Orphans
SHE PAST AWAY, Phantasmagoria - Zagreb, Boogaloo, 5.10.2019.

Izvještaji

SHE PAST AWAY, Phantasmagoria - Zagreb, Boogaloo, 5.10.2019.
NIGHTSTALKER - Zagreb, Močvara, 03.10.2019.

Izvještaji

NIGHTSTALKER - Zagreb, Močvara, 03.10.2019.
PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Recenzije

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)
ARISES:

Intervjui

ARISES: "Inspiracija za album ''System'' dolazi iz vlastitih svakodnevnih situacija, ali i iz hrpe jezivih informacija kojima smo redovno izbombardirani htjeli mi to ili ne."
Svjetska glazbena zvijezda prvi put u Hrvatskoj

Vijesti

Svjetska glazbena zvijezda prvi put u Hrvatskoj

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK