IRON MAIDEN - The Book Of Souls - English

Recenzije

9.5

12.09.2015.

IRON MAIDEN - The Book Of Souls - English

''The Book of Souls'' album, is definitely the release that will take some time to be recognizable in all of its form and content and accepted in its entirety.

JOE SATRIANI - Shockwave Supernova

Recenzije

7.5

07.09.2015.

JOE SATRIANI - Shockwave Supernova

'Shockwave Supernova' nije 'Surfing with the Alien', 'Flying in a Blue Dream', niti čak 'Time Machine', ali je album na koji se može biti ponosan.

JOE SATRIANI - Shockwave Supernova - english

Recenzije

7.5

07.09.2015.

JOE SATRIANI - Shockwave Supernova - english

'Shockwave Supernova' is no 'Surfing with the Alien', 'Flying in a Blue Dream', or even 'Time Machine', but is an album to be proud of.

KATAKLYSM - Of Ghosts and Gods - English

Recenzije

8.0

03.09.2015.

KATAKLYSM - Of Ghosts and Gods - English

The first and foremost acceptable declaration of musical genre which cultivates Kataklysm is death metal in its entire splendor and talent of these musicians.

TAMARA OBROVAC - Canto Amoroso

Recenzije

10.0

01.09.2015.

TAMARA OBROVAC - Canto Amoroso

Postoji glazba koja je jednostavno divna. Unikatni jazz Tamare Obrovac je upravo to.

TAMARA OBROVAC - Canto Amoroso - english

Recenzije

10.0

01.09.2015.

TAMARA OBROVAC - Canto Amoroso - english

Some music is just beautiful. Tamara Obrovac's unique jazz certainly is.

BON JOVI - Burning Bridges - english

Recenzije

4.5

31.08.2015.

BON JOVI - Burning Bridges - english

This compilation should not be taken seriously, but hopefully it would be an example of everything they should not do on their new, 'real' studio album.

IRON MAIDEN - otkrili detalje novog albuma i predstavili 30 sekundi novog materijala

Vijesti

31.07.2015.

IRON MAIDEN - otkrili detalje novog albuma i predstavili 30 sekundi novog materijala

Od jučer 30.07. na YouTube-u dostupan je 30-sekundni kratki ''preview'' nove pjesme Iron Maidena sa njihovog nadolazećeg dvostrukog novog studijskog albuma ''The Book Of Souls''.

PAUL WELLER - Saturns Pattern - English

Recenzije

8.5

24.07.2015.

PAUL WELLER - Saturns Pattern - English

With only nine songs on 'Saturns Pattern' Weller proved, again, to have sensibility worth of making masterpieces.

MARIO BIONDI - Beyond

Recenzije

6.5

22.07.2015.

MARIO BIONDI - Beyond

'Beyond' je poprilično solidan album talijanskog soul-jazz majstora. Doduše oscilira, ali zato nudi par rasnih pjesama.

<< < 45678910 > >>

Kalendar

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

31.10.2020. - subota

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
30 kn/40 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

Listopad / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

Novi singl americana-bluesera BE HA VE-a

Vijesti

Novi singl americana-bluesera BE HA VE-a
RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most

Recenzije

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most
Igra žanrova 2 - što je heavy?

Kolumne

Igra žanrova 2 - što je heavy?
Novi video sport rock legendi AC/DC

Vijesti

Novi video sport rock legendi AC/DC
ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Recenzije

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment
IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku

Vijesti

IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku
PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija

Galerije

PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija
MULAN

Recenzije

MULAN
PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.

Vijesti

PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.
SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album

Vijesti

SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac
NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Recenzije

NOVI MUTANTI (The New Mutants)
BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija

Galerije

BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija
Igra žanrova 1 - Prog

Kolumne

Igra žanrova 1 - Prog
SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija

Galerije

SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
Završen online festival JAZZ.HR/JESEN

Vijesti

Završen online festival JAZZ.HR/JESEN
Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Vijesti

Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK