IHSAHN - Arktis

Recenzije

9.5

25.04.2016.

IHSAHN - Arktis

Ihsahn i dalje ne prestaje s ugodnim iznenađenjima koja se u najkraćim crtama mogu definirati kao progresivni stil impresivnih, izvan standardnih, mislima ugodnih elemenata.

EXUMER - The Raging Tides

Recenzije

8.0

22.03.2016.

EXUMER - The Raging Tides

Exumer je ovim izdanjem još jednom pokazao kako se bez glazbenih anomalija i individualnih odskakanja, može napraviti jedan kvalitetan album.

FLESHGOD APOCALYPSE - King

Recenzije

8.0

15.03.2016.

FLESHGOD APOCALYPSE - King

Sudar dvaju svjetova prikazan kroz death metal i klasičnu glazbu, zaštitni je znak ovog banda koji je reprezentativno prikazan i na ''King'' albumu.

DREAM THEATER - The Astonishing

Recenzije

8.0

07.03.2016.

DREAM THEATER - The Astonishing

Uz album ovakvog karaktera, postavlja se pitanje do kad će Dream Theater pomicati granice i širiti glazbene horizonte.

MORTIIS - The Great Deceiver - English

Recenzije

7.5

06.03.2016.

MORTIIS - The Great Deceiver - English

The fourth era has began, get ready to find and realize your dark side and your inner demons with ''The Great Deceiver''.

CLONE AGE - Fuse - English

Recenzije

9.0

17.02.2016.

CLONE AGE - Fuse - English

Tough 2016 is still young, 'Fuse' is the sure contender for this year's title of the best Croatian (rock) album.

SKUNK ANANSIE - Anarchytecture - English

Recenzije

7.0

15.02.2016.

SKUNK ANANSIE - Anarchytecture - English

Sixth studio album and 20 years of career in the back pocket is not a small deal, keeping in mind that in the middle period Skunk Anansie had a long hiatus of nine years.

MEGADETH - Dystopia

Recenzije

9.0

12.02.2016.

MEGADETH - Dystopia

Od nagovještaja ''Rust In Peace'' reuniona do jednog sasvim novog Megadetha.

OBSCURA - Akróasis

Recenzije

9.5

05.02.2016.

OBSCURA - Akróasis

Demonstracija moći sirovog talenta i grandioznog umijeća.

BRAINSTORM - Scary Creatures - English

Recenzije

8.5

30.01.2016.

BRAINSTORM - Scary Creatures - English

The impression is that Brainstorm has not yet provided the best of themselves, but step by step is closer to the default target with one solid power metal release.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

31.10.2020. - subota

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
30 kn/40 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

Listopad / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

Novi singl americana-bluesera BE HA VE-a

Vijesti

Novi singl americana-bluesera BE HA VE-a
RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most

Recenzije

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most
Igra žanrova 2 - što je heavy?

Kolumne

Igra žanrova 2 - što je heavy?
Novi video sport rock legendi AC/DC

Vijesti

Novi video sport rock legendi AC/DC
ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Recenzije

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment
IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku

Vijesti

IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku
PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija

Galerije

PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija
MULAN

Recenzije

MULAN
PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.

Vijesti

PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.
SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album

Vijesti

SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac
NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Recenzije

NOVI MUTANTI (The New Mutants)
BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija

Galerije

BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija
Igra žanrova 1 - Prog

Kolumne

Igra žanrova 1 - Prog
SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija

Galerije

SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
Završen online festival JAZZ.HR/JESEN

Vijesti

Završen online festival JAZZ.HR/JESEN
Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Vijesti

Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK