ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Recenzije

9.0

22.04.2017.

ME AND THAT MAN - Songs of Love and Death

Različitost je odlika i vrlina koju posjeduju samo najveći!

IMMOLATION - Atonement

Recenzije

8.5

03.03.2017.

IMMOLATION - Atonement

Mračan i divlji, brutalan i zao, ''Atonement'' je savršeni primjer klasičnog death metal albuma, koji po svim svojim osobinama pripada u sami vrh diskografskih izdanja Immolation banda.

SINISTER - Syncretism

Recenzije

8.0

20.02.2017.

SINISTER - Syncretism

Nemilosrdan i bezkompromisan old school death metal, temeljen na čvrstom osloncu burne prošlosti ovog banda.

SOEN - Lykaia

Recenzije

8.5

13.02.2017.

SOEN - Lykaia

Album je ogledni primjerak teških pragmatičnih nota i mračne tematike koji će po svojoj naravi zadovoljiti sve obožavatelje progresivnog rock i metal izričaja.

SEPULTURA - Machine Messiah

Recenzije

8.0

02.02.2017.

SEPULTURA - Machine Messiah

Legendarni thrash metal sastav Sepultura, objavio je svoj četrnaesti studijski album; ispred nas je priča o budućnosti s povratkom u prošlost, priča zvana ''Machine Messiah''.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Recenzije

9.0

12.12.2016.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Strpljen - spašen, kaže stara narodna, no da li je i u ovom slučaju zaista tako!? Nakon osam godina diskografske pauze, Metallica je objavila novi studijski album...

STRAY TRAIN - Just 'cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town

Recenzije

9.0

30.05.2016.

STRAY TRAIN - Just 'cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town

Avanturistički, emocijama ispunjeni blues rock koji otvara nove dimenzije za sve generacije.

SACRAMENTAL BLOOD - Ternion Demonarchy

Recenzije

8.5

23.05.2016.

SACRAMENTAL BLOOD - Ternion Demonarchy

Album koji će vas svojom snažnom energijom osvojiti odmah na prvu, poslastica za sve štovatelje old school death metal zvuka - ''Ternion Demonarchy''.

AMON AMARTH - Jomsviking

Recenzije

8.0

11.05.2016.

AMON AMARTH - Jomsviking

Uz novi album dobili smo i određene pomake na bolje u pomalo već predvidljivom zvuku ovog banda, kao i neka nova iznenađenja ugodnog karaktera, koja ovaj album čine ipak jednim solidnim izdanjem.

BEHOLDER - Reflections

Recenzije

8.5

02.05.2016.

BEHOLDER - Reflections

''Reflections'' je uspio nadići studijsku sterilnost na jedan suptilan način, a kao rezultat imamo deset odličnih pjesama koje su u stanju funkcionirati same za sebe iako zajednički stvaraju jedan dobar album.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

31.10.2020. - subota

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
30 kn/40 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

Listopad / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

Novi singl americana-bluesera BE HA VE-a

Vijesti

Novi singl americana-bluesera BE HA VE-a
RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most

Recenzije

RED MOON ARCHITECT - Emptiness Weighs The Most
Igra žanrova 2 - što je heavy?

Kolumne

Igra žanrova 2 - što je heavy?
Novi video sport rock legendi AC/DC

Vijesti

Novi video sport rock legendi AC/DC
ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Recenzije

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment
IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku

Vijesti

IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku
PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija

Galerije

PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija
MULAN

Recenzije

MULAN
PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.

Vijesti

PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.
SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album

Vijesti

SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac
NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Recenzije

NOVI MUTANTI (The New Mutants)
BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija

Galerije

BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija
Igra žanrova 1 - Prog

Kolumne

Igra žanrova 1 - Prog
SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija

Galerije

SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
Završen online festival JAZZ.HR/JESEN

Vijesti

Završen online festival JAZZ.HR/JESEN
Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Vijesti

Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK