IMMOLATION - Atonement

Recenzije

8.5

03.03.2017.

IMMOLATION - Atonement

Mračan i divlji, brutalan i zao, ''Atonement'' je savršeni primjer klasičnog death metal albuma, koji po svim svojim osobinama pripada u sami vrh diskografskih izdanja Immolation banda.

SINISTER - Syncretism

Recenzije

8.0

20.02.2017.

SINISTER - Syncretism

Nemilosrdan i bezkompromisan old school death metal, temeljen na čvrstom osloncu burne prošlosti ovog banda.

SOEN - Lykaia

Recenzije

8.5

13.02.2017.

SOEN - Lykaia

Album je ogledni primjerak teških pragmatičnih nota i mračne tematike koji će po svojoj naravi zadovoljiti sve obožavatelje progresivnog rock i metal izričaja.

SEPULTURA - Machine Messiah

Recenzije

8.0

02.02.2017.

SEPULTURA - Machine Messiah

Legendarni thrash metal sastav Sepultura, objavio je svoj četrnaesti studijski album; ispred nas je priča o budućnosti s povratkom u prošlost, priča zvana ''Machine Messiah''.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Recenzije

9.0

12.12.2016.

METALLICA - Hardwired ... to Self - Destruct

Strpljen - spašen, kaže stara narodna, no da li je i u ovom slučaju zaista tako!? Nakon osam godina diskografske pauze, Metallica je objavila novi studijski album...

STRAY TRAIN - Just 'cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town

Recenzije

9.0

30.05.2016.

STRAY TRAIN - Just 'cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town

Avanturistički, emocijama ispunjeni blues rock koji otvara nove dimenzije za sve generacije.

SACRAMENTAL BLOOD - Ternion Demonarchy

Recenzije

8.5

23.05.2016.

SACRAMENTAL BLOOD - Ternion Demonarchy

Album koji će vas svojom snažnom energijom osvojiti odmah na prvu, poslastica za sve štovatelje old school death metal zvuka - ''Ternion Demonarchy''.

AMON AMARTH - Jomsviking

Recenzije

8.0

11.05.2016.

AMON AMARTH - Jomsviking

Uz novi album dobili smo i određene pomake na bolje u pomalo već predvidljivom zvuku ovog banda, kao i neka nova iznenađenja ugodnog karaktera, koja ovaj album čine ipak jednim solidnim izdanjem.

BEHOLDER - Reflections

Recenzije

8.5

02.05.2016.

BEHOLDER - Reflections

''Reflections'' je uspio nadići studijsku sterilnost na jedan suptilan način, a kao rezultat imamo deset odličnih pjesama koje su u stanju funkcionirati same za sebe iako zajednički stvaraju jedan dobar album.

IHSAHN - Arktis

Recenzije

9.5

25.04.2016.

IHSAHN - Arktis

Ihsahn i dalje ne prestaje s ugodnim iznenađenjima koja se u najkraćim crtama mogu definirati kao progresivni stil impresivnih, izvan standardnih, mislima ugodnih elemenata.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

PURE ELECTRO PARTY, 21.02.2020., GK Jabuka, Zagreb

21.02.2020. - petak

PURE ELECTRO PARTY, 21.02.2020., GK Jabuka, Zagreb

Zagreb, GK Jabuka
Besplatno

OZZY OSBOURNE, 26.02.2020., Stadthalle, Halle D, Wien

26.02.2020. - srijeda

OZZY OSBOURNE, 26.02.2020., Stadthalle, Halle D, Wien

Wien, Stadthalle
€ 74,85 / € 86,60 / € 92,45 / € 104,20

ALCEST + Birds In Row + Kælan Mikla - 28.02.2020. Ljubljana, Kino Šiška

28.02.2020. - petak

ALCEST + Birds In Row + Kælan Mikla - 28.02.2020. Ljubljana, Kino Šiška

Ljubljana, Kino Šiška
20€ pretprodaja, 22€ na dan koncerta

FUL KUL BUVLJAK, 29.02.2020., Boogaloo, Zagreb

29.02.2020. - subota

FUL KUL BUVLJAK, 29.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

JONATHAN, 29.02.2020., Sax, Zagreb

29.02.2020. - subota

JONATHAN, 29.02.2020., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax
80 kn

THE MAHONES - 01.03.2020., Močvara, Zagreb

01.03.2020. - nedjelja

THE MAHONES - 01.03.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
70 / 90 kn

RIVERSIDE, 05.03.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

05.03.2020. - četvrtak

RIVERSIDE, 05.03.2020., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
100 kn/120 kn

THE BLACK WIZARDS, 06.03.2020., OKC Palach, Rijeka

06.03.2020. - petak

THE BLACK WIZARDS, 06.03.2020., OKC Palach, Rijeka

Rijeka, OKC Palach
40 kn / 60 kn

SUFFOCATION i BELPHEGOR, 07.03.2020., Močvara, Zagreb

07.03.2020. - subota

SUFFOCATION i BELPHEGOR, 07.03.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
130kn / 150 kn/ 180 kn

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Lisinski,  08.03.2020.

08.03.2020. - nedjelja

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Lisinski, 08.03.2020.

Zagreb, Lisinski
170 /200 / 230 / 250 kn

Veljača / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Must Read

CRNA KRONIKA predstavlja singl ''Irska''!

Vijesti

CRNA KRONIKA predstavlja singl ''Irska''!
SKUNK ANANSIE ponovno u Hrvatskoj

Vijesti

SKUNK ANANSIE ponovno u Hrvatskoj
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.

Izvještaji

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.
MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija

Galerije

MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020. - galerija

Galerije

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020. - galerija
BRKOVI - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.02.2020.

Izvještaji

BRKOVI - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.02.2020.
CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place

Kalendar

CASKET, Nether & Infidelic Affliction 30.04.2020. - Zagreb, Hard Place
SAVANT:

Intervjui

SAVANT: "Publici ćemo predstaviti pjesme koje smo brusili zadnju godinu,a planiramo ih staviti I na novi album"
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.

Kalendar

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.
J.R. AUGUST u Hrvatskom glazbenom zavodu

Vijesti

J.R. AUGUST u Hrvatskom glazbenom zavodu
SHE LOVES PABLO - Death Threats From Future Self

Recenzije

SHE LOVES PABLO - Death Threats From Future Self
A  OSCARA 2020 dobiva....

Kolumne

A OSCARA 2020 dobiva....
EDITORS (+ Whispering Sons) - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Izvještaji

EDITORS (+ Whispering Sons) - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.
EDITORS (+ Whispering Sons) - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020. - galerija

Galerije

EDITORS (+ Whispering Sons) - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020. - galerija
MOLCHAT DOMA, Zarkoff, ManMachine – 7.2.2020. KSET, Zagreb

Izvještaji

MOLCHAT DOMA, Zarkoff, ManMachine – 7.2.2020. KSET, Zagreb
MARKO HIETALA - Pyre Of The Black Heart

Recenzije

MARKO HIETALA - Pyre Of The Black Heart
WARDRUNA - najavljuje izlazak novog albuma naziva ''Kvitravn''

Vijesti

WARDRUNA - najavljuje izlazak novog albuma naziva ''Kvitravn''
KIRK WINDSTEIN - Dream In Motion

Recenzije

KIRK WINDSTEIN - Dream In Motion

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK