NIGHTWISH - Imaginaerum

Recenzije

6.5

18.12.2011.

NIGHTWISH - Imaginaerum

Početni test je uspješno položen. Prošlo je 4 godine otkako je prethodni album ''Dark Passion Play'' predstavio upravo ono što je trebalo postati novo doba za Nightwish. Sada, sa već prilično dobro prihvaćenom pjevačicom Anette Olzon ekipa iz Nightwisha po drugi puta je udarila, recimo to tako, sigurne temelje ka novim glazbenim sferama. Pred nama je sada novi album koji su mnogi fanovi očekivali sa velikim nestrpljenjem.

MY MORNING JACKET - Circuital

Recenzije

8.0

15.12.2011.

MY MORNING JACKET - Circuital

Za one koji bend dobro poznaju, moguće je da će reći da je ovaj album možda i najfiniji njihov proizvod, ništa od svoje specifičnosti nisu izgubili samo su (ponovo) vrlo umiješno, svojstveno svim vrhunski talentiranim autorima izblendali mnogo stilova u jednu koherentnu cjelinu.

NAREDNIK LOBANJA I VOD SMRTI - Trupa Trupala

Recenzije

8.0

01.12.2011.

NAREDNIK LOBANJA I VOD SMRTI - Trupa Trupala

Priča o Naredniku Lobanji i Vodu Smrti (u daljnjem teksu NLiVS) počinje davne 2006. kada se formirala prva ideja i koncept u glavi osnivača Ljudevita, te kada su mu se pridružili kolege Davorin i Luka da taj koncept još glazbeno dorade, a da bi epilog dobila ljeta đavoljeg 2010. kada NLiVS stupaju u svoje prve koncertne odnose pred publikom koja je to zdušno prihvatila.

STORMS - We Are Storms

Recenzije

6.0

15.11.2011.

STORMS - We Are Storms

Storms je instrumentalni trio nastao 2009. godine na temeljima raspuštenog Don't Mess With Texas, čiji članovi Saša (gitara), Slobić (bas) i Neven (bubnjevi) čine Storms, a momci su već iskušani veterani zagrebačke glazbene scene širokog žanrovskog razmjera.

UMOR - Pralayaah

Recenzije

10.0

06.11.2011.

UMOR - Pralayaah

Jedan od najtežih bendova na našoj nevelikoj rock/metal sceni je ove godine snimio ono što se već duže vrijeme iščekivalo, svoj prvi dugosvirajući uradak. Oni koji prate ovaj bend su već mogli prije obradovati slušne organe EP-om iz 2009. ili splitom sa Cojonesima, te se uživo uvjeriti u bučno-atmosferičnu viziju zvuka koji momci iz Umora katarzično dostavljaju publici.

SMARGROTH - Empyreal Cycle

Recenzije

7.0

03.11.2011.

SMARGROTH - Empyreal Cycle

Smargroth, u početku projekt, a danas punočlani slovenski black metal bend iz Ljubljane svoje korijene seže od ne tako davne 2006. godine kad je, tada jedini član, Smargroth (po čijem pseudonimu je i nastalo ime benda) počeo stvarati ekstremnije oblike metal glazbe po svom osobnom guštu. Skladom pozitivnih okolnosti od one-man benda nastao je peteročlani sastav koji je ove godine počastio domaću slovensku publiku u obliku svojeg drugog albuma ''Empyreal Cycle''.

PAUL WELLER - Wake up the nation

Recenzije

9.5

17.03.2011.

PAUL WELLER - Wake up the nation

Ovaj sam album preslušavala nebrojeno puta. S nekim albumima je jednostavno tako: vrtiš ga u playeru i ne 'daš ga van' jer želiš da ostane još malo kod tebe. Posve djetinjasto, no ovo govori o nečem sasvim stvarnome: da je album pred nama fenomenalni uradak genijanog i jedinstvenog kreativca.

BULLDOZER - The First Paragraph

Recenzije

7.5

15.01.2011.

BULLDOZER - The First Paragraph

Iako ovaj petrinjski bend praši na našim prostorima već evo skoro desetljeće (ispravite me ako griješim) ja sam se stjecajem čudnih okolnosti s njihovim radom upoznao tek nedavno. Što se tiče domaće scene (mislim na metal scenu, iako je i slučaj s ostalim smjerovima) uvriježio se neki čudan običaj hvaljenja domaćih bendova do u nebesa, kao ono "govno je naše" pa ne smrdi. Tim slučajem podignuto je u kultni status nekoliko bendova koje ne želim sad isticati ali pravi fanovi će znati o kome je riječ.

<< < 1011121314 > >>

Kalendar

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

31.10.2020. - subota

TWILIGHT HALLOWEEN PHANTASMAGORIA i pureCURE, 31.10.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
30 kn/40 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

09.11.2020. - ponedjeljak

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.11.2020. - ODGOĐENO

Ljubljana, dvorana Stožice

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

19.11.2020. - četvrtak

SKUNK ANANSIE, 19.11.2020., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Dom Sportova
200 kn / 230 kn/ 260 kn

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020.  - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

08.12.2020. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, Lisinski, 08.12.2020. - ODGOĐENO ZA 30. 5. 2021.

Zagreb, Lisinski
210, 280, 350, 420 i 490 kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

Listopad / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment

Recenzije

ANAAL NATHRAKH - Endarkenment
IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku

Vijesti

IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku
PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija

Galerije

PARADISE LOST, Lucifer - Zagreb, Vintage Industrial Bar - 27.10.2015. - galerija
MULAN

Recenzije

MULAN
PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.

Vijesti

PEARL JAM objavili legendarni nastup iz 1992.
SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album

Vijesti

SPRINGSTEEN objavio 20. studijski album
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI objavili album prvijenac
NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Recenzije

NOVI MUTANTI (The New Mutants)
BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija

Galerije

BAJAGA + SILENTE+ DETOUR - Zagreb, Dom Sportova, 24.10.2015. - galerija
Igra žanrova 1 - Prog

Kolumne

Igra žanrova 1 - Prog
SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija

Galerije

SIGUR ROS - Zagreb, Dom sportova, 20.10.2017. - galerija
PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija

Galerije

PRLJAVO KAZALIŠTE - Zagreb, Arena, 18.10.2019. - galerija
Završen online festival JAZZ.HR/JESEN

Vijesti

Završen online festival JAZZ.HR/JESEN
Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka

Vijesti

Zatvara se kultni zagrebački klub Jabuka
ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora

Vijesti

ROGER WATERS je objavio koncertni album ‘Us+Them’ uoči američkih predsjedničkih izbora
UADA - Djinn

Recenzije

UADA - Djinn
PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Kalendar

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata
IGUDESMAN & JOO: AND NOW BEETHOVEN - Zagreb, Lisinski, 17.11.2020.

Kalendar

IGUDESMAN & JOO: AND NOW BEETHOVEN - Zagreb, Lisinski, 17.11.2020.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK